Jump to content

CitamPoMraku

Iskreni članovi
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CitamPoMraku

  1. Sorry men, I wass missleed by your nick.
  2. Mozda ce David igrati nekog "ujaka" ili njihovog caleta? Mozda ce se pojaviti samo u jednoj epizodi kao gost? A kad Del Boj prica Rodniju kako je cale maznuo njegovu (Delovu) rodjendansku tortu kada ih je napustio! Mozda ce se u seriji pojaviti i njihova majka? Jel ona bese umrla prije nego sto ih je cale napustio? Ako se dobro secam, majka im je umrla kad je Rodni imao tri godine a cale ih je napustio kad je Rodni imao pet ili sedam godina. Ako se dobro secam Rodni je nije zapamtio. A kada su joj prefarbali grob flourescentnom bojom! Ja mislim da ce nastavak biti odlican, kao zaplet za ono sto smo svi vec gledali. Samo ko ce glumiti mladog Del Boja? Mislim da ce biti lako naci nekog klinca da glumi Rodnija, ali Del Boja? A tek Trigera?
  3. Stvarno nikad nisi zaplakala na scenu iz filma? Sigurno su ti oci makar jednom zasuzile, ako vec nisi zaplakala. Ja imam obicaj da skacem iz stolice kad gledam horore, zato izbegavam da ih gledam. Mozda se previse uzivim u film? Zaista kad gledam neki film, kad me neko nesto pita, ja to registrujem tek za minut, dva. A!
  4. A ha, ha, ha! AGH! Gledao sam skoro Free Billy, tuznu pricu o tuznom cirkuskom slonu, dzankiju. Billy na kraju gine, da ironija bude veca, od ruke borca za prava zivotinja. Jako tuzno. Ja znam da pustim poneku suzu kad gledam neku tuznu scenu, zato i nevolim da gledam tuzne i teske filmove. Nikad necu zaboraviti kada sam gledao Engleskog Pacijenta. Film se zavrsava, meni suze samo sto nisu potekle; okrenem se a u sali svi placu. Ispred mene neki gospodin, gromada od coveka, place kao malo dete.
  5. Procitah pre neko vreme u novinama da se snima nastavak mucki, u stvari radnja je smestena u Rodnijevo i Delbojevo detinjstvo? John Sullivan je scenarista a David Jason se ponudio da pomogne posto je kako sam kaze, bio izuzetno privrzen seriji?
  6. Da, ali u cetvrtom delu je rukavica bacena u lice Americkoj vladi a ne licno McLainu, kao u trecem delu. U cetvorci stvari postaju licne tek kad McLain ubije medenu agentkinju.
  7. Kada sam pogledao film, iznervirao se! Prvo me iznerviralo to sto je McLain ranjen odmah na pocetku filma, tj. u tunelu. Zatim me iznervirala ona scena kad dolaze kod onog hakera (Kevin Smith) da traze pomoc. Prvo sto je on bio tako neuverljiv a drugo, kada je to ranije McLainu trebala icija pomoc? Covek je uvek sve radio sam. Zatim me iznervirala scena kada se McLain bije sa medenom agentkinjom. Ona je stvarno medena i izgleda tako krhko i ranjivo; izgleda neverovatno da ona moze da povredi bilo koga a kamo li McLaina. A u filmu nikako da "legne". Ja sam za trenutak pomislio da se to McLain bije sa Terminatorkom il barem agentkinjom Smith i naravno iznervirao sam se. Ali posle izvesnog vremena shvatio sam da film i nije toliko glup. Da u americkom filmu covek, glavni negativac iz vlastitog nezadovljstva, a ne zato sto je toliko mocan da mu se moza da maltretira sve redom; uzme stvar u svoje ruke i pri tom mu ni FBI, ni NSA, ni US Army, ni ... niko nista nemoze, osim naravno Mclaina. E pa ne secam se kada sam zadnji put gledao nesto takvo. Ocena 4+
  8. Apsolutno se slazem. Smorili su ga ... Mislis na onu usporenu scenu kad Crni Biser i Leteci Holandjanin unistavaju admiralski brod?
  9. Trojka me tako smorila a i snimak je bio ocajan (bioskopski pirat al' ne sa Kariba). Tako mi i treba kad ne idem u bioskop. Ja sam veliki Johnny-jev fan. Po meni je on trenutno najbolji holivudski glumac a Woody Harrelson je odmah iza njega. Naomie Harris je fantasticna glumica. Ja sam je prvi put gledao u After The Sunset, gde joj je partner ko drugi do, Woody Harrelson. Oni tu glume glavne sporedne uloge.
×
×
  • Create New...