May 11, 200718 yr comment_1396549 Ne. Misli na Zorana "stoku" iz "mama rock"(zajecar) koji su svirali kao predgrupa.
May 22, 200718 yr comment_1407601 Layne Staley. Zaboravio sam na njega. Jedan je Gale Apsolutno..... Anđeoski glas u ljusci maljave ćufte. Šalu na stranu, ponos je grada Niša! Uvek nekog zaboravim da spomenem, međutim sada sam malo duže razmišljao o ovoj temi.... Uz ova dva navedena još bih dodao i Čipija (Osvajači), Borisa Aranđelovića (SmaK), šugavog Axl Rose-a, Bobby Kimball (Toto), zatim onaj iz Škorpionsa, zaboravih mu ime, Klaus valjda.... E da, Željko Bebek je ne samo najgori pevač od sve trojice dugmića (Alen jes' da je muslija, al' je no1), već i jedan od najgorih pevača koji su ikada na bilo kakav način učestvovali u rock muzici.
July 25, 200718 yr comment_1461073 Moja lista: Freddie Mercury, Geoff Tate, Byron (Uriah Heep) John Lawton (the same) Rob H.
July 29, 200718 yr comment_1464315 pod broj jedan je...svidelo se to nekima ili ne, za mene je Freddie Mercury-Queen Pa onda,sledecim redom Sean Harris-Diamond Head Ian Astbury-the Cult Paul Rodgers-Free Mada po ponasanju,tekstovima i nacinu pevanja broj jedan mi je Ronald Belford "Bon" Scott...iako je najlosiji od ovih gore napisanih nekako je baja bre...on svojim glasom mrvi jaja covece...treba mu dici bistu od dvadeset metara... uh zaboravih i Steven Tyler-aerosmithje tu isto... Ma batalimo sve te pevace i ostale Jedan covek je zakon sto se tice pevanja i tkstove a to je covek koji iz vode izlazi sveze natapiram rec je o jednom jedinom DAVID-u HASSELHOFF-u The Hoff's in you Edited March 14, 200817 yr by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159
August 6, 200718 yr comment_1470035 Ozzy Osbourne Ronnie James Dio A jel moze i neko od nashih ? Ne znam dal' se vama svidja kako ovaj covek peva ali po meni Djordje David on je jedan od mojih idola(sto se pevaca tice) Joj,joj,joj zaboravio sam da dodam.Na ovogodishnjoj gitarijadi svidelo mi se kako jedan decko peva,cinimi se da ga zovu MAX in NightFall-a :) :pivopije: Edited August 6, 200718 yr by Aeternija&NightFallfan
August 23, 200717 yr comment_1483089 Kurt Cobain,na prvom mestu tu su i David Coverdale Robert Plant itd.
August 23, 200717 yr comment_1483256 Standarna postava... Ian Gilan Coverdale Fredy R.J Dio ovaj iz Scorpions-a, ne znam kako se zove.. Manje poznati.. Stephen-ratt Kip-winger Mike-white lion Dokken-Dokken itd....