Сале Posted Sunday at 08:32 AM Report Posted Sunday at 08:32 AM Мени вермин кида. Бољи од свега што су урадили после ревелејшн Quote
Grobodan Posted Sunday at 08:42 AM Report Posted Sunday at 08:42 AM Okej su ta poslednja dva ali zlatna era je zaključno sa Defiance a očigledno se i on slaže. Veoma mi je drago što prvi uopšte nije zapostavljen. Quote
dimmu1 Posted Sunday at 02:59 PM Report Posted Sunday at 02:59 PM I ja isto tako razmisljam. Vermin mi je smuti pa prospi, a ok mogli su umesto The Soul Receiver bilo koju drugu pesmu od prve 4 sa In Defience-a. Mada realno kakvu god setlistu da sklope uvek bi falila po koja pesma. Jer sta god da sviraju, a da nije sa Vermin-a ili Slaves of the World sve mi je dobro. 8 hours ago, Grobodan said: Setlista ludilo, ne znam zašto Hoest peva kad je ovaj to sasvim dobro radio nazad u dan Ima objava na Fejsbuku gde Galder objasnjava da mu treba pomoc za vokale jer hoce da se fokusira na sviranje, a studijski ce i dalje on sve raditi sam. Mozda je i bolje ovako, da se ne lazemo on na starim snimcima zvuci bas mlako uzivo. Studijski je to prepuno efekata i dva-ili tri vokala odjednom, a to uzivo ne moze tako lako da se prenese. Hoest ima slican vokal kao on ali jedina stvar kod njega koja mi "smeta' je sto on uvek ima jedan te isti vokal. Samo malo da zvuci vise kao Galder i bilo bi to odlicno. Quote
Recommended Posts