Posted June 13, 200322 yr comment_222095 Elem slusa li ih neko? Ja sam nekolicinu ljudi "zarazio" sa njima i prilicno su mi zahvalni Mada nisam bas siguran da im je mesto na ovom forumu...
June 13, 200322 yr Author comment_222100 Albumi, pesme?! :? Eto za pocetak skini "Raise Your God" na tu se vecina prvo primi
June 13, 200322 yr comment_222111 Drago mi je da koncno vidim da je neko otvorio temu o S.C. , ali nazalost vidim da je to uradjeno na pogresnom forumu, posto oni nisu metal. Prebacujem...
June 14, 200322 yr comment_222224 Okey.. tema je pronasla svoje mesto.... e sad.. sto se tice SC-a... ja imam samo jedan njihov album "Mindstrip" koji je.. hmm... ne znam sta reci do.. nikad bolji... veoma su mi neobicni... a: sva ona elektronika uskladjena sa glasom koji je u pojedinim trenucima zvuci kao growl (da kazemo) EXCELLENT!!!... so.. nameravam nabaviti jos toga od njih a: e sad.. sto se tice pesme Raise Your God... pa hmm... neee.... ta je sta vise smaracka... Hellraiser, Run, love breeds suicide su moje fav
June 14, 200322 yr Author comment_222338 "]... ali nazalost vidim da je to uradjeno na pogresnom forumu' date=' posto oni nisu metal. Prebacujem...[/quote'] Hvala, tamo sam i mislio prvo da je stavim mada opet ne bih znao u sta da ih svrstam, electro?! Don't think so... mada...
June 15, 200322 yr comment_222893 imam samo jedan njihov album "Mindstrip" I ja a: Inace,ok su mada ima i boljih manje poznatih sastava koji imaju slican zvuk. Hellraiser-jel cuo neko u VNV Nation miksu? :? Mnogo mi se vise svidja ta verzija.Brza je i totalno podigne adrenalin a:
June 16, 200322 yr comment_223358 Hellraiser-jel cuo neko u VNV Nation miksu? :? Mnogo mi se vise svidja ta verzija.Brza je i totalno podigne adrenalin a: Ja je imam... i da.. veoma zadivljujuce... vise odgovara klubovima nego SC... i sada.. hmm.. definitivno ne znam sta je bolje... :roll: :| 8)
August 29, 200321 yr comment_259877 Malo prelistavah teme, pa ko reko Komandos Samoubica je previse dobar bend da bi cameo na drugoj strani Nego... VNV Nation radio obradu Hellraiser-a??? 8O Wow to moram da nabavim. Hellraiser rules! A totalno verujem da je u pitanju bolji "klubski" zvuk od originala jer SC vise cilja na neki ambijetalni zvuk. Mada opet, totalno mi nije smetalo kada su u KST-u pustili Hellraiser. Dovoljno ironicno, bilo je to petkom... i to u onom kancerogenom metal hodniku pre nego sto su otvorili bastu... a odma posle toga je isao Witch Hunt od KMFDM. Bas je bio totalan zbun. Pogotovu sto je to jedan jedini put da sam cuo KMFDM u KST-u.
August 29, 200321 yr comment_259956 Jedna mala ispravka... Witch Hunt je od "Majority The For Pitty No"!!!!
August 30, 200321 yr comment_260576 Kakav si ti to dark-gothic-industrailac pa ne znas ni osnovne stvari? C,c,c... Srami se kao sto se vec sramish!!!
August 30, 200321 yr comment_260776 ...hehe, ne zna cak ni 'pity' da napise kako valja... Ah, da, Suicide Commando - ima ukupno dve stvari koje mi se svidjaju i to Love Breeds Suicide i naravno Hellraiser, ali NE u VNV nation remiksu... mada je to sto se meni svidja verovatno isto neki remiks
August 31, 200321 yr comment_260991 Pustili ste me da ovoliko dugo drzim to u potpisu a da mi ne kazete da sam napravio gresku u kucanju! Ugh, sad se osecam bas glupo... :oops: :oops: :oops:
September 2, 200321 yr comment_262093 Takodje imam 'Mindstrip' samo... Rekao bih da nisu loshi, ali ima jedan gadan problem... Ja, iako imam album, nikada nisam uspeo da ga preslusham CELOG odjednom... Jednostavno, zaboli me glava i nije mi do slushanja, narochito ako je glasno pushteno... Chuo sam i remix Hellr. i vishe mi se svidja original... Svejedno, dao bi im shansu i chuo bih josh stvari od njih...
December 6, 200321 yr comment_330388 Ja se zarazih ovim bendom sasvim slucajno, imam Mindstrip koji je 8) Inace iznenadih se kada videh temu 8O , sve u svemu bend je super
December 7, 200321 yr comment_330717 Ma ja ionako ne posecujem cesto ovaj forum, ali lepo je kada se covek prijatno iznenadi, u tom kontekstu je isao smisao moje recenice 8)
February 8, 200421 yr comment_384013 Imam samo Mindstrip, odlicni su, najbolje stvari su Hellraiser i Comatose Delusion.
February 8, 200421 yr comment_384088 Dobri su. Hellraiser je dobra pesmica. Oni i Astral projection su jedino što volim od te muzike kako li se već zove.
February 12, 200421 yr comment_387730 Hell Raiser je neverovatno dobra pesma, ali nažalost imam samo VNV nation mix te pesme ( nažalost ). Nigde na netu ne mogu da nađem originalnu verziju. Inače, Suicide Commando je odličan, ukoliko niste čuli pesmu Desire ( :wumpscut: mix ) bolje nađite i poslušajte. Uživaćete, verujte mi
February 12, 200421 yr Author comment_387969 Sto se svi loze na Helrejzera... meni je ta pesma bas prosecna... :?