Jump to content

Bernard Panasonik

Iskreni članovi
 • Content Count

  569
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Bernard Panasonik last won the day on April 1 2016

Bernard Panasonik had the most liked content!

Community Reputation

172 dobro dete

5 Followers

About Bernard Panasonik

 • Rank
  Anonimus of Metal
 • Birthday 11/26/1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4381 profile views
 1. To znaci da ce Darkwood, isplivati i nastaviti sa izdanjima? Toliko toga su zapoceli da bi bila katastrofa da stanu.
 2. Sepultura je tada bila u studiju i radila na "Arise" albumu, a u novembru su krenuli na američku turneju sa Sadus i Obituary. Gloria im je tada već bila menadžer. Zanimljivo da Hard Metal nije pisao o ovim koncertima, oni su tada izlazili, Pop Rock je negde u ovom periodu prestao da izlazi.
 3. Da li se zna neki odredjeniji datum kada su svirali? Isto me zanima i za Sacred Raich .
 4. Carski, Zograf radio koricu za Zagora, sad sam sve video
 5. Juče čuh aber da je njihov tonac mislio da je ograničenje 100 decibela, kao u Americi, pa je smanjio sve. Ako je ovo i tačno, nije samo problem bio u glasnoći već u kompletnom zvuku i mixu.
 6. Ono sinoć ide na dušu ton majstoru (čuj majstoru!?!). Odavno nisam čuo onakvu zvučnu zbrku, gitare su bile brutalno panovane, tako da su samo u centru se mogle čuti obe, a i tada nekako daleko u uglovima. Dzaba Hoglanu što svira kako svira, kad ovamo izlazi užas od zvuka. Set lista je mogla da bude bolja, ladno ništa sa prvog albuma. Bilo je više ljudi nego što sam očekivao, gotovo kao na Anthraxu, nikad više ženskog sveta nisam video na nekom metal koncertu.
 7. Trebalo bi da ide i na vinil.
 8. Zakazali juznoamerikanci Na prvoj pesmi se otprilike cuje samo gitara, ali vremenom sve dovedu u red
 9. Jesu li svi ovi Parkeri izasli u isto vreme?
 10. I dalje A i snima se povremeno, bas sam skoro gledao Anthrax sa Arsenala Koga zanima razmena neka se javi porukom. Ima svacega od Zane (pevacica, ona druga, zvuci kao da je bila pijana) do Nirvane (ovo zbog rime, a stvarno imam Nirvanu iz Ljubljane)
 11. Koliko bilo ljudi? Brejkersi zamalo dan pre rasprodali Halu.
 12. Jedina pesma na ta dva albuma koja je ostala pomalo zabacena je Hungry sa Beneath, ona mi je nekako kao da je tu da popuni broj, mada je daleko od loseg broja. Meni, recimo, ni Schizophrenia nema losu pesmu ili stvar koja je tu da krpi minutazu. Na Chaos A.D. mi je najslabija stvar Clenched Fist, na Roots Straight hate, najvise zbog Max-ovog preglumljavanja u pevanju. Ove dve gore i Subtraction i Meaningless Movements je Sepultura posteno izsvirala na Kairos turneji. Što bi rekao jedan poznati ovdašnji HM fanzinaš, Meaningless i Altered State su zapravo vrhunac ove faze benda, sa svojim spajanjem, naizgled nespojivih delova koji izranjaju jedni iz drugih.
 13. Max o sviranju pesama sa Beneath i Arise: We eliminated some of the fillers that we think wasn't that exciting, stuff like 'Subtraction' and 'Meaningless Movements' — those were fillers. Blago njemu ako su mu ovo fileri
 14. Mislio sam na vinilno reizdanje, Annathemu su reizdali i neki Kinezi na CD-u. One records CD zvuci posno (da upotrebim termin jednog mog poznanika), ali moguce da je takav i original, nemam tu plocu.
 15. Da, bre, Damjan, na njega sam i mislio Ja sam čuo drugu verziju, ali to pričam iz druge ruke, tako da vrlo moguće da nije tačna. Oba izdanja zaslužuju reizdanje, kao i Empire of noise Annatheme i što je najbolje za te albume postoji realno interesovanje. Još ako su sačuvani masteri i malo se doteraju snimci... Mada, iskreno mislim da od toga neće biti ništa.
×
×
 • Create New...