Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

to je jos sa starim pevacem, tj. gitaristom. ne znam kako je taj covek pevao brutal death sa onakvim glasom...

• Replies 59
  • Views 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Preslusala sam album i nije mi los at all... sem OCAJNE obrade Enjoy the silence mad.gif grrrr.... skrnavljenje... Ostatak je wub.gif a tek vokal.. wub.gifwub.gifwub.gif Stvarno podseca na Briana icon_da.gif ----> wub.gif

Thanx!!!

mene je definitivno kupio svojim aranzerskim nebulozama, ali objektivno gledano... zanimljivo jeste u svakom slucaju, i vise nego zanimljivo. glas razbija koncepciju... uz ovakvu muziku aaron iz MDB bi isao kao porucen.

vole ljudi zagorelu masnocu, tj. gothicarke.

mene je definitivno kupio svojim aranzerskim nebulozama, ali objektivno gledano... zanimljivo jeste u svakom slucaju, i vise nego zanimljivo. glas razbija koncepciju... uz ovakvu muziku aaron iz MDB bi isao kao porucen.

pa ne znam zasto tebe 'aranzerske nebuloze' toliko impresioniraju kada to zapravo svako moze da izlupa....

obrnuto je zajebano da u okviru konvencionalnog i normalnog pristupa napravis kvalitetan zvuk....

ne, ne, ne, ovo je fascinantno... zenski vokal preko duple bas pedale u formi nekog refrena...

vole ljudi zagorelu masnocu, tj. gothicarke.

Nisu, bog te, gothicharke zagorele.... Ta mas' se ne izlaze Suncu... ono zbog tena (da sliiche vampirima), ono zbog netopljenja shminke (... .. ..da sliiiche vampirima)... S njima ti je brale sve ispod nule... ma, sub zero... pa neg' shta.. : ''the bigger the cushion'', jebeniji mortal kombat...

znam ja to, zagorele sam mislio na sexualnom planu.

icon_cool.gif Dobri su... nazalost imam samo jednu pesmu "The Pit".

Idem malo istraziti, sigurno cu naci nesto vise. icon_da.gif

• 2 weeks later...

....uh , meni su oni bash njanjavi icon_smile.gif ...pokushala sam slushati Time of despair ali mi neshto nije ishlo....suvishe sam ja depresivna za ovakav zvuk icon_smile.gif

Grupa je cesto menjala pravce (gothic,death,a sada negi psycho rock) ali njihove najbolje pesme su iz njihovog gothic perioda.

Poslusajte stvar " The Pain Song " - SUPER JE!!!!!!!!!!!!!! icon_rockdevil.gif

dieversity nema veze sa psy rockom. death su bili u predalbumskom periodu, dok ih je bilo samo trojica. onda su se prikljucili lead gitarista i klavijaturistkinja, a kasnije i pevac. oni su bili i ostali love metal, prilicno pod uticajem HIM-a, nikad to nisu ni pokusavali da sakriju.

nevergreen se raspao, i to kako mi se cini po nacionalnoj liniji. tesko da ce se okupljati.

dieversity nema veze sa psy rockom. death su bili u predalbumskom periodu, dok ih je bilo samo trojica. onda su se prikljucili lead gitarista i klavijaturistkinja, a kasnije i pevac. oni su bili i ostali love metal, prilicno pod uticajem HIM-a, nikad to nisu ni pokusavali da sakriju.

JA ISLIM DA JE OK. NEMAM ZAMERKI.

• 6 months later...

Ovaj novi EP je odlican! Moze da se slusa non stop.

Break Me icon_rockdevil.gif

• 5 months later...
  • 1 month later...

Odlichni su, kao i svi finski love metal bendovi... mhihi.gif

Dieversity za nijansu bolji od ostalih, omiljena mi je Nothing's Forever icon_da.gif zatim Silence Is Killing Me, Snow White Suicide sa Gone-a itd. ma, super su... icon_biggrin.gif

silver EP.... zakon. samo mi je nekako losa stvar savage gardena za obradu. jos uvek navijam da se to the moon and back nadje u nekoj rakaus metal varijanti.

• 2 weeks later...