Jump to content

jtc

Iskreni članovi
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

About jtc

  • Birthday 09/03/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/pandemoniumstudio
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    PA

Profile Fields

  • Gender
    Male

jtc's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. Bend Paper Cuts iz Panceva trazi bubnjara. Pozeljno je da ima iskustvo rada u bendu i svoj instrument. Bend poseduje svoju prostoriju za probe, kompletnu binsku opremu i razglas, kao i opremu za snimanje. Trenutno smo u poslednjoj fazi snimanja autorskog prvenca i priprema za turneju po Vojvodini, Bosni i Hrvatskoj. Zainteresovani se mogu javiti na: - www.myspace.com/bandpapercuts - [email protected] - 064/369-42-32 (mladen)
  2. Bend Paper Cuts iz Panceva trazi bubnjara. Pozeljno je da ima iskustvo rada u bendu i svoj instrument. Bend poseduje svoju prostoriju za probe, kompletnu binsku opremu i razglas, kao i opremu za snimanje. Trenutno smo u poslednjoj fazi snimanja autorskog prvenca i priprema za turneju po Vojvodini, Bosni i Hrvatskoj. Zainteresovani se mogu javiti na: www.myspace.com/bandpapercuts [email protected] 064/369-42-32 (mladen)
  3. jtc

    Vervil

    Sutra ujutru idem u banku i dizem pare!! I 25e ako treba, samo nam daj jos!!
  4. Konačna i definitivna informacija bez mogućnosti odlaganja: PROMOCIJA KOMPILACIJE JE 30.10.2005. (NEDELJA) U COUPE-U U PANČEVU. SVIRAJU: FLISH ENDORPHIN, NEŠTO NAJGORE, NITE EYES, BY-PASS, THE MIST. ULAZ JE 100DIN. UZ SVAKU ULAZNICU DOBIJA SE PRIMERAK KOMPILACIJE.
  5. PA'n'DEMOnium INFO: KLIKNI 'VAMO!! Btw, By-Pass su najkompletniji pančevački bend!!
  6. Studio za vezbanje "Pandemonium", privremeno smesten u prostorije Studija 21 (iznad pancevackog studentskog), pocinje da radi od sutra. Oprema: 2x Fender Stage 160 (gitarsko pojacalo od 160w, kombo tranzistorac sa 2x12'') Fender Rumble 100 (bass pojacalo od 100w, kombo tranzistorac, 1x15'' + horna) 3x Behringer mikrofoni + 12 kanalni razglas Dixon Standard komplet bubnjeva SVA OPREMA (SEM BUBNJA) JE NOVA!! Cena probe po bendu je 300din za 2h. Iznajmljivanje opreme po dogovoru. Iznajmljivanje instrumenata po dogovoru. Prostor je klimatizovan. Za one koji ne znaju kako izgleda Studio 21, u sklopu "Pandemoniuma" se nalazi i kafic. Sve informacije, zakazivanja i dogovori ISKLJUCIVO na 063/646-841.
  7. a: a: a: a: a: identicna prica i za kirka... a: a: a:
  8. Da li vise volite Sabbath sa Dio-m ili Ozzy-jem je stvar muzickog ukusa, ali pravi Sabbath je onaj iz Ozzy-jevog doba. a: a: a: a: a: dio je svakako jedan od najvecih, rame uz rame sa gilanom (dok je jos mogao da peva) i plantom...
  9. sta mislite, kako bi zvucalo da cika blackmore i cika dio odrade varijantu "starkers in tokyo"? a: a:
  10. neko je gore pomenuo specificnosti u izradi stratocaster gitara, posto sam ponosni vlasnik iste interesuje me opsirnije o cemu se tu radi. cuo sam razne varijante, najcesce onu da je zbog konstrukcije vrata uvek blago rastimovana, da pruza "otpor" pri sviranju (cini mi se da sam to ovde procitao) itd... zna li neko neko o cemu se tacno radi?
  11. preslusao sam "bananas" i jedini komentar, za sada, je - ne mogu da prezalim vreme utroseno za pronalazenje i slusanje istog... btw, jel ucestvovao lord ili blekmur u "stvaranju" ovih pesama?
  12. i jos: man on the silver mountain, 16th century greensleeves, still i'm sad (al' sa ''on stage''), run with the wolf, a light in the black, starstruck i moj favorit takodje - stargazer. prva dva albuma su besprekorna, treci vec tu i tamo i onda bunar sve do "stranger in us all": still i'm sad (ponovo ), in the hall of the mountain king, coldhearted woman....
  13. jtc

    The Beatles

    odlican bend, obozavam da ih slusam i jos vise da ih sviram...
  14. jtc

    Whitesnake

    interesantna je pricica za coverdale-ov ego... i jos interesantniji momenat o odrzavanju kose... kada je rec o egoistima iznenadio sam se da vrlo visoko mesto na listi drzi niko drugi do gary moore????!!!!!
×
×
  • Create New...