Jump to content

Ecomancer

Iskreni članovi
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Ecomancer's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-7

Reputation

  1. Da, izvol'te ga... 1978 Oh, što te volim, joj 1979 Recept za rokenrol 1980 Bez dlake na jeziku 1980 To je ono pravo 1982 Živio rokenrol! 1985 Iz inata 1986 100% Rokenrol 1992 Sad ga lomi 1996 Doktor za rokenrol 1999 Sve će jednom proć samo neće nikad R'n'R To bi bilo to.
  2. Mediaportal je definitivno opasan za zdravlje kompa. Evo Rapidshare linkova: KYPCK part 1 KYPCK part 2
  3. Da, rif ima pet tonova, gore-dole iz D. Sa Vatrenim poljupcem sam se navukao na heavy zvuk kao klinac.
  4. Pa, pevač im se bavio diplomatijom u Moskvi.
  5. Kad aktivno sviram, menjam ih na mesec dana i manje, a brišem posle svakog sviranja i žice i pragove i hvatnik. Obično koristim D'Addario, ako je moguće da najdeblja bude 52, a najtanja 08, znači najmanje dva kompleta. Jbg, nema se uvek za ovu opciju...
  6. Rekao mi čovek koji je doktorirao muziku i ima 25 godina radnog iskustva po muzičkim akademijama širom Evrope. Uostalom, najboljem ortaku kad pustim neku pesmu, on nije u stanju tapšanjem ruku da isprati tempo. To sam mu rekao još pre nekoliko godina, on je probao kao nešto da vežba, ali do danas nije u stanju da konstatuje ritam.
  7. Da sam religiozan, bio bio bih budist, ako se to uopšte može svrstati u religiju.
  8. U neke škole upisuju i decu koja ne mogu tačno da reprodukuju odsvirane tonove, pošto nedostatak sluha može da se nadoknadi intenzivnom vežbom. S druge strane, decu koja ne poseduju osećaj za ritam odbijaju odmah. To je jedino što ne može da se popravi. Inače, Srbi su nacija sa visokim procentom onih koji nemaju ritam, pa bendovi imaju problema kad puste publiku da peva. Izgube se posle 3 sekunde.
  9. Mene 3 Inches of Blood ubije u pojam, pošto ja i moja devojčica slušamo 3 Doors Down kad radimo ono, a sledeća stvar u plejlisti je 3 Inches, pa me ubije prelaz. Ne sviđaju mi se uopšte.
  10. Ma, Branko The Cube je vrh.
  11. J.S.Bach - Toccata and Fugue in D minor Sentenced - No One There Blue Oyster Cult - Don't Fear The Reaper W.A.S.P - The Idol Steve Vai - For The Love of God Metallica - The Outlaw Torn ... i naravno Džej - Ceo opus
  12. Ecomancer

    Snovi

    Ja sam pre nekoliko dana ponovo sanjao da sam mrtav, tj. da sam neko drugi, a vidim sebe preminulog... I stalno ta škola... (Won't you believe me, It's just my luck... You're in high school again... No recess...) Neki novi ljudi u starim prostorijama...
  13. Nick Hornby - High Fidelity Čitam je po drugi put na engleskom. Identifikovao sam se sa glavnim likom nekoliko puta.
×
×
  • Create New...