Jump to content

LacrimaMosa

Iskreni članovi
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About LacrimaMosa

  • Birthday 12/05/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Fields

  • Gender
    Female

LacrimaMosa's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. jbt..nisam znala da je bio u zatvoru..
  2. grrr pogreshan smiley..nisam videla shta stavljam..greshi chovek..
  3. pa nije goth metal, ali ima tih primesa ponegde..ponavljam se.. zashto se vracjamo ponovo tome..mislim da se ne treba opterecjivati time (nishta lichno.. ) der letzte hilfeschrei je tako dobra i istripovana pesma..posebno kraj..
  4. nadam se da cje forsirati i stare hiticje u dovoljnoj meri.. zhelim jarko da chujem anesthesiu..pesma je prelepa..i naravno sommer breeze..
  5. ne fale ani emocije,mozhda to tako izgleda zbog nedostatka energije u glasu..ali tako treba da ostane, jer upravo taj 'flah' vokal doprinosi melanholiji..kad bi pevala operski, energichno, to ne bi bilo to..recimo u pesmi alleine zu zweit ( da krenemo od hiticja ) pesma ne bi bila tako intetesantna i originalna da je njen glas, 'na izmaku snage, u ochaju' ne chini takvom..a ne mozhe se definitivno recji da tu pesmu peva bez emocija.. to se posebno vidi na kraju pesme, kad poslednji put izgovori 'tanz mit mir' , shto vise zvuchi kao jecaj..tu se definitivno osecja da je otpevala celom dushom i telom..mada me je razocharala na 'ich bin der brennende komet' sa zillo-a,tu je stvarno ochajno pevala (sa negativnom konotacijom ) a tilo je bio tako smeshno simpatichan na kraju kad izigrava power rengera - nindza kornjachu 'shutnuvshi' ka publici..morate to da pogledate.. i naravno da imaju uticaja goth rocka, preciznije bauhaus-a, shto je tilo i izjavio na nekom intervjuu..bar u prvim albumima.. i tilo nije tranvestit, on je jednostavno umetnik, pre svega kao kompozitor i textopisac, a to se odrazhava i na njegov outfit..
  6. 6 a shto se tiche uslova, i ja sam to chula... super
  7. nemachki..na prvoj sam; dakle, zakachila me je bolonja, ali samo shto se tiche uslova - koga, dakle, nema.. a do sad nisam imala nijedan ispit, sad krecje horor..
  8. pa bori se, shta da ti kazhem..
  9. nemam nijedan, ali zato je tu youtube.. prelep je spot za Stolzes Herz, a posebno pochetak gde svira klavir, i peva, dok mu se vidi odraz na ogledalu.. prelepa kompozicija.. upravo tu pesmu i slusham.. eh, kada cjemo dozhiveti da dodju u Srbiju.. verovatno nikad.. ali jednog lepog dana pronacji cju nachin da ih vidim uzhivo.. da,da..
  10. da, definitivno..to sve kvari..shto kazhe prince of darkness,jeste muzika extra, ali po mom mishljenju samo kad zazhmurish na text..vecjinu textova nazhalost..
  11. cant wait to be there!! josh uvek nisam preslushala taj chuveni Dead Again..
  12. band...u srednjoj dok sam imala vremena nisam mogla da nadjem ok ekipu,a tek shto je uvek falio bubnjar..sad nemam vremena za band..but one day...
  13. a ja se ponadala da cje od druge icji bolje..kad se kao uhodam.. pa jel uklapash ok ta 2? jel postizhesh? ja ne postizhem da vezhbam svaki dan..a prvih par meseci sam redovno vezhbala..
×
×
  • Create New...