Jump to content

Blathaddar

Iskreni članovi
  • Posts

    408
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Blathaddar

  1. sta je bre ovo,evo su gardijani,o kartama ni da se pisne...
  2. trebalo bi da se vrnem do prvoga,al zaista da ga pocuclem za jos jednu svirku navroga,mislim da to ni sebi a ni vi meni ne bi oprostili
  3. Whitesnake-Blindman Alice Cooper-Song that didn't rhyme Alice Cooper-Die for you Alice Cooper-Take it like woman Aerosmith-Mia Bon Jovi-Always
  4. Ajde preklinjem vas da svirka bude pre 20. avgusta,jer tad putujem,jer necju ni sebi oprostiti a ni meni nece biti oprosteno sto propustam jos jednu SVIRKU NAVROGA!!! :udri: :udri:
  5. tek sad shvatam koliko je ova nova sloga bolja u odnosu na staru...refren je mnoogo bolje odradjen....al definitivno ne bih mogao izdvojiti najbolju pesmu....zadnji biva strah u ratnika,strah je slabost,vrlina smrtnika.... :rockdevil:
  6. Bethor-Stab trough the heart :rockdevil:
  7. jooj,jebes sume,jbt odemo na svirku i docekaju nas sa child of swamps and full moon. ili blek rejvn @Andrej: Ono juce je zaista bilo nehumano,ja kuliram jedno 2-3 nedelje.
  8. .....sto nam fali,nismo zedni,nismo gladni.. e,odakle to da ce oni sad pocetkom avgusta docj u bg?
  9. Pa ono....znam da je extra smaranje stavljati ono,,al jbg...sto se tice cene...jbg,za nesto makar da pljunem pare,a ionako mi se dlacice na vratu podignu kad se setim neke raw teretane u staroj karaburmi,u kojoj sam dobio neku alergiju (iako nikad nisam podlezan alergijama). Obojica trenera su fina,uvek su spremni da ti pokazu....daju ti program...nije sve u fazonu-udjes,platis,radis sta hoces,i ostanes visok metar i pedeset.
  10. Nikola,mi smo klosari koji nikad nemamo skupa 200 din. Nek ti putokaz bude to da smo se ja i Andre' odvallili od vina u tetrapaku,i da nas je stomak toliko jako kidao da nismo mogli da zaspimo+ sam ja sledecja dva dana konstatno imao onu najgoru raw black/death prolivcinu. xD Uuuuuh,nehriiiisttt.......pored poetrija omiljen album......uhhhh.....blek rejvn? blek rejvn? kol ov d arijan spirit? blek rejvn? :D :D :D
  11. i da,fenomenalan je ceo cert iz '85/6 salayer,venom i exodus..ultimate revenge for disco..jebe keve...
  12. Blathaddar

    Ildjarn

    bethora mi ne diraj.
  13. tek sad shvatam koliko je celokupni brutal planet jbno savrsenstvo!!!
  14. Forest u TAkovskoj (bg) je nadmasio moja ocekivanja!
  15. heh,keckeckeckeckec....perfekcija....ma,svaka pJesma ima svoj shmek..jedva cekam svirku...ja i andrej se odvaljujemo.... :evotigana:
  16. Blathaddar

    Ildjarn

    bend je fuj. Sa svakog albuma sam barem 3 pesme cuo,skroz je bzvz!
  17. Black seal je kult! :rockdevil:
  18. Blathaddar

    Snovi

    jasam sinocj imao neki odvratan san kako me je keva vodila za ruku kroz knez i terala me da kupim sandale,jer je vruce. I onako,sumanuto me vuce,smeju mi se svi,i uvodi me u neku levu prodavnicu,i onda sam morao da bacim tharsherke i kuipila mi je nesto tipa ovog: http://www.superherodesigns.com/journal/clown_feet.jpg nevidjeno sam se iscimao...al zaista..
  19. 37 postova..nema sta,ekspanzija... :rockdevil: hah,53,bas juceR smo 53 na kosutnjak isli ja i Andrej da se gubimo.. :rockdevil:
  20. vid,i nikola dosho na forum... eee,konacno imam i vas demo na discu,kewl sto se mi ga ondaK dali...zaista,skroz je kewl.....i omot....a gde se nalazi taj spider studio?
×
×
  • Create New...