Jump to content

Recommended Posts

Posted
Mene tako mrzi da slusam novi albuma a koncert za nedelju dana...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Zadavicu te kada te vidim, svega mi!!!!:mad: Ja bih sve dala da mogu da odem na taj koncert, a ti tako.... icon_cry.gif

Posted
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Zadavicu te kada te vidim, svega mi!!!!:mad: Ja bih sve dala da mogu da odem na taj koncert, a ti tako.... icon_cry.gif

Mozesa me davis koliko oces icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Ustvari..zelim da me davis....

Ti bese maloletna...

evo slusam Sonatu..sastavih playlistu kao sto ce biti na koncertu...

Posted

Svaka cast,pogodio si moje favorite iz drugog plana. pivopije.gificon_smile.gif Ne stvarno,bas su mi te dve zapale za uvo.

Samo,nesto mi se cini da su pre bili brzi. icon_confused.gif Stigle ih godine. icon_smile.gif

Posted

Hm, pa ne znam da li ce se vama svideti, vi ste vise Progresivci nego powerashi, ali meni je novi sasvim ok.

Mada opeth prva 3 su zakon...

Meni je ovaj licno najlosiji do sada, ali opet ima vise nego prelaznu ocenu ( 3,5 )

P.s. vodite racuna da sam subjektivan, meni je sonata u top 5 metal bendova...

Posted

Ma,kakav crni treci!Ovaj je bolji sto puta!Misplaced ima mnogo fin refren,Dont say a Word,Aint your fairytale...Ima zanimljivih stvari,treba mu samo dati vremena.

Posted

Uh, meni je ovaj pre zadnjeg (Wintersheart Guild, tako nekako?) nikakav!

Prva dva respect, ali pad sa trecim je ogroman. A ako je ovaj zadnji gori, onda se bojim...

Poz!

Posted

Meni na WHG-u ima bas par odlicnih pesama ( The Cage, Victorias secret, Gravenimage, Broken, Abandoned... )

Sa novog My Selene je najbolja, plus ima tako dobar text ( ja u principu nepadam lako na ljubavne pesme, ali ako neko ima odlicne ljubavne textove, to je sonata... )