Jump to content

Mr. Lordi

Iskreni članovi
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Underground

Profile Fields

  • Gender
    Male

Mr. Lordi's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Odlično ! Nisam se dugo nečemu obradovao kao ovome ! Valjda će biti dobar album , uostalom , meni su svi njihovi dosadašnji albumi dobri tako da me sigurno neće iznevjeriti !
  2. Nije loša grupa , sviđa mi se numera "Zašto" ali zbog teksta , nekako ja najviše volim takve pjesme !
  3. Meni su se do sada sviđali svi njihovi albumi , ali ipak ovaj zadnji je ... Da ne pišem šta ! Tekstovi su ostali OK , i meni se sviđa samo taj tekst kod pjesme "Express folky star" , nije loš tekst ni kod "Modnog gurua" ,ali ima tu nešto što mi se ne sviđa , kod čitavog albuma ! Mada , kao i svi bendovi koji na našim prostorima imaju popularnost , počeli su da slabije rade na pjesmama , bolje da su sačekali još godinu-dvije da to sve lijepo urede , ali nema veze , ja ću kao i uvijek dosada da nekoliko puta još preslušam ovaj album , pa će mi se valjda tri-četiri pjesme s njega i svdjeti !
  4. Slažem se za Fawlty Towers , sjajan je ! Šteta što ima samo 12 epizoda , ali je zato svaka fenomenomenalna (što bi rek'o naš veeeeliki umjetnik Ćira : )) ) ! Ne znam da li je neko preporučio već , ali ja ću sada : CALIFORNICATION !!! Ako niste dosada gledali - pogledajte jer je fenomenalna i nećete se pokajati !!!
  5. Najbolji domaći list ! Od kad znam za sebe , kupujem ga i čitam (ali naravno u zadnje vrijeme sve slabije i slabije ) . Imam kolekciju od stotinjak brojeva !
  6. Slažem se u potpunosti !!!
  7. Oni koje sam čuo : Iron Maiden - The Number of the beast (zbog svih pjesama s njega ! Sve su mi cool i ovo mi je omiljeni album , tzv. album nad albumima ) Judas Priest - British steel (i ovdje su sve dobre , a što se tiče najboljih - naravno "Breaking the law" , "United" ( metal himna ) , "Living after midnight" ... ACDC - Flick of the Switch (prvi album koji sam od njih čuo , i oduševili su me naravno ) Motorhead - Killed by death (singl je , ali je jednostavno najbolji ! ) Lordi - The Arockalypse ( i na ovom albumu mi se skoro sve sviđaju ) Accept - Balls to the wall ( nisam nikako smio propustiti legende njemačkog metala )
  8. Nisu loši na prvi pogled , tačnije kad sam prvi put čuo album , svidjeli su mi se , ali sada ih više i ne slušam !
  9. Zar je bitno šta je ?! Ako to volimo onda stvarno nije bitno ! Ma , Blaža je bio i ostao car , drugi neka pričaju šta hoće !
  10. Odlična grupa ! SAmo izgleda ima malo obožavalaca na ovom forumu ili nisu ni vidjeli temu ! Mora se priznati da su im stari albumi mnogo bolji od ovih današnjih , mada ni "Sloboda ili ništa" nije loš , pogotovo dvije pjesme (naslovna i "Dugo te nema" ) , e za ovom drugom sam jedno vrijeme bio poludio , slušao sam je non-stop ! : )
  11. Grupa je odlična ! Ne zanima me sve što su radili , ali ono što me zanima ja to slušam i odlični su ! Ma , da se ne lažemo imaju najbolje tekstove , od svih mlađih bendova ( pod tim mislim na period od početka 90-ih ) !
  12. Svi Dušana Kovačevića , a od novijih Mrtav 'ladan i svi an taj fazon ! : )
  13. Imam sve njihove albume , osim poslednjeg , a i BB show je bio legendaran , kao i sve što je Boris Bizetić radio ! Svaka mu čast !
  14. To je sve tačno , što "kažeš" , ali ipak su mi najdraži bili dok je Alen Islamović pjevao u njima . Mada su i ona dva prva albuma antologijska !
×
×
  • Create New...