Jump to content

***Cumulus***

Članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ***Cumulus***

  1. Ne znam da li je tuzna ili uzasna... sa sve onim zvucnim efektima motorne testere i ostale koljacke opreme... Smrrrrcccccccc! Buaaaa!
  2. THE SMITHS - Meat Is Murder... i nema dalje...
  3. E, ovo kruzi netom, pa ako stvarno postoji pesma, eto vama teme! Minela - Ti propadaš Za tebe bila sam ja u gradu drolja poslednja i sve sam pristala ja samo da bih s tobom ostala Ref. 2x Ti propadas, ti propadas jer se opijas ti propadas, ti propadas jer se drogiras Pristala zauvijek sam ja kraj tebe biti robinja i ona kap iz oka sto tece kad si drogiran Ref. 2x Okrece se svijet i sa njime ja svako zaljubljen, samo nisam ja 2x sto piju isto kao i ti nek brinu isto kao ti svoj zivot sto su srusili Ref. 2x Nek brinu sad oni svi :lol:
  4. Street spirit... definitivno i moj omiljeni muzicki spot!
  5. Super serijal blues filmova mi je onaj u produkciji Martina Scorcesea. Kako koji film, ali ima ih stvarnooo super! I "Dusa coveka" Vima Vendersa... @Brace* To je jedan od najboljih soundtrakova ikada! @Danny* Ima stvarno dobrih blues bendova na domacoj sceni. U Vox-u na Banovom brdu svasta dobro moze da se cuje. I ne zaboravite da ce uskoro Vox stock, svi mi koji volimo blues to ne propustamo.
  6. Da nije neko bio na Koop-u? Bilo je mnoooogo dobro! Shteta je sto su svirali samo pedesetak minuta.
  7. Jesam li ja na pogresnoj temi? Daj zajebite Axela...i kakve veze imaju doticna dva benda?! Necu da komentarisem Ganse...da se neko ne uvredi, ali obozavam FNM!!!
×
×
  • Create New...