Jump to content

I'm Calmer Than You Are

Iskreni članovi
  • Posts

    496
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by I'm Calmer Than You Are

  1. Hajde mi molim te nabroj, posto vidim da si u materiji, 5 boljih death metal albuma koji su izasli ove godine. Ali da bude 5, molim te.
  2. Obe bonus pesme su boli glava, nisu ni malo inferiornije od ostatka albuma. Edit: Jebes mi sve ako nisu i bolje od polovine
  3. sad se setih ove zajebancije od pre par godina... btw, s druge strane kamere je Milos, pevac benda Sinestezija
  4. jel igro neko od vas basket veceras?
  5. Ta-ra: http://avaxhm.com/music/jazz/avishaicohen14.html Kakva albumcina. Najperspektivniji beli mladi trubac bez konkurencije.
  6. Nece ti preci okean bar jos dva albuma A na koncertu u BG-u svakako ne bi bilo vise od osam ljudi...
  7. E jebiga, sad vidim da je to promo, mislio sam da je vec leakovao. Ne smem da dam. Ali evo ti ovo, ako nisi vec slusao, isto opako sranje: http://www.mediaboom.org/415398-temple-of-void-of-terror-and-the-supernatural-2014.html
  8. Za ovo se zivi: Srdan, That was, without a doubt, the best review of any of our albums-I wanted to cry man, no shit. Thank you so much for the support and the effort you put into this. There is something indescribably beautiful when one, as an artist, feels that someone has understood the part of himself that he put into it's creation and I felt that with your review. Thanks again, and keep in touch Matt/HORRENDOUS
  9. Ako i bude imao neki odgovor, imam ja jos jednog keca u rukavu, snimljeno tokom istog session-a...
  10. Što baš on? Je li i on propali košarkaš?
  11. Gledajte kako ћаћа i dalje kuca sa 35 godina: View My Video
  12. Potpuni užas od albuma. I to posle Green Naugahyde koji mi je vremenom možda postao omiljeni njihov. Baš sam se smorio.
  13. Temišvar skroz izvodljiv, 3 sata od BG-a
  14. Ipak mi je dosadna nekako. Preslusao sam album do pola sinoc, sumnjam da cu ponovo.
  15. Sta bih dao da se razocaram Kanibalima u Stokholmu! Odmah bi se utesio tako sto bih pozvao Roberta Anderssona iz Morbus Chrona da odemo da popijemo pice.
  16. Sad slusam ponovo novi Anguish - ja nisam cuo bolji doom u 2014. Da li je moguce da niko nije registrovao album?
  17. Nova Furia poljska curnula, ima na mediaboom, da ne kacim link sad.
  18. Tekst Nekroze je Vladislav Petkovic Dis za ovu pesmu recimo, ovaj tekst mi je mnogo banalniji
  19. Ja sam stvarno anonimus jer ne znam ko je taj famozni Nikola Lalovic koga vazdan svi pominjete kao da vam je brat rodjeni. Je li to ovaj lik https://sr-rs.facebook.com/nikola.n.lalovic? I ko je on na forumu, onaj Talvi, je li?
  20. Kad se senfara razilazi zbog muzike, to je dobra muzika
  21. http://www.metal-archives.com/albums/Dire_Omen/Wresting_the_Revelation_of_Futility/462783 Dire Omen stigao novi danas, na Dark Descent-u izlazi. Bas dobra svirka, atmosfericno, sporo, tesko, sa dosta melodije. Procurece valjda uskoro.
×
×
  • Create New...