Blind Guardian
Posted 26 mart 2006 - 07:06
Ima li vesti kad ce krenuti u prodaju karte?
Posted 26 mart 2006 - 09:26
Prema postovima na ovoj temi,24.sata pre pocetka BG koncerta ispred SKCa ce se moci videti gomila (pretezno 15-ogodisnjih)frikova maskiranih u nazgule,golume i ostala mitska bica,do zuba naoruzani plasticnim macevima,stitovima,kopljima i dzepova punih baklji,upaljaca i slicnih govana.
Bice to lep prizor.
Bice to lep prizor.
Posted 27 mart 2006 - 10:27
| QUOTE (grave @ 26. 3. 2006, 21:26) |
| Prema postovima na ovoj temi,24.sata pre pocetka BG koncerta ispred SKCa ce se moci videti gomila (pretezno 15-ogodisnjih)frikova maskiranih u nazgule,golume i ostala mitska bica,do zuba naoruzani plasticnim macevima,stitovima,kopljima i dzepova punih baklji,upaljaca i slicnih govana. Bice to lep prizor. |
mada ce biti bez maceva i maski----ali upaljace za pozerisanje nosim sigurno!
i doci cu 24 h ranije da zauzmem prvi red ako bude ikako moguce!
Posted 27 mart 2006 - 02:04
| QUOTE (grave @ 26. 3. 2006, 21:26) |
| Prema postovima na ovoj temi,24.sata pre pocetka BG koncerta ispred SKCa ce se moci videti gomila (pretezno 15-ogodisnjih)frikova maskiranih u nazgule,golume i ostala mitska bica,do zuba naoruzani plasticnim macevima,stitovima,kopljima i dzepova punih baklji,upaljaca i slicnih govana. Bice to lep prizor. |
A shta smarash brate??? Ako ti se ne dolazi, nemoj dolaziti, ali nemoj ni smarati! Budi dovoljno tr00/mator pa stoji u coshku i bacaj hate-ve a pusti nas "maloletnike" (mada ja tad vec uveliko necu biti
Posted 27 mart 2006 - 07:38
Izvini ako sam te smorio,u sustini mi puche kuratz.
Da stojim u cosku i bacam hate-ve...Necu,bicu u prvom redu,ludovacu,protiv cega nemam nista,ali imam protiv kretenskog proseravanja koje prosipate po ovoj temi.Dodjite takvi na gig,bar ce biti povoda za smeh.I to ne medju troo likovima,no medj svima normalnima.
Da stojim u cosku i bacam hate-ve...Necu,bicu u prvom redu,ludovacu,protiv cega nemam nista,ali imam protiv kretenskog proseravanja koje prosipate po ovoj temi.Dodjite takvi na gig,bar ce biti povoda za smeh.I to ne medju troo likovima,no medj svima normalnima.
Posted 27 mart 2006 - 09:43
| QUOTE (StarbreakeR @ 27. 3. 2006, 21:40) |
| Ma dolazim ja kao Frodo a vi kako hocete...bice to hell of a masquarade |
ajd da se skupimo ti , ja , gollum , Sub_Zer0,sacrilegius(ako bude iso), QoD, grave i lepo da odem na gig a posle da se napijemo ko bulje!
Posted 27 mart 2006 - 11:08
To ti batice uopshte nije losha ideja!!!
Posted 28 mart 2006 - 02:17
| QUOTE (lake_bodom @ 27. 3. 2006, 21:43) |
| ajd da se skupimo ti , ja , gollum , Sub_Zer0,sacrilegius(ako bude iso), QoD, grave i lepo da odem na gig a posle da se napijemo ko bulje! |
Pa, naravno da cu da idem.
Ko je lud da propusti majesty???
Ali bez maske, sumjam i da ce qzman da se maskira
This post has been edited by SacrilegiouS: 28 mart 2006 - 02:19
"One dollar for eternal happiness?
I'd be happier with dollar."
I'd be happier with dollar."

Sign In
Register
Help
Add Reply

MultiQuote