Jump to content

jtc

Iskreni članovi
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jtc

  1. Bend Paper Cuts iz Panceva trazi bubnjara. Pozeljno je da ima iskustvo rada u bendu i svoj instrument. Bend poseduje svoju prostoriju za probe, kompletnu binsku opremu i razglas, kao i opremu za snimanje. Trenutno smo u poslednjoj fazi snimanja autorskog prvenca i priprema za turneju po Vojvodini, Bosni i Hrvatskoj. Zainteresovani se mogu javiti na: - www.myspace.com/bandpapercuts - [email protected] - 064/369-42-32 (mladen)
  2. Bend Paper Cuts iz Panceva trazi bubnjara. Pozeljno je da ima iskustvo rada u bendu i svoj instrument. Bend poseduje svoju prostoriju za probe, kompletnu binsku opremu i razglas, kao i opremu za snimanje. Trenutno smo u poslednjoj fazi snimanja autorskog prvenca i priprema za turneju po Vojvodini, Bosni i Hrvatskoj. Zainteresovani se mogu javiti na: www.myspace.com/bandpapercuts [email protected] 064/369-42-32 (mladen)
  3. jtc

    Vervil

    Sutra ujutru idem u banku i dizem pare!! I 25e ako treba, samo nam daj jos!!
  4. Konačna i definitivna informacija bez mogućnosti odlaganja: PROMOCIJA KOMPILACIJE JE 30.10.2005. (NEDELJA) U COUPE-U U PANČEVU. SVIRAJU: FLISH ENDORPHIN, NEŠTO NAJGORE, NITE EYES, BY-PASS, THE MIST. ULAZ JE 100DIN. UZ SVAKU ULAZNICU DOBIJA SE PRIMERAK KOMPILACIJE.
  5. PA'n'DEMOnium INFO: KLIKNI 'VAMO!! Btw, By-Pass su najkompletniji pančevački bend!!
  6. Studio za vezbanje "Pandemonium", privremeno smesten u prostorije Studija 21 (iznad pancevackog studentskog), pocinje da radi od sutra. Oprema: 2x Fender Stage 160 (gitarsko pojacalo od 160w, kombo tranzistorac sa 2x12'') Fender Rumble 100 (bass pojacalo od 100w, kombo tranzistorac, 1x15'' + horna) 3x Behringer mikrofoni + 12 kanalni razglas Dixon Standard komplet bubnjeva SVA OPREMA (SEM BUBNJA) JE NOVA!! Cena probe po bendu je 300din za 2h. Iznajmljivanje opreme po dogovoru. Iznajmljivanje instrumenata po dogovoru. Prostor je klimatizovan. Za one koji ne znaju kako izgleda Studio 21, u sklopu "Pandemoniuma" se nalazi i kafic. Sve informacije, zakazivanja i dogovori ISKLJUCIVO na 063/646-841.
  7. a: a: a: a: a: identicna prica i za kirka... a: a: a:
  8. Da li vise volite Sabbath sa Dio-m ili Ozzy-jem je stvar muzickog ukusa, ali pravi Sabbath je onaj iz Ozzy-jevog doba. a: a: a: a: a: dio je svakako jedan od najvecih, rame uz rame sa gilanom (dok je jos mogao da peva) i plantom...
  9. sta mislite, kako bi zvucalo da cika blackmore i cika dio odrade varijantu "starkers in tokyo"? a: a:
  10. neko je gore pomenuo specificnosti u izradi stratocaster gitara, posto sam ponosni vlasnik iste interesuje me opsirnije o cemu se tu radi. cuo sam razne varijante, najcesce onu da je zbog konstrukcije vrata uvek blago rastimovana, da pruza "otpor" pri sviranju (cini mi se da sam to ovde procitao) itd... zna li neko neko o cemu se tacno radi?
  11. preslusao sam "bananas" i jedini komentar, za sada, je - ne mogu da prezalim vreme utroseno za pronalazenje i slusanje istog... btw, jel ucestvovao lord ili blekmur u "stvaranju" ovih pesama?
  12. i jos: man on the silver mountain, 16th century greensleeves, still i'm sad (al' sa ''on stage''), run with the wolf, a light in the black, starstruck i moj favorit takodje - stargazer. prva dva albuma su besprekorna, treci vec tu i tamo i onda bunar sve do "stranger in us all": still i'm sad (ponovo ), in the hall of the mountain king, coldhearted woman....
  13. jtc

    The Beatles

    odlican bend, obozavam da ih slusam i jos vise da ih sviram...
  14. jtc

    Whitesnake

    interesantna je pricica za coverdale-ov ego... i jos interesantniji momenat o odrzavanju kose... kada je rec o egoistima iznenadio sam se da vrlo visoko mesto na listi drzi niko drugi do gary moore????!!!!!
  15. jtc

    Whitesnake

    reci mi da se salis....
  16. jtc

    Whitesnake

    meni je album skroz ok, jeste produkcija malo bzvz, ali i da su se snimali na 4-kanalnom magnetofonu... pa to su ipak coverdale & page a: a: a: interesantno je kako su ljudi, barem oni s kojima sam ja pricao o ovom albumu, iskljucivi, ili su komentari do jajaaaa ili ma ko im j*** mater matoru, to su snimili samo da bi uzeli pare.... a jel neko cuo northwinds? sta trenutno radi page i kada se ocekuje novi album led zeppelina?
  17. jtc

    Whitesnake

    da li je neko mozda slusao album koji su snimili coverdale & page...
  18. obrati paznju da je 90% postova na ovom forumu ironija, necija glupost, ili uzaludni pokusaji da se od foruma napravi nesto ozbiljno. zakljucak: dzaba truda!
  19. www.skolagitare.co.yu Ćao, ne znam tačno ni sam šta bih napisao, ali evo pokušaću da kažem nešto o svom iskustvu sa gitarom. Ja sam u osnovnoj školi imao jednog učitelja koji se zvao čika Boško i predavao nam je crtanje. Ali on je bio malo ćaknut čičica i imao je fazon da nas sve u razredu podeli u tri glasa. Dok crtamo, pevali smo sa njim pesme u tri glasa bas, tenor, alt. On je rekao jednu zanimljivu stvar koja mi se urezala u memoriju. Rekao je da nikada nije kasno da se nauči jedino gitara. To je božanski intrument koga može da prangija ko god hoce, i ko ima i ko nema sluha. Naravno, oni talentovani postaće pravi muzičari, a oni netalentovani, ako ništa bar dobri kućni zabavljači. Tako sam ja mnogo godina kasnije kada sam završavao gimnaziju nabavio neku gitaru i potpuno sam bez učitelja, osim par drugova koji su mi pokazali osnovne akorde, naučio da sviram gitaru. Znam da je sviram dovoljno dobro da uz nju mogu da pevam i komponujem svoje pesme. To mi je dalo mnogo zadovoljstva u životu. Ne umem dobro da je sviram, čak i ritam ne umem koherentno da držim, ali ne mari. U svakom slučaju, savetujem svakom da nauči da svira gitaru. Ja sam je učio tako što sam sam hvatao akorde i u sazvučju dva ili tri pravio svoje pesmice. Imam ih na stotine. Nikada nisam skidao tuđe stvari, niti sam ikada do kraja naučio da sviram po notama. Išao sam u nižu muzičku i svirao klarinet i klavir pola godine. Ali sam ustanovio da za klarinet moram da trošim svoja pluća a klavir mi je imao previše dirki pa sam se odlučio za gitaru. puno pozdrava Đura
  20. zasto gillan dva puta, mislim, brena je brena, al nemoj preterivati
  21. jtc

    Whitesnake

    pa zato se ploca i zove "starkers in tokio", zar ne... to je i bila ideja, snimak kao sa sedeljke naravno da ne sviraju ps, to je pesma purpla iz gilanovog perioda, al bi bilo lepo kad bi bilo...
  22. jtc

    Whitesnake

    bilo bi to stvarno interesantno cuti, mada je super zvucalo i na starkers in tokIJo SOTN moze u bilo kojoj varijanti, a onda perfect strangers a: a: , pa judgment day, pa... (dopisati po zelji)
×
×
  • Create New...