Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 206
  • Views 21.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Imam 1 dilemu vezano za SLAVES OF THE WORLD ALBUM pa ako neko zna,molio bih da mi odgovori. Naime,posto je album izaso u 2 varijante-obicno izdanje i digi izdanje sa bonus pesmom i drugacijom slikom

• рогозуб
    рогозуб

dobro, ja vishe bash i neslusham blek metal pa necju se podsecjam x)

• solicitor
    solicitor

A jeste, kad ti rezah The Pagan Prosperity Meni su Millenium King i What Malice Embrace na vešitoj playlisti koju slušam skoro svakodnevno više od 10 godina   http://www.youtube.com/watch?v=O1c1n

comment_3113918

I ja isto tako razmisljam. Vermin mi je smuti pa prospi, a ok mogli su umesto The Soul Receiver bilo koju drugu pesmu od prve 4 sa In Defience-a. Mada realno kakvu god setlistu da sklope uvek bi falila po koja pesma. Jer sta god da sviraju, a da nije sa Vermin-a ili Slaves of the World sve mi je dobro.

8 hours ago, Grobodan said:

Setlista ludilo, ne znam zašto Hoest peva kad je ovaj to sasvim dobro radio nazad u dan

Ima objava na Fejsbuku gde Galder objasnjava da mu treba pomoc za vokale jer hoce da se fokusira na sviranje, a studijski ce i dalje on sve raditi sam.
Mozda je i bolje ovako, da se ne lazemo on na starim snimcima zvuci bas mlako uzivo. Studijski je to prepuno efekata i dva-ili tri vokala odjednom, a to uzivo ne moze tako lako da se prenese. Hoest ima slican vokal kao on ali jedina stvar kod njega koja mi "smeta' je sto on uvek ima jedan te isti vokal. Samo malo da zvuci vise kao Galder i bilo bi to odlicno.

• 1 month later...
comment_3116468

Глас му је изненађујуће добар.  Изгледа да се добро увежбао. Мени ово звучи боље и некако оригиналније него са Хоестом. Некако ми је незамисливо да њега неко мења на вокалу.