Opeth
Posted 02 april 2004 - 08:29
| QUOTE (KRANG @ 31. 3. 2004, 03:04) |
| čujem da sada rade na duplom konceptualnom albumu koji će biti najžešći do sada, sa black, a ne growl vokalima jedva čekam |
Ono sto sam ja cuo je da hoce da snime album sa dve pesme od po pola sata, vrlo evil-occult tematike. Cisto sumnjam da ce nakon D&D iskustva ponovo snimati dupli album.
Sto se tice black vokala, nisam cuo za to, ali cisto sumnjam da ce se nesto posebno razlikovati od ranijih, mozda ce malo da vuce na ranije radove.
Isto kao sto je D1 trebalo da bude najbrutalniji ikada, pa je ipak ostao po tome iza MAYH.
Posted 02 april 2004 - 08:37
Pa mislim da bi bilo ql da iskombinuju. Da unesu nesto novo kao iznenadjenje tj. da vise bude necega sto se uklapa u njih same u njhov rad a da se malo pokrenu iz konstanto odredjenih deonica, i pritom da ima prizvuka koji vuce na ranije radove... njih prosto obozavam
Oh, the night it is thick, my defences are hid
in the clothes of a woman I would like to forgive,
in the rings of her silk, in the hinge of her thighs,
where I have to go begging in beauty's disguise.
Posted 03 april 2004 - 12:39
| QUOTE (Fiery @ 2. 4. 2004, 20:29) |
| Ono sto sam ja cuo je da hoce da snime album sa dve pesme od po pola sata, vrlo evil-occult tematike. Cisto sumnjam da ce nakon D&D iskustva ponovo snimati dupli album. Sto se tice black vokala, nisam cuo za to, ali cisto sumnjam da ce se nesto posebno razlikovati od ranijih, mozda ce malo da vuce na ranije radove. Isto kao sto je D1 trebalo da bude najbrutalniji ikada, pa je ipak ostao po tome iza MAYH. |
da, da ja sam se zenuo, nisu 2 albuma nego 2 pesme
a to za black vokale je sigurno hahaha
pa, ne znam da li je mayh najbrutalniji..
ma, šta god da urade, sigurno ce biti genijalno, prosto ne mogu da zamislim los opeth album?!?!?
niti losu opeth pesmu
Posted 06 april 2004 - 01:03
ejmen tu det sestro 
samo jedno mi nije jasno: šta ova tema traži na avantguarde forumu??
prvo mi nije jasno šta taj avantguarde uopšte predstavlja, mogli su da otvore forum za bendove koji kombinuju više pravaca, a ne da u ovaj forum trpaju sve što ne spada u ostale.
----
sviđa mi se što momci na bini ne prave cirkus, nego sviraju normalno, i izgledaju normalno.
ne nose šminku, i ne pljuju krv
dvd lamentations je stvarno ostavio utisak na mene
samo jedno mi nije jasno: šta ova tema traži na avantguarde forumu??
prvo mi nije jasno šta taj avantguarde uopšte predstavlja, mogli su da otvore forum za bendove koji kombinuju više pravaca, a ne da u ovaj forum trpaju sve što ne spada u ostale.
----
sviđa mi se što momci na bini ne prave cirkus, nego sviraju normalno, i izgledaju normalno.
ne nose šminku, i ne pljuju krv
dvd lamentations je stvarno ostavio utisak na mene
Posted 11 april 2004 - 08:13
Sa zakasnjenjem... Opeth je STRASAN bend!!!!!!!!!!! Ubijaju u pojam!!!!
Mikaelov vokal je najjaci na svetu, kada je u pitanju jacina i dubina!!!!!!!!
Mogu da te uspavaju isprva, a onda te dignu u plafon....... fenomenalno uradjeno i osmisljeno!!
Mikaelov vokal je najjaci na svetu, kada je u pitanju jacina i dubina!!!!!!!!
Mogu da te uspavaju isprva, a onda te dignu u plafon....... fenomenalno uradjeno i osmisljeno!!
Jebot otac!
Sunce ti kalajisano...
Sunce ti kalajisano...
Posted 25 april 2004 - 03:23
| QUOTE (AzzA @ 25. 4. 2004, 11:44) |
| Ja tek sad videh... sta ce OPETH na Avantguarde Metal forumu?! |
Pa Opeth i jeste avantguarde
Posted 25 april 2004 - 03:53
Avantguarde je koliko je i Iron Maiden thrash
... glupo je traziti neku podkategoriju vec kategorisanim bendovima. I sam se bend deklarise kao doom sa razno raznim uticajima ali u osnovi je doom. Te tako ova tema treba da bude na Doom & Gothic forumu.
And when the acts of man
Cause the ground to break open
Oh, let me inside, let me inside, not to wait
Posted 25 april 2004 - 04:04
Pa ipak vidi ti koje sve uticaje oni imaju,a i vidi da je Damnation chist prog rock album...
Posted 25 april 2004 - 11:54
Ok... dobro imaju jedan takav album (koji usput do jaaaja), to nije metal album, `ajde da otvorimo jos jednu temu o Opeth-u na ne metal forumu...
kapirash poentu?
And when the acts of man
Posted 26 april 2004 - 12:35
Kao da je bitno da li je Opeth na doom ili avantgarde da li je CoB na power death ili black forumu... bitno da je tema o bendu tu, i da se bend slusa, kao da je vazno sta je ( ili jos gore na kom je forumu )
... For years I have traveled in coldness,
but my heart is warm as the darkened sun above me...
Nothing can never take away what I've seen with these tired eyes
I tebe sam sit Satano
but my heart is warm as the darkened sun above me...
Nothing can never take away what I've seen with these tired eyes
I tebe sam sit Satano

Sign In
Register
Help
Add Reply

MultiQuote