Jump to content

Azizam

Iskreni članovi
 • Posts

  499
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Azizam

 1. Videh to nedavno, baš me obradovalo. Mislim, naravno da neće blejd ranerovati po albumu al' sam čvrsto uverena da neće otići daleko od nekih sf tema.
 2. Sreća da se ulogovah na yumetal, nisam ni znala da su izdali nešto novo. Jedva čekam da čujem.
 3. Jako lep koncert, dobro ozvučenje i dobar scenski nastup. Sve u svemu vredelo je otići u fan pit umesto na tribine.
 4. Nema veze što je Radiohedičan, tekstovi su dobri i album je kao celina baš zgodno upakovan. Prija.
 5. Jeste da stvaaarno volim Waitsa ali 100 jura za koncert ne bih dala. (barem ne u ovom periodu mog života) Inače Leonardova Hallelujah je bila vrlo lepo izvedena, poigravao se sa stihovima, ali ništa posebno. Posle obrade Jeff Buckleya kad ti dođe da povratiš od uzbuđenja što slušaš tu pesmu Cohen uživo kako izvodi tu pesmu i nije neki "spektakl". Doduše Pain of Salvation je još manji doživljaj, šta im bi???? Meni je Lover, Lover, Lover preslatko izvedena kao i Boogie street, the Partisan i Hey, that's no way to say goodbye. Takođe sam impresionirana jednostavnošću bine, osvetljenjem iste, posebno igre sa senkom Javier Masa. Podsetilo me na crno bele fotografije i slike svirača Erhua (kineski žičani instrument), delikatno i uzbudljivo. I naravno, par koji je "odbio" da sedne nazad na stolice tokom I'm your man i dokazivao svoj uzajamni fetiš u "radimo to pred hiljadama ljudi" - pred hiljadama ljudi, no lažni sarkazam na stranu, upotpunili su celokupan doživljaj pesme savršeno.
 6. Glasala za Crabcore. Zadivljujuće je koliko čovek može biti lejm u svoj svojoj tr00jnosti.
 7. Meni su opet smetali likovi koji su tapšali posle svake strofe, nije za džabe to bio koncert sa pauzom i tačno označenim mestima za sedenje. Kao i na klasičnom koncertu zna se kako se ponaša i kad se izražava odgovarajuće oduševljenje određenom deonicom tako da su ti pogrešno tempirani momenti umeli da preklapaju Cohena dok peva. Sem toga, koncert je bio tako dobar. Fenomenalno je sve zvučalo, neke pesme su bolje uživo izvedene od albumske verzije. Što samo retki danas postižu. Vredelo je svake pare. Bilo bi "lepo" da i Tom Waitsa sad opljačka neka ljubavnica-menadžer pa da i on krene na neku svetsku turneju.
 8. Pročitala sam Hronike Dine pre jedno dve godine i iskreno nisam očekivala da bude TAKO dobro. Fenomenalno delo. Tako kompleksno ali maestralno izvedeno.
 9. @HEFEST Prvo žensko sam. Drugo, čitala sam Japanske pisce. Onaj komentar odozgo se ne odnosi na kvalitet kineske moderne književnosti, više na to da mi treba pauza od iste. Ipak sam pročitala 20 dela u mesec dana, zajedno sa sinološkom književnom teorijom ima da me sve to zajedno pretvori u luđaka. Previše su...Previše to primam k' srcu, pošto su pisci uglavnom iz perioda kad je Kina bila u vrlo lošem stanju i to se poprilično odrazlo na njihova dela. Nego kojeg bi Japanskog pisca preporučio a da nije Murakami? I naravno da nije Rašomon i slična poznata dela.
 10. @Hefest, Deca Ponoći su mi jedna od omiljenih knjiga. Ja čitam Mao Dun - Ponoć i kanim se da krenem da čitam Ba Jin - Ledena noć i Cao Yu - Sunrise (ako nađem ovo treće igde). I posle toga dva meseca neću čitati kineske moderne pisce, ubiše me u pojam.
 11. Ja ću verovatno uzeti najjeftinije karte ali se baš radujem ovom koncertu. Verujem da će biti nešto posebno.
 12. Tuđe ludilo je ozbiljno sopstveno zabavno. Stvarno jedva čekam sledeći album, ako se dobro sećam to je njegov prodor u allstars pop scenu , kapiram da je sledeći duet Devin-Britni, opevavaju ćelavost ili tako nešto.
 13. Jesmo emo i kreativni na ovoj slici!
 14. Najlepše je kad se zabiješ u čajdžinicu da učiš, naručiš čaj, dobiješ grickalice uz to i opleteš po knjizi. Pošto se zapravo čaj (pravi čaj) pravi tako da se na listiće dosipa konstantno voda, možeš ceo dan da provedeš u čajdžinici za nekih naših 200injak dinara. Of skroz kod nas toga nema. Doduše ne znam kakav je stav Kuće Čaja po pitanju dosipanja vode. Jer čaj i jeste najbolji posle trećeg dosipanja, ne bude više toliko žestok. Inače mi je najomiljenija mešavina crnog čaja sa jasminom.
 15. Jedva čekam album. Ceo intervju sa njim je interesantan, drago mi je da je celokupna promena uticala na njega tako pozitivno. edit: kako mrzim ove smajlije grrrr edit 2: aaaa dođavola tek sam sad provalila koji karakter fura za KI, do yy, odličan izbor
 16. Koncert je bio neverovatan. Dovoljno da ja danas promuklo pričam iako nisam baš nešto od onih koji se dernjaju na koncertima, nit' znam sve reči. Mislim da je jedini koncert na kojem sam ja bila da je bend imao zabavan kontakt sa publikom. I takođe jedini gde sam videla odrasle muškarce koji ciče k'o male devojčice čim se pevač približi našem delu bine. Elem, s obzirom da mi nisu omiljeni bend ne žalim ni jednog jedinog dinara koji dadoh za kartu. Realno sledeći put dala bi i više jer je zagarantovano dobar provod i blesavilo. + Dcntrld jebaše kevu, ovo je drugi put da sam vas čula i čini mi se da ste sve bolji i bolji a devojčice koje znaju svaku reč vaših pesama ftw
 17. skupilo se pola druga polovina ima da se isprosi na trgu
 18. Yet again ja sam neartikulisana. Koji carevi svi odreda zajedno, sledeća epizoda takođe obećava.
 19. urgh... Nekako ne mogu artikulisanije da se izrazim povodom nove epizode do urgh...
 20. Ček ja pola mixtejpova nisam poskidala...uh taman htedo reći da nisam stigla ali tvoj ne mogu ni da skinem.
 21. Aw, nema metala a nije ni preterano nešto inovativan ali it\'s fun to play the game. mixtejp A da pretposlednja pesma je iz prosle godine samo mi se mnogo svidja i ja sam je nedavno otkrila pa eto.
 22. Ne radi mi ni mediafire...mora da se tona bullshitDemokratije može skinuti sa ta dva servisa... Elem sviđa mi se Urosev (krangov?) mixtejp. Veseo.
 23. E super mislim da sam se ovome cele godine radovala. Prošlogodišnji mixtejp eksperiment je bio zanimljiv. p.s. Ako ikako možete da uploadujete na bilo koji drugi servis sem na sendspace, ovaj to mi je ovde blokirano, cenzura, veliki kineski firewall i te priče.
×
×
 • Create New...