Jump to content

Синбад мрплвц

Iskreni članovi
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Синбад мрплвц

  1. Jel moze neko da okaci sliku kad su se svi iz benda zagrlili na kraju? Dosta ljudi je slikalo taj momenat, verovatno i neko sa yuma.
  2. http://www.youtube.com/watch?v=w6AMcRxA-0c
  3. Ко није обавезно нека прочита "Сукоб цивилизација" од Семјуела Хантигтона. Књига је права азбука међународних односа и обавезно штиво сваког кога барем мало занима геополитика. Јасније видим неке ствари од кад сам је прочитао.
  4. Значи каквих сам се риба нагледао, мушкарци су смешна врста. Признајем.
  5. http://www.youtube.com/watch?v=uk2sPl_Z7ZU И после да кажу да Пејнт није моћан програм...
  6. http://uk.youtube.com/watch?v=YAzZpXMGuhA
  7. Заспао сам за време текме Италија - Румунија... Сањао сам да сам припадник зле фракције полу-робота полу-људи, могао сам да летим и да пролазим кроз зграде као дух... Било нас је тројица у бази, спавали смо као слепи мишеви закачени за неке ланце о зид. Најмлађи од нас, звао се Кики ваљда, нагло се пробудио и кренуо да лети градом у непознатом првацу. После пар минута и ја сам се освестио, телепатски нашао Кикија и кренуо за њим. На путу нас је пресрео припадник добре фракције полу-робота полу-људи. Савладали смо га, сећам се да сам му урадио лоу кик... Ту смо се нешто измирили и схватили да је испред нас исконско зло сакривено у некој кутији за игру (флипер или тако нешто). Не знам тачно шта је било али знам да је имало неке везе са краљем Мидом и бројем 6666 (четири шестице)... То је укратко, да вам не описујем сцене летења и борби, нешто феноменално...
  8. http://www.youtube.com/watch?v=nxF8iGeLlsc...feature=related На ово се секу вене.
  9. Тако је, масна храна ће ти уништити сексуални живот. Зато разбијач само једе здраву храну, са све зеленом јабуком на амбалажи.
  10. Да, али претходно мораш да укључиш видео-рекордер.
  11. Не верујем да постоје искрени атеисти на овоме свету, и ако постоје то су ипак људи који су изгубили сваку наду и који су депресивни. Свако верује у нешто и свако има своју персонификацију и верификацију Бога, ја верујем у Бога као Креатора, верујем у креационизам и у извор вечне љубави које потиче од Бога, у Свети Дух и у Исуса Христа. Неко пак, верује у друге Богове или Бога. Многи мисле да је Мајка Природа жива и да пати због оног што јој радимо (ова идеја о свести Природе се и мени допада). Трећи имају своју Њу-ејџ религију која људе и човека поистовећује са Богом и каже "Ми смо Бог". Четврти моћ и новац мистификују, дају им посебне духовне вредности и опет, хтели или не хтели праве Божанства од тога. Постоје и пети и шести и седми и осми, сатанисти, комунисти, либерали и остали. Сви они желе да Бога замене са својим богом, па био то сам ђаво, пролетеријат или људска неограничена и неодговорна слобода као крајњи циљеви и екстреми дотичних идеологија, па самим тим и нешто у што треба бескомпромисно и догматски веровати.
  12. Имаш у Техноманији, техномаркету или како се већ зове X-wave 1GB, шмекерски и црне боје, 2400 дин. Гаранција 6 месеци. Пазарио сам га пре месец дана и супер сам задовољан. Једина мана је што не може да се пуни преко компа.
  13. Ја сам се ваља насањао свега и свачега, тренутно не могу да се сетим ничега, али било је трипова да се сећам сна и по неколико дана и интезивно размишљам о њему... ах ево сетио сам се нечега: Сањао сам пре десетак дана да се буразер од ортака жени. Дошао сам сам на свадбу у једну прелепу цркву од белог мермера и са златним куполама, која је, онако, сва блистала по прелепом дану. Црква је била у невероватном парку, чистом, са брисаним простором у средини на коме се и сама налазила, као на неком Тргу. Што је највећи трип, дошао сам на венчање, као највећи шабан, у црној мајици "Подигнимо Ступове", белим фудбалским патикама марке каппа од 1500 дин са сајма и као највећи блам у некој белој крем тренерци која ми је буквално до чланака, као да сам имао поплаву у кући. Ни са ким се нисам поздравио, чак нисам ни младу видео како ваља, али мислим да је била добра риба. Е да, неки су ме смарали што ми је прашњава мајица. И на крају сна, доватио сам заједно са још једним ликом, ортака, чији се буразер жени, и стрпао га у неки сеф од банке иза цркве... Веард мен... Добро си протумачила свој сан, а и мислим да није било тешко. Деда ти је вероватно симбол традиције у сну, и да би решила неки проблем који сад имаш у животу, мораш да се вратиш својим коренима и да се сетиш како си некад постизала успехе кад си радила у континуитету, кад си знала, ко си, одакле си, и где идеш. Кад једном ступимо на Свети пут, страха од смрти нема.
  14. Мораш прво ти да га протумачиш, па ти тек онда могу помоћи.
  15. - Јован Дучић, Верујем у Бога и Српство - Српски добровољци - Слободан Јарчевић, Бивши Срби Све је ово наравно са сајма књига.
  16. Па дај неки па да га тумачимо.
  17. Е да су се само на ђани зауставили...
×
×
  • Create New...