Jump to content

Bernard Panasonik

Iskreni članovi
  • Posts

    687
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Bernard Panasonik last won the day on February 28

Bernard Panasonik had the most liked content!

1 Follower

About Bernard Panasonik

  • Birthday 11/26/1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

5641 profile views

Bernard Panasonik's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

245

Reputation

  1. Igor je jedno vreme bio poprilično nezainteresovan za bubnjeve, pa je tako i svirao (pri kraju rada sa Sepulturom / prve Cavalera Conspiracy godine). Basista me i nije nešto oduševio, ni pojavom ni svirkom, ali ajd nije ni smetao realno. Gitaristu smo posle videli jedno tri puta kako se šetao od backstaga ka kraju mejna. Sa ovakvom set listom nisu mogli da promaše, ja sam se pribrojavao da će Max to pretvoriti u svoje uobičajeno otaljavanje, ali zaista nije bilo tako... Naivno rečeno, osećala se energija i na bini i u publici. Još me drže utisci sa koncerta i gledao bih opet isti program.
  2. Uspeo sam da okasnim Manje publike nego pre dve godine na Sepulturi. Svirka i ton prljaviji od suprotnog tabora u smislu da oni odsečnije i preciznije verovatno i ne mogu. Max i dalje izgleda kao da je danima spavao u parku, ali nekako puno pozitivniji i prisutniji nego XY godina unazad. Deo do bisa potpuno kultan, na bisu malo usrali sa spajanjima i prespajanjima raznih delova pesama. Sve u svemu, pošto sam se u poslednjem trenutku odlučio da dođem, vrlo sam zadovoljan onim što sam čuo i video. Mnogo mi je drago da sam ukačio Igora uživo i da je on bio doslovno najbolji deo benda. Gomila metal majica u publici cele večeri 🤘 Exit generalno u kanalu, gomila malih šatro elektro bina, još se samo Explosive stejdz drži. U pola 12 gotovo nikoga na Dance Areni. Kada smo izlazili nakon Tom Morella, narod i dalje pristizao.
  3. Jairo Tormentor: "Well, I was very sad about that, actually. As a fan, I think they have too much things to do and to give to the fans and the people. But I understand Andreas [Kisser, current SEPULTURA guitarist], and I think this is actually, it's more a decision from Andreas himself, because he is a little bit tired of everything. He lost his wife and his mother and this and that, and he works a lot. So I understand. He wants be more with his kids and his new girlfriend and not be on the road all the time. So I understand him. I think we will lose one of the biggest bands in the world, and I'm a big fan of the last two albums, for example — 'Quadra', for me, it's a big one; yeah, it awesome. And that's it. I was kind of sad, but I understand this. I was talking to [Andreas] and [SEPULTURA bassist] Paulo [Xisto Pinto Jr. in April] at the Summer Breeze [festival in São Paulo, Brazil], at the backstage of Summer Breeze, and we were talking, and I can see they need that kind of vacations. You can see they are very tired — as men, as family men and everything. So this is not good for us, but it's necessary. And we were talking about that — maybe we will make a big party at the end of this tour; me, Max, Igor and the guys [from the current lineup] also. It's possible to happen at the last gig."
  4. Slažem se, sa time da meni taj album nikada nije ležao, znam ljude koji se lože i vole ga, ali meni je njah. Exodus su debelo promašili i nakon dobrog Fabulous Disaster sa četvrtim albumom koji je prošao ispod manje više svakog radara.
  5. Budzet za snimanje originalne Schizophrenie je bio 1000 dolara što je i za tadašnju Jugoslaviju bio premalo. Ova druga stvar zvuči kao da su dali pogrešan mix, vokal je predaleko, a i bubnjevi mi nisu baš jasni.
  6. Mislio sam da ovo nikada neće izaći! xd
  7. https://blabbermouth.net/news/eloy-casagrande-explains-decision-to-leave-sepultura-and-join-slipknot-it-was-complicated
  8. Da neće da probaju da presnime i Beneath i Arise? xd Dokoni ljudi, a valja tezgariti. Kao i slučaju Morbid-a i Bestial-a, puno je logičnije da su snimili lajv album. Max-ov glas je u moru nekog efekta, doboš je bezveze, spot je rendom...
  9. Stigao Eyesburn snimak od gore, ako još neko hoće link, neka se javi porukom.
  10. Jel ovo dolazi ona ekipa sto svira Morbid Vision i Bestial Devastation? Max, Igor i dva rendom muzicara? Nisam uspeo da ukapiram iz ove vesti šta je to Glorija tačno prodala Exitu xd
  11. Nista za sada, tek kada budem isao za BG, moram licno.
  12. YU GRUPA je iz Kraljeva, tj. Jelići su rano detinjstvo proveli u Ribnici kraj Kraljeva, tako da je i to sigurno to imalo uticaja. Po nekom mom računu, njihov honorar je bio blizu onog kojeg inače uzimaju, plus mora da im je prijala klupska svirka, pun klub. Na trgu možeš da sviraš svake pete godine, otprilike... Sportske hale su ozbiljna rabota, mnogo ulaganja i moraš prodati nekoliko hiljada karata, a to se može samo kada imaš baš velike hitove. Naši bendovi, realno odavno ne prave neke mega hitove, samim tim su im i sportske hale nedostupne, sem izuzecima tipa Partibrejkers (2012 Hala Sportova, 2016 Taš, 2019 Hala sportova, 2021 Taš, 2022 Sajam (manji prostor, ispred oko 3000 ljudi) ) Riblja Čorba, Bajaga i Instruktori...
  13. Nije baš tako... Sada je YU GRUPA rasprodala klub u Kraljevu. Brejkersi rasprodaju sve ono što sam ja gledao (Kragujevac, Kraljevo, Kruševac) i pritom ne mislim na klubove veličine KST-a. EL.ORG dosta redovno svira na karte. U suštini bendovi iz 90-ih još uvek dosta rade na karte i po klubovima, a Van Gogh bi više mogli da računamo u 90-e xd Opet, Đuletove veze su dovoljno dobre da ne mora da se zeza na karte po klubovima inače bi mogao odmah da rasturi bend.
×
×
  • Create New...