Jump to content

Masha

Iskreni članovi
  • Posts

    359
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Masha

  1. Ovaj "Słowiański Mit o Stworzeniu Świata" su u stvari osnovali članovi benda Percival Schuttenbach još neki lik, to je neki njihov folk projekat. Percival 05. novembra svira u domu Omladine. Ranije sam albume skidala na Darkworldu, sada su Rusi zavrnuli salvinu svima, Truli pogledaj ovde da li mozes da ih nadjes... mada, koliko je vremena prošlo, sigurno si ih već našao. https://metalarea.org/index.php Evo još Poljaka... Okac - lep Viikate omot!
  2. Prodajem original disk Tarja - Colours in the Dark, ocuvan, jedared preslusan. Ko je zainteresovan neka sibne PM.
  3. Nova kompilacija instrumetala... http://dark-world.ru/albums/Arkona-Poyom-Vmeste-II-Compilation.php
  4. Jedva cekam! Knjiga obecava!
  5. Novi album... http://getalbums.ru/metal/pagan/553123-butterfly-temple-dyhanie-2012.html
  6. Snimili su i vise nego sto treba za 10 godina! Bolje malo da naprave pauzu i naprave kvalitetan album, nego da stancuju proseke na svake 2 godine... Elem, ovde mozes da pratis njihov rad...http://www.arkona-russia.com/en/ediscography/
  7. Dete, a da ti nisi malo preterao sa ovim komentarom? Ne mora da ti se sviđa pesma, ali isto ne moraš biti agresivan prema ženskom rodu. Pamet u glavu, mali!
  8. The Arabic Anti-Islamic Legion Present : The Iraqi Band "JANAZA" with the song "Burn The Pages Of Quran" from the Demo Album "Burning Quran Ceremony" 2010 The Line-up for this Demo : Anahita - All Instruments And Vocals Jest da je loša produkcija, ali svaka joj čast!
  9. Simpatičan ovaj album od Ivana Kupale, mada su mi bolji prvi albumi. Super omot.
  10. Jel može neko da mi objasni koja budala dozvoljava da se stavalju one bolesne slike na omot albuma?! Je*** i muziku i metal i sve ostalo kad ga takvi bolesnici sviraju. Grozno!
  11. Meni generalno nije loš album, nisam puno očekivala i nisam se puno ni razočarala. Haha, da, ovaj kantri je i mene iznenadio, slažem se sa Zoll-om. a za ovu "I have a Right", da im priznam da tekst ima dobru poentu, ali melodija je iritirajuća.
  12. Pa evo, možeš da preslušaš ovu Melnicu (preporuka za sve albume), ruski ВеданЪ КолодЪ, našeg Boru Dugića, imaš odličan album od Skyforger-a "Zobena Dziesma"(možda čak i najbolji folk album koji sam imala prilike da čujem), ruski Ветер Воды, Marie Sioux (fura neki folk rok, dobro zvuči), Faun, Krauka... Eto, ako te ne mrzi da sam nađeš nešto...uživaj!
  13. Nisam znala da je izašao Melnicin DVD, pustiću ga ovih dana da se skida. Nema na čemu za Old Horned Sheep, uživaj!
  14. Mislim da je Melnica sa prethodnim albumom "Дикие травы" krenula malo da popušta na kvalitetu, ali stvarno ne mogu da grešim dušu i kažem nesto loše o njima, jer su im prva tri albuma (Дорога сна, Перевал, Зов крови) prava remek-dela! Ako i nastave da prave osrednje albume, meni će Melnica uvek biti odličan bend.
  15. Baš sam juče preslušala ovaj album. Solidan je, ali ne zvuči mi ni približno dobro kao prva tri albuma. Malo me je razočarala ova obrada pesme Kontrabanda, prva verzija mi je bolja. Ipak, velika preporuka da se ovo presluša, odličan bend! http://www.youtube.com/watch?v=L_7xWUez8kY&feature=relmfu
  16. http://www.youtube.com/watch?v=89Ru2FzGSjM Just, love it...
  17. Amen to that my brother! Meni su od Skyforgera najači albumi Perkonklave i Zobena Dziesma. Njih mogu da slušam svaki dan, ma mogu vekovima da ih slušam! Odličan bend! http://www.youtube.com/watch?v=yIF-SZOpch0
  18. Ako zanemarim to što je bilo malčice vruće u klubu i pivo od 180 kinti, svirka je bila odlična! Nadimač, Infest i Panychida su pošteno isprašili.
  19. Eh, šta su ti ljudi...sad i kad kupiš kartu opet ne valja!
  20. Kupila danas karte. Satyricon, Paradise Lost, The Cult - HERE I COME!
  21. Vidi se da ga je radio Kris Verwimp.
×
×
  • Create New...