Jump to content

2018.01.23. *Dom omladine, Beograd* Comeback Kid


Talvi

Recommended Posts

E, da 2018u počnemo kako dolikuje! Nismo pravili hardkor fešte zimi, vreme je da se probije led. Predstavljamo vam - Comeback Kid (ponovo) u Beogradu!

 

Da li ovaj bend treba posebno najavljivati?! Sigurno u TOP 5 hardcore related bendova, uslovno mlađe, svetske scene. Izbacili su nov album skoro, pa su odlučili da skoknu i do nas da to proslavimo zajedno. Ko ih je ukačio prethodna dva puta u Srbiji, sigurno neće propustiti i ovaj, a ko do sad nije (uživo) slušao ovaj bend, ovu priliku da upozna povratničke Kanađane NE SME DA PROPUSTI!

 

Karta će u pretprodaji koštati 1300RSD, na dan koncerta 1600RSD! Uskoro info o tome gde ih možete nabaviti, kao i koji će još bendovi upotpuniti ovu feštu.

 

https://www.facebook...46706755661523/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prosli put je stvarno bilo kidanje, totalna ludnica. Meni je Comeback kid inace dosadnjikav, narocito ovi poslednji albumi ali vodili su sa sobom sjajne My Iron Lung, bas lepo post hardcore osvezenje. Ali kakve su samo lozane ovi iz MTA, kao da dovode ne znam koga, a ono vrte pet bendova u krug od kad se bave promoterstvom.

 

Mislim da je NS trenutno svetlosnim godinama udaljen od BG-a sto se tice entuzijazma kad su u pitanju hardcore i derivati mu svirke. Bas se trude da pokriju sve podzanrove, a ne samo ove ispolirane teenage angst hot topic bendove.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

meni su super svi albumi do ovog novog, ali videću još da li da idem opet, ako bude neka ekipa voljna. prošli put je bilo baš pakleno, jedan od boljih hc koncerata na kojim sam bio.

 

ne mogu da prežalim što ne dolaze u onom paketu sa etid-om, to bi bio posao godine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...

Razbijanje koncert bio sinoc, mozda ne tako eksplozivno kao prosli put, al jbga vodili sa sobom tada Bane, My Iron Lung i Worldeater a sad samo lokalna podrska. Lazarath je bio ok, klasik 90s hardcore, doduse ne kapiram bas postavu sa 3 gitare kad je ovo lagano muzika za jednu. Nista nije doprinelo bogatstvu zvuka. Blankfile je zaglavljen negde u 2005oj, trendy posthardcore oslonjen na breakdown-ove, prestalo davno da bude zanimljivo. Slusao sam ih i u boljim izdanjima. Comemack Kid razvalili, sigurno su jedan od najubedljivijih bendova ove new school hc price na svetskom nivou. Sve nekako poznato, predvidljivo ali ipak efektno, precizno, uigrano. Mala sala DOBa puna, nije bas bilo krcato ali dobra poseta. Atmosfera jako dobra, Andrew je naglasio da su zapamtili Beograd. Merch guy im je bio Kyle Johnson, basista Misery Signals, verovatno mog omiljenog benda novije generacije metalcorea. Kaze spremaju novi album. Ojsa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...