Jump to content

The Princess of Darkness

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Where at Night the Wood Grouse Plays

The Princess of Darkness's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Ja sam neverovatno razocarana nakon koncerta od sinoc. Koje razocaranje! Jos uvek ne mogu da verujem da je moglo biti onaaaaaaaaaaaaaako loooooooooooooooooooooooose
  2. Drago mi je da se slazemo... By the way, u zadnje vreme pevam Dark Wings dok se tusiram...mnogo dobro odzvanja u kupatilu vec su me ovi sto zive pored pitali je li ja to pevam /dernjam se ili neko drugi.
  3. E, posto imas sve spotove, a ja nemam ni jedan, mislim da bi bilo idealno da ti meni srezes sve to, a ja tebi onaj CD sto smo se dogovorili jos pre par svetlosnih godina i zbog kog svaki put kad te sretnem imam osecaj da bi da me obesis OK? Javi se...
  4. Ja se nadam da cu uskoro naci "Devils", jer mi se jedna od pesama stvarno dopala. ne znam koja je. Sinoc je Stivi pustio u Voodoo.
  5. @ lestate Pa, stvarno, ne mogu da verujem da jos uvek ne odustajes od svoje borbe branjenja HIMa...ja sam odaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavno odustala od prosvetljivanja drugih By the way, gde si , bre, ti sinoc na goth nightu?
  6. Sto se tih 5 akusticnih stvari (Villeov glas + akusticna gitara) imam ga i nije bas toliki krs...ne...uopste nije lose...mozda mi se malo cak i svidja...
  7. Imam ja sve te pesme koje je Ville otpevao na finskom, ali to nisu svirali momci iz HIMa vec ben The Agents...toliko...
  8. Ja jos uvek nisam videla tu novu stvar...bas me interesuje, s obzirom na ovdasnje kritike. Meni se najvise svidjaju : Ice Queen, Mother Earth i naravno Dark Wings...tako je mocna! Ali, ipak mislim da bend pa ni pevacica nisu nista posebno (da iseces vene isl.) ali, svakako da ih vredi cuti...inace imam sve od njih sem ovog zadnjeg...pa ako neko ima, nek se javi...
  9. Ma Peter Steele je bas strava tip...ja bih tako njega...mislim, bolje bi bilo reci, da...ja bih tako da me...
  10. "The Dying Daylights" po mom misljenju nije nista posebno. Nema nista specificno i pesme su mi nekako na istu foru. Najbolja pesma na albumu je " Religious/Delicious".
  11. Ma koliko ja vidim, niko ni ne zna za te koncerte u Grckoj...sto je najvise zacudjujuce, ni fanovi! Tako da cisto sumnjam da ce prevoz biti organizovan od strane bilo koje agencije. Ostaje samo samoinicijetiva, a s obzirom na situaciju kakva je, verovatno cu opet propustiti da ih vidim uzivo...samo se ipak nekako nadam da ce gostovati na ovogodisnjem Szigetu.
  12. Hej,Beli Tigre, hvala naj naj najvise na ovim textovima! Je bas volim Autumn Tears ali godinama ne mogu da nadjem ni jedan jedini text!
  13. Anathema ce imati par koncerata u prvoj polovini aprila u Grckoj. Da li je neko zainteresovan da ide?
  14. Dugo me nije bilo ovde...a metarijala za citanje i vise nego sto treba...vidim, komentarisete poslednji spot HIMa, "Solitary Man". Meni je spot tako glup, da nisam mogla da verujem da su onako nesto ljigavo mogli da izbace. A sto se interpretcije obrade tice...ma nista posebno, da ne kazem: bez veze. A ako ce opet svirati na Sziget festivalu...super! Opet cu da ih gledam! I veliki pozdrav za Lestate-a!
  15. Huh...sta videh danas u Maxi diskontu...jeste da nije bilo nista upadljivo, toliko upadljivo ili nametljivo za obicne ljude,ali meni je bas upalo u oci! Dok sam cekala na kasi, slucajno se okrenuh i videh nekog skroz bez veze tipa ,sasvim obicnog...ali je nosio svetlo braon majcu sa znakom HEARTAGRAMa i nije na majci pisalo HIM vec BAM...koj uzas!
×
×
  • Create New...