January 17, 200520 yr comment_659565 Hm...preslusah i ja ovaj novi album, imam ga vec 4 mjeseca, ali nikako da ga preslusam, pa nije ni los, cak je dobar, ima stvarno dobrih pjesama, ali ostaje nista novo za Sonatu! Meni se album sve vise svidja..ima 5,6 fantasticnih pesama.. Misplaced,Blinded No More,Reckoning Day, Reckoning Night Don't Say A Word,Shamandalie Ma "My Selene" rules... Da....odlicna pesma... A meni je i dalje Silence najbolji! Meni je dugo to bio omiljeni album ali sada se ne mogu opredeliti.. Sva cetri su mi podjednako draga sad mi se mnogo svidja pesmica 'shy' Vidis liriku u mom potpisu
January 18, 200520 yr comment_660965 Jebi ga,poslije Silence ja ovo ne mogu slusati.Zadnji album mi je nenormalno smoran.
January 18, 200520 yr comment_661019 Ko sto rekoh Meni se album sve vise svidja..ima 5,6 fantasticnih pesama.. Misplaced,Blinded No More,Reckoning Day, Reckoning Night Don't Say A Word,Shamandalie A sto se tice WHG... Ima sjajne pesme... Abandoned, Pleased, Brainwashed, Exploited,Gravenimage,The Cage,The Misery,Victoria's Secret, The Rest of the Sun Belongs to Me (Japanese Bonus Track),Draw Me Sve sjajne pesme.....
January 19, 200520 yr comment_661669 Jebi ga,poslije Silence ja ovo ne mogu slusati.Zadnji album mi je nenormalno smoran. meni jeste losiji nego prosli ali daleko od toga da je smoran.....Misplaced,Reckoning day, reckoning night, i My Selene....te tri pesme mi se bas svidjaju recimo....
January 20, 200520 yr comment_662556 NABAVIH JEBENO SVE STO POSTOJI OD SONATE.. SVE SINGLOVE,ALBUME I BOOTLEGE!!!!!!!!!
January 20, 200520 yr comment_663265 Kako da ti prosledim kad zivis daleko ??? Sigurno necu da saljem e-mailom
January 20, 200520 yr comment_663275 Ok A ja cu tebi da napravim kolace dok rezesh disk - specijalizujem se za domacicu
January 25, 200520 yr comment_669344 sto se tice WHG... Ima sjajne pesme... Abandoned, Pleased, Brainwashed, Exploited,Gravenimage,The Cage,The Misery,Victoria's Secret, The Rest of the Sun Belongs to Me (Japanese Bonus Track),Draw Me Sve sjajne pesme..... Potpuno se slazem sa tobom SJAJAN album................. Najbolje pesme Gravenimage i Victoria's secret................ Silence je fenomenalan ali i ovaj je jako blizu njega...................... Edited January 25, 200520 yr by *One Wish*
January 25, 200520 yr comment_669358 Potpuno se slazem sa tobom SJAJAN album................. Najbolje pesme Gravenimage i Victoria's secret................ Silence je fenomenalan ali i ovaj je jako blizu njega...................... WG je sjajan zato sto je drugaciji od ostalih...napredovali su.... Ali zato je RN nekako tezi,mracniji.... Edited January 25, 200520 yr by SonataGirl
January 25, 200520 yr comment_669376 Rechi "tezak" i "mrachan" su jedne od mnogih da kojima se ne mogu opisati albumi Sonate Arctice
January 25, 200520 yr comment_669418 OK, nemojte sad da mi pocete sa glupim raspravama i banovima, mrzi me da delim banove... nadam se da smo se razumeli... Reckoning... pa posle ( dosta ) slusanja, definitvno mislim da je najlosiji album do sada, nema tu snagu i tu kolicinu pozitivne energije kao "Silence" ili "Ecliptica" ali ima stvarno dobrih pesama....
January 25, 200520 yr comment_669463 Ali u tome i jeste poenta.Da je neki drugi bend napravio takav debi album,ajde,o.k.,ali se od Sonate ocekivalo mnogo vise!
January 25, 200520 yr comment_669478 Pa ne znam... meni je bolje i ovako, nego Silence pt 2, pt 3 i tako u nedogled....
January 25, 200520 yr comment_669497 Naravno!Nisi me razumio.Ne trba Silence pt2 da prave,ali od dobrog benda se ocekuje da radi bolje i bolje,a ne gore i gore.Ako krene tako,bolje da prestane sa radom.
January 25, 200520 yr comment_669516 MA znam skapirao sam te... samo mislim da ovo nije tako lose... ma otkud znam, mislim da ce sledeci album pokazati ima li sonata jos nesto da kaze...
January 26, 200520 yr comment_670231 Potpuno se slazem sa tobom SJAJAN album................. Najbolje pesme Gravenimage i Victoria's secret................ Silence je fenomenalan ali i ovaj je jako blizu njega...................... Naravno lutko da se slazes sa mnom... Rechi "tezak" i "mrachan" su jedne od mnogih da kojima se ne mogu opisati albumi Sonate Arctice Tacno..mada album jeste skroz istripovan... Reckoning... pa posle ( dosta ) slusanja, definitvno mislim da je najlosiji album do sada, nema tu snagu i tu kolicinu pozitivne energije kao "Silence" ili "Ecliptica" ali ima stvarno dobrih pesama.... Meni su svi albumi Sonate podjednako dobri... E sad...Silence najvise volim jer je to prvi album Sonate koji sam nabavio... Da je neki drugi bend napravio takav debi album,ajde,o.k.,ali se od Sonate ocekivalo mnogo vise! Isto se moze reci i za ONCE Super su samo imaju vise balada nego sto treba! Ne.....balade su im super..sve valjaju... Shy Tako je dobra...
January 31, 200520 yr comment_678945 ne mogu da se odlucim koji je bolji album, da li silence ili winterheart's guild, ali definitivno su to 2 njihova najbolja albuma...nadam se da ce biti i boljih. slazem se da balada ima previse, a sto se SHY tice:mislim da to nije njihova pesma, nego je obrada. nisam sigurna, moram jos malo da istrazim. p.s.mozda ipak silence...
February 1, 200520 yr comment_679099 ne mogu da se odlucim koji je bolji album, da li silence ili winterheart's guild, ali definitivno su to 2 njihova najbolja albuma...nadam se da ce biti i boljih. p.s.mozda ipak silence... Silence ima vishe dobrih pesama...sve su odlicne.....Winterheart's guild ima nekoliko stvari koje se izdvajaju...mozda je to osnovna razlika....Ali ne bih mogla da se opredelim samo za jedan od ta dva.....
February 1, 200520 yr comment_679676 Ma oni su do jaja..pa jel znate vi koliko oni imaju godina...pa ima da naprave bum za par godina....