Jump to content

Гласник смрти

Iskreni članovi
 • Posts

  353
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

8060 profile views

Гласник смрти's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

 1. Једна од најгорих вести из музике (бар за мене) у задњих пар година. А таман сам се понадао да ћу их гледати уживо...
 2. Који? Infernus-ов или King-ов?
 3. Сетлиста коју фурају: Silvester Anfang Deathcrush Ancient Skin Illuminate Eliminate View From Nihil Freezing Moon Symbols Of Bloodswords To Daimonium A Time To Die My Death Anti Pure fucking Armageddon Life Eternal Може ово много боље (само 2 ствари са De Mysteriis-a, а Атила се вратио, стварно срамота!)...
 4. Нажалост, више не. Бенд се распао јуче.
 5. Ма није он позер, само није више човек у тој причи.
 6. Па иста је постава као и увек, сем што Матеја више не свира. Значи, Ћук - вокал, Ђуле и Милан - гитаре и Антон -бубњеви.
 7. Постављена је myspace страница (са две песме за слушање): http://www.myspace.com/ispovest Ускоро улазимо у студио ради снимања новог материјала!
 8. То вам је најбољи потез у животу!
 9. Јел има неко линк за Blackie-јев бенд Entrails? Имају само један албум (Serpent Seed) и не могу нигде да га нађем. Иначе, Equirhodont ме је одушевио, оба албума разваљују, поготово други, доста су ми боље легли од задњег Root-а, који ми је можда и најслабији у њиховој каријери. И јел има можда линк за неки албум групе Amon/Amon Goeth (бенд оригиналног певача Root-а, Dr. Fe-а)?
 10. Супер звуче оне песме са myspace-a, к'о да је снимано '85! Јел има неко неки линк за цео албум? Е да, омот је закон!
 11. http://rapidshare.com/files/51229023/DaveDrewDivX.avi
 12. И да им не требају клавијатуре.
 13. Стварно су одлично одсвирали, много више ми се свиђа како звуче старе песме са овим новим певачем него са Ђибом, једино ми је жао што нису ниједну песму са мени омиљеног "Драге сестре моје...".
×
×
 • Create New...