Dekadent

Iskreni članovi
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 totalno moderan

About Dekadent

 • Rank
  Anonimus of Metal
 • Birthday 12/05/1989

Contact Methods

Profile Fields

 • Gender
  Male
 1. Dekadent

  Astrologija

  gluplja i spamerskija tema na yumu od ove ne egzistira. ja bi sve ovo pod vechan lock.
 2. Dekadent

  Kreator

  S obzirom da ga je radio onaj shto radi za rammstein nije ni chudo shto lichi na mann gegen mann. Spot je promashaj,promashaj,a sem toga je i promashaj.
 3. Dekadent

  Klasična muzika

  Ovako:od klasicne najvishe volim Bacha i Paganinija i podosta ostalih kompozitora,uglavnom mrachnijih. Ne znam da li ste slushali tokatu,koja je pored svega nenormalno ostvarenje,onaj deo na pochetku kada orgulje sviraju ultra-dubok zvuk-neverovatno mrachan i tezak zvuk,josh malo pa kao da ima distorziju!Nije ni malo chudo shto Bacha nazivaju prvim metalcem. Sem tokate obozavam i sve iz umetnosti bezanja. Kada je u pitanju Paganini,njegov peti kapredjom smatram ni manje ni vishe nego s.a.v.r.sh.e.n.s.t.v.o.m. I ostatak opusa,ne tako veliki nazalost,takodje obozavam...jel moram da napominjem da je i on imao mrachnijih stvari? metal nema dushu???? hocesh reci da tekstovi metala su napravljeni onako bezveze,chisto da postoje i da ne izazivaju nikakvu snaznu i diboku reakciju kod slushaoca? da po kvalilitetu melodije ne mogu da dostignu klasichnu? e pa metal je u tome najvishe i uspeo,ako ne i nadvisio klasiku u brojnim aspektima. evo vam jedno klasichno-metal ostvarenje,ali na klasichnom instrumentu,pa vidite da li je metal samo dranje i udaranje:
 4. Dekadent

  Žice za gitaru

  da i meni su te trenutno na dzitri(heavy bottom),i sjajne su kao shto sam reko reni bol;do bola. uglavnom sam u C
 5. Dekadent

  Vaš pedal board

  mt-2 je najbolja pedala ikad napravljena za mjetal!Ako hocete da zvuchite kao Zeppelin ili Maideni onda vam svakako treba neshto drugo,ali za cvrshci mjetal treba mt-2. jeste da je zvuk hladan,metalan,jednostavan,ali zato low rushi sve pred sobom.kao i treble koji dosta podseca na Dime Dist.kao i midL.
 6. Dekadent

  Slipknot

  zuto-zivela schutka
 7. Dekadent

  Vaš pedal board

  mislim da ne postoji nijedna distorzija koju nisam isprobo ili bar preslusho sample na netu.Za tezak metal po meni valjaju te 2,a za ostale pravce -ostale distorzzije.
 8. Dekadent

  Slipknot

  ja bi voleo da izvedu Left Behind i Slipknot,i shto vishe sa prva 2-3 albuma,i zadovoljan sam.
 9. Mozda je malo optimistichno sa Arenom,ali mislim da ce dodju ljudi...bolje reci deca.S obzirom koliko ima samo trenutno slipknot-lozana,siguran sam da nece proci bez iljade,mozda i vishe.
 10. Dekadent

  Žice za gitaru

  erni bol;do bola
 11. Dekadent

  Vaš pedal board

  bilo nekad.... sad-ibanez-guitar rig-zvuchnjak ili Marshall a efekti idu tipa noise gate-mezone-dilej-EQ-chorus volim i da chachkam pitch pedal od dista preporuchujem samo mezone i demon,ostalo sheat
 12. Dekadent

  Gojira

  mnoooooogo dobar spot,I must say. Iritira me chinjenica shto ce u UK,FR i GE da sviraju u svakom selu,a ni da gvirnu u Balkan.
 13. Dekadent

  Pantera

  Phil jeste dobar,ali Dime je bio n.a.j.b.o.l.j.i.
 14. Dekadent

  Metallica

  KEA,RTL,MOP I ...AJFA volim,ostalo sam pobriso.