Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Znate li da je u vijesti plus izasao clanak o Demise-u. "Mladi Barani Toni Markoc i Ivan Milic izdali novi broj svog fanzina". Jeli moguce ljudi da su nas primjetili!

• Replies 1.7k
  • Views 120.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo u republici mladenovac je sve u redu.E moram nesto da vam ispricam.Idem ja tako mracnim sumama mladenovca,kao odjednom ugledam dva vuka.Jedan poce da zavija a drugi poce da odvija. Pozdrav Betho

Ma ja sam dao Željku Miloviću da to napiše. mhihi.gifevotigana.gif

Kad bi ja znao ko je to. Mada pretpostavljam da je to neko veliki u vijestima. U svakom slucaju lijepo od njih. Bio sam se bas razocarao u dan.

mater vam mrtvu jebem!

KOPROFILIA ce ve sve sjebat mater.

a ta kurtni moze da mi ga popusi!

Umarte nemoj Courtney da mi diras da ti ne posaljem pijanog Bora da ti rastimava gitaru!!! icon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gif

Edited by ThyRaven

Kad bi ja znao ko je to. Mada pretpostavljam da je to neko veliki u vijestima. U svakom slucaju lijepo od njih. Bio sam se bas razocarao u dan.

Urednik Barskh Novina, sada više bivših novina. Inače ja sam prije stalno pisao u metalu za bars ako nisi znao. Svaki broj.

Urednik Barskh Novina, sada više bivših novina. Inače ja sam prije stalno pisao u metalu za bars ako nisi znao. Svaki broj.

Mogu li da te taknem??

Mogu li da te taknem??

Možeš da mi ga pipneš.

Umarte nemoj Courtney da mi diras da ti ne posaljem pijanog Bora da ti rastimava gitaru!!! icon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gif

Da se smejem ili placem?

neka si mu reka crmnicaninu jedan. icon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gif

HAHAHAHAHA

A ti courtney nemoj se plasiti blagoja on je "kao mali pas, pisha dje god stigne"

A obojica znamo koliko ti to volis icon_wink.gificon_da.gificon_da.gif

Ma svaki put te poprskam po rukama. Poslije 3 dana ne možeš da ih opereš fino. icon_wink.gificon_rolleyes.gifmhihi.gif

Imate vi neki demo neku pesmu za download.

DOBRO LJUDI JESTE LI NORMALNI , OVO NIJE FORUM HOMICA!!! violent.gif

Kako to mislis - NIJE? ph34r.gif

Imate vi neki demo neku pesmu za download.

Imamo pjesama ali ne umijemo to da postavimo na net. Seljaci, tr00 grim agro black metal.

Davide daj primjer otalima dako presanu da dolaze pa ovo postane anti homo forum.

HAHAHHAHAHAHA

Poz. za najrazvijenijeg basistu u polju barskom

de ste narode?sha se radi?evo samo da vam se javim prije nego sto me blagoje izbije hahahahahahahahahahahahahahahahahaha maaxeeeeeee kakvih ovde likova ima.misle ako duze slusaju metal da su bogovi,o jada sta se radi kad ti muzika udje u psihu,nego necu sad o tome samo da vidim kako ste? icon_redface.gif

hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Umjesto toga dovoljan je bio jedan icon_smile.gif Ili dva. U svakom slucaju dobro smo.

de ste narode?sha se radi?evo samo da vam se javim prije nego sto me blagoje izbije hahahahahahahahahahahahahahahahahaha maaxeeeeeee kakvih ovde likova ima.misle ako duze slusaju metal da su bogovi,o jada sta se radi kad ti muzika udje u psihu,nego necu sad o tome samo da vidim kako ste? icon_redface.gif

Fin ti je avatar. Evo još jedne slike:

user posted image

Veles hvala,drago mi je da ti se svidja icon_razz.gif

Deadic to je bila samo ironija sto ona slicica ne moze da pokaze sve u svemu pazicu drugi put icon_da.gif

Edited by Miss_Infernal

STA JE OVO SVE NEKI PUSTI NACISTI I HOMICI NA FORUMU???E BAGRO NACISTICKA!!!

POZDRAV DARKO AL IPAK SI TI NAJRAZVIJENIJI!!! biggrin.gif