Jump to content

Bernard Panasonik

Iskreni članovi
 • Content Count

  575
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Bernard Panasonik last won the day on April 1 2016

Bernard Panasonik had the most liked content!

Community Reputation

176 dobro dete

5 Followers

About Bernard Panasonik

 • Rank
  Anonimus of Metal
 • Birthday 11/26/1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4433 profile views
 1. Videćemo sad na Sajmu, kako je Ivačković procenio njegove albume. On je napisao jednu od retkih pozitivnih recenzija Krivog srastanja u svoje vreme, što je svake hvale vredno. Opet, ako bude kao kod Horvata u knjizi da je sve posle Filigranca bilo bezveze, onda nije ni morao da piše knjigu. A koliko se sećam iz "Kako smo propevali" knjige, on je imao zamerke i na Filigrance, što je suludo, posebno iz današnjeg ugla. U svakom slučaju, ja kupujem knjigu, ako ne bude valjala, hejtovaću po forumima 😆
 2. Ovo je savršena prilika i šteta bi bilo da je ispustim, a da ne konstatujem da mi je jako drago što nikada nisam imao nimalo simpatija prema MH, a naročito prema prema njihovom mastermindu. Kakav papak!!!
 3. Rock in Rio od sinoć! Kidanje, a kakao drugo! Dobar mix starih i novih pesama, plus cover Massive Attack - Angel, što se ne sećam da su svirali ikada uživo. I kao šlag na tortu, nova stvar Isolation (nije cover Kreatora 🙂 )
 4. Završio je tako što je Roadrunner bez znanja Sepulture dala tu sliku Obituary-iju. Ovi iz Sepulture su bili bas ljuti, Monte Conor kaze da mu Igor to prebacuje svaki put kada ga vidi 🙂
 5. Za Sodom je Agent Organge bio treci studijski album uz jedan live i ep, plus su sve vreme radili za Steamhammer koji je bio solidno jak, tako da je logično bilo da oni budu glavni. Inače, kao i Sepulturi i njima je to bila prva ozbiljan turneja u životu, pre toga nikada nisu svirali tako dug niz koncerata. Sepultura nije do Beneatha imala izdanja u Evropi (sem ako ne računamo piratsko izdanje Schizophrenie od strane Shark records), što znači da je nije ni bilo puno po časopisima. Na samoj turneji se ispostavilo da Brazilci svirački mogu da pojedu Švabe i da su Tom & co. samo u Nemačkoj jaka firma, a da je po ostalim zemljama publika mnogo više dolazila zbog Sepulture. Čini mi se da Sodom posle ove turneje nije svirao u Britaniji 20 godina.
 6. Roadrunnerova posla 🙂 Imam vinil na kome je kompletno izmenjen zadnji omot, ubačen je inner sa tekstovima i nekim fotkama sa snimanja i par prisećanja (u osnovi je reč o ovom reizdanju iz 1997-e), zvuk je isto kao nešto masterizovan, dodali su i jednu obradu i dva-tri rough mixa. Nudio sam ortaku koji ima originalno izdanje da se menjamo, pošto je ovo moje novo, ono njegovo malko pohabano, ali on naravno nije hteo. Ne bih ni ja 🙂
 7. To znaci da ce Darkwood, isplivati i nastaviti sa izdanjima? Toliko toga su zapoceli da bi bila katastrofa da stanu.
 8. Sepultura je tada bila u studiju i radila na "Arise" albumu, a u novembru su krenuli na američku turneju sa Sadus i Obituary. Gloria im je tada već bila menadžer. Zanimljivo da Hard Metal nije pisao o ovim koncertima, oni su tada izlazili, Pop Rock je negde u ovom periodu prestao da izlazi.
 9. Da li se zna neki odredjeniji datum kada su svirali? Isto me zanima i za Sacred Raich .
 10. Carski, Zograf radio koricu za Zagora, sad sam sve video
 11. Juče čuh aber da je njihov tonac mislio da je ograničenje 100 decibela, kao u Americi, pa je smanjio sve. Ako je ovo i tačno, nije samo problem bio u glasnoći već u kompletnom zvuku i mixu.
 12. Ono sinoć ide na dušu ton majstoru (čuj majstoru!?!). Odavno nisam čuo onakvu zvučnu zbrku, gitare su bile brutalno panovane, tako da su samo u centru se mogle čuti obe, a i tada nekako daleko u uglovima. Dzaba Hoglanu što svira kako svira, kad ovamo izlazi užas od zvuka. Set lista je mogla da bude bolja, ladno ništa sa prvog albuma. Bilo je više ljudi nego što sam očekivao, gotovo kao na Anthraxu, nikad više ženskog sveta nisam video na nekom metal koncertu.
 13. Trebalo bi da ide i na vinil.
 14. Zakazali juznoamerikanci Na prvoj pesmi se otprilike cuje samo gitara, ali vremenom sve dovedu u red
 15. Jesu li svi ovi Parkeri izasli u isto vreme?
×
×
 • Create New...