Jump to content

mirror

Iskreni članovi
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About mirror

  • Birthday 11/24/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://myspace.com/ogledalce
  • ICQ
    137275260

Profile Information

  • Location
    Pancevo

mirror's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Pingvin. Oni se, kao i labudovi, zaljube u jednog partnera i ne menjaju ga celog zivota. I sad im preti istrebljenje jer je sve veci broj pingvina gej.
  2. Ma, PoS je govno. Kod mene se jos uvek provlace na staru slavu i lepotu. Bolje da nadjem da slusam neke sto su mnogo ruzni. Prelazim na tenacious D.
  3. Ja sam se bas odusevila. Jedva sam cekala da se pojavi nesto novo, pa da ponovo pocnem da slusam PoS. Onaj BE mi smuchio i PoS i Danela i onaj predivni koncert i sve. A sad im oprastam Niking ima potpis iz "mefisto i zlatokosa" dobra knjizica
  4. Imam ja 2 albuma i neki polusatni video. Faca.
  5. Men' se sve cini da tu nema nista od promovisanja tvrdog zvuka u mainstream. Sve mi deluje kao mnogo dobra zajebancija. I verujem da je gomila ljudi glasala za njih bas iz tog razloga- da bi se zajebavali. Nema tu nekog dubljeg smisla.
  6. Ljudi, kad se otvara basta, ako se vec nije otvorila?
  7. Ja u poslednja dva dana samo to slusam. Padoh u nesves'. Sreca sreca radost
  8. Povratak je odlican! Nekome moze da se ucini da je prilicno spor, ali sve ima svoju svrhu.. Ne propustiti "Ciudade de deus", o predgradju Ria, predobar film. I naravno "Eternal sunshine of a spotless mind", jedan od mojih omiljenih. Ako ga neko ima na dvd-u ili dvd-rip, molim vas da mi dostavite.
  9. Prica je super Moze da se svrsta u zbirku najmorbidnijih bajki i pesama za decu zajedno sa "Pusti puzu rogove da oremo dolove ako neces pustiti ja cu tebe ubiti sekirom po glavi u zelenoj travi."
  10. Sea anemone je u prevodu SASA, a biljka je samo anemona.
  11. E, gajz, dal' se zna sta ima danas u KST-u i da li uopste ima nesto? Meni se ide. Jako.
  12. A gde ce da ga "strpaju'? Koliko se ja secam, DT je sinonim za prog metal. Idi nauci se malo.
×
×
  • Create New...