Jump to content

liberanti

Iskreni članovi
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by liberanti

  1. sonata arctica... kako mi je drago shto cu to videti i uzivo...
  2. dodajem samo sledece...prenos koncerta nightwish-a na exit-u proshle godine bio je za mene, kao i drugaricu sa kojom sam tamo bila, potpuno drugachiji od onoga shto smo chule uzivo. muzika je bila odlichna, pevach takodje, ali glas nove pevachice nije ni dovoljno jak (to se chulo i uzivo), ono shto se nije chulo uzivo ili se jako slabo chulo, a shto je na prenosu bilo naglasheno jeste masovno falshiranje (jasno, njeno falshiranje). studijski je sjajna, nemam zamerki iako je stil drugachiji, ali koncertno...jako slabo, nazalost, slatka devojka, ima neshto, ali nema dovoljno za nightwish.
  3. probala u bilet servisu gde sam i kupila ali nishta.....kazu idi u skc a tamo neki vojnik... kaze ne znam nishta ja...zato pitam vas......
  4. gde da vratim kartu? ako neko zna neka mi pliiiiiiiz kaze...
  5. ej ljudi....mene zanima gde da vratim kartu judas-a... ne treba mi za mene, pa nisam obaveshtena...ako neko zna tachno gde i kako neka mi kaze pliiiiiiiiiiz...
  6. joj shto mi se ovih dana slusha sve od iced earth...
  7. ja mnoooooooooooogo volim kamelot.. bez obzira na ovaj koncert. bice bolje.
  8. prijatno iznenadjenje na koncertu....
  9. ja bih samo volela da chujem to novo...
  10. nemam apsolutno nishta protiv teme *fotografija*. naprotiv, i mene jako interesuje. ja sam sluchajno jedna od onih koje posecuju izlozbe, neochekivano, zar ne? uostalom, nasumice sam ubola bash tu temu i postavila pitanje koje je vishe bilo u smislu "ko to postavlja kriterijume *vaznosti*", nespretno, vidim... poshto su neki shvatili isuvishe lichno... nisam ochekivala da ce moj bezazleni komentar bilo koga dotaci na taj nachin. stoga, poshtovani umetnici i ljubitelji fotografije, oprostite shto sam uvredila vashu znachajnu temu.
  11. zashto je ovo vazna tema? a neke druge interesantnije teme nisu vazne?
  12. ja uvek tako brkam dok chukam shta cu.. propast...
  13. za nadmrachnu... basisata je andrash, klavijaturista davor, kako sam razumela iz njihovog "prostora"
  14. ono shto se dopada jednoj osobi, ne mora obavezno da se dopadne svima.
  15. tek sam sad pogledala slike i odlichne su!!!!!!!! svi su lepi, a narochito onaj basista. je l' on beshe ima onu prelepu zensku?
  16. zao mi je shto trenutno nisam na vashoj svirci... eto, radim, pa propushtam da chujem uzivo ono shto ovih dana reklamiram i drugima, pa kome se dopadne... nego, nadam se da rokate i da ce biti mnogo obozavateljki i obozavaoca (koji se verovatno malo vishe razumeju u to shto radite) . samo nastavite ovako kvalitetno i bice nas mnogo vishe...
  17. odslushala sam samo taj album ("It Could All Have Vanished"), dopada mi se iako nishta ne razumem, poneku rech tu i tamo, ali od konteksta i teme celog albuma - nishta. jednom sam nauchila da slusham muziku bez teksta, tako da mi je prijao ovaj album bez obzira na razumevanje. ostalo (...) josh nisam stigla da preslusham, ali obecavam da nece biti laznih odushevljenja. (kao shto rekoh, orphaned land nije bash moj fah, ali zasad sam chula samo 2 stvari, ili tri, nisam adekvatno preslushala... ma polako, prokomentarisacu vec)
  18. dopalo se i meni, zaista, s tim shto ja volim kad sve to ide malo brze... tales-i su bili najuskladjeniji, vidi se da se mnogo radi na tome i da se voli takav zvuk... u publici jeste bilo malo pozera, ali je bilo nebrojeno mnogo vishe onih shto su zaljubljeni u bend (svaka chast!). zao nam je shto arpad vishe nece da peva (otprilike smo chuli neke razloge), ali evo jednog predloga za njega, pa ko ga zna neka mu prenese. verujem da bi bio jako uspeshan ako bi se oprobao u pozajmljivanju glasova za crtace. tu ima mnogo prostora za improvizaciju kao i za greshke, jer nema direktnog kontakta sa auditorijumom. mashem celoj ekipi i poruchhujem - samo rokajte!!!
  19. dolazimo u skc 2.marta da chujemo kako zvuchite uzivo...
×
×
  • Create New...