February 9, 200520 yr comment_692095 to je jos sa starim pevacem, tj. gitaristom. ne znam kako je taj covek pevao brutal death sa onakvim glasom...
February 15, 200520 yr comment_699759 Preslusala sam album i nije mi los at all... sem OCAJNE obrade Enjoy the silence grrrr.... skrnavljenje... Ostatak je a tek vokal.. Stvarno podseca na Briana ----> Thanx!!!
February 15, 200520 yr comment_699898 mene je definitivno kupio svojim aranzerskim nebulozama, ali objektivno gledano... zanimljivo jeste u svakom slucaju, i vise nego zanimljivo. glas razbija koncepciju... uz ovakvu muziku aaron iz MDB bi isao kao porucen.
February 15, 200520 yr comment_700000 Tacno, ali mi je ovo ipak zanimljivije. Totalno uvrnuto. Jos uvek se privikavam.
February 15, 200520 yr comment_700021 slowdiver ih mnogo voli! dobri su kad ti treba text ako hoces ljubavnu poruku da shaljes nekoj debeloj devojci.
February 16, 200520 yr comment_700799 mene je definitivno kupio svojim aranzerskim nebulozama, ali objektivno gledano... zanimljivo jeste u svakom slucaju, i vise nego zanimljivo. glas razbija koncepciju... uz ovakvu muziku aaron iz MDB bi isao kao porucen. pa ne znam zasto tebe 'aranzerske nebuloze' toliko impresioniraju kada to zapravo svako moze da izlupa.... obrnuto je zajebano da u okviru konvencionalnog i normalnog pristupa napravis kvalitetan zvuk....
February 16, 200520 yr comment_700928 ne, ne, ne, ovo je fascinantno... zenski vokal preko duple bas pedale u formi nekog refrena...
February 18, 200520 yr comment_704354 vole ljudi zagorelu masnocu, tj. gothicarke. Nisu, bog te, gothicharke zagorele.... Ta mas' se ne izlaze Suncu... ono zbog tena (da sliiche vampirima), ono zbog netopljenja shminke (... .. ..da sliiiche vampirima)... S njima ti je brale sve ispod nule... ma, sub zero... pa neg' shta.. : ''the bigger the cushion'', jebeniji mortal kombat...
February 21, 200520 yr comment_708030 Dobri su... nazalost imam samo jednu pesmu "The Pit". Idem malo istraziti, sigurno cu naci nesto vise.
March 8, 200520 yr comment_726483 ....uh , meni su oni bash njanjavi ...pokushala sam slushati Time of despair ali mi neshto nije ishlo....suvishe sam ja depresivna za ovakav zvuk
March 17, 200520 yr comment_738505 Grupa je cesto menjala pravce (gothic,death,a sada negi psycho rock) ali njihove najbolje pesme su iz njihovog gothic perioda. Poslusajte stvar " The Pain Song " - SUPER JE!!!!!!!!!!!!!!
March 18, 200520 yr comment_739560 dieversity nema veze sa psy rockom. death su bili u predalbumskom periodu, dok ih je bilo samo trojica. onda su se prikljucili lead gitarista i klavijaturistkinja, a kasnije i pevac. oni su bili i ostali love metal, prilicno pod uticajem HIM-a, nikad to nisu ni pokusavali da sakriju.
March 18, 200520 yr comment_739676 njih bi bas volela da cujem uzivo...a i nevergreen...samo da dodju u budimpestu i ...
March 18, 200520 yr comment_740018 nevergreen se raspao, i to kako mi se cini po nacionalnoj liniji. tesko da ce se okupljati.
March 21, 200520 yr comment_742801 dieversity nema veze sa psy rockom. death su bili u predalbumskom periodu, dok ih je bilo samo trojica. onda su se prikljucili lead gitarista i klavijaturistkinja, a kasnije i pevac. oni su bili i ostali love metal, prilicno pod uticajem HIM-a, nikad to nisu ni pokusavali da sakriju. JA ISLIM DA JE OK. NEMAM ZAMERKI.
May 8, 200619 yr comment_1122863 Odlichni su, kao i svi finski love metal bendovi... Dieversity za nijansu bolji od ostalih, omiljena mi je Nothing's Forever zatim Silence Is Killing Me, Snow White Suicide sa Gone-a itd. ma, super su...
May 10, 200619 yr comment_1125453 silver EP.... zakon. samo mi je nekako losa stvar savage gardena za obradu. jos uvek navijam da se to the moon and back nadje u nekoj rakaus metal varijanti.