Jump to content

Dekadent

Iskreni članovi
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dekadent

  1. vtanje je najbolje uz zeppeline,to stoji
  2. rovokopach po rovu kopa kao skula da nadje skul chuje udarce,"shta li me ovo snadje" poshto je skulofil bio pochne da je je usred rada mu zapushi nosnu duplju i tako se lobanjica ugushila,jebem ti zivot -utepajte me sa viljushku
  3. gluplja i spamerskija tema na yumu od ove ne egzistira. ja bi sve ovo pod vechan lock.
  4. S obzirom da ga je radio onaj shto radi za rammstein nije ni chudo shto lichi na mann gegen mann. Spot je promashaj,promashaj,a sem toga je i promashaj.
  5. Ovako:od klasicne najvishe volim Bacha i Paganinija i podosta ostalih kompozitora,uglavnom mrachnijih. Ne znam da li ste slushali tokatu,koja je pored svega nenormalno ostvarenje,onaj deo na pochetku kada orgulje sviraju ultra-dubok zvuk-neverovatno mrachan i tezak zvuk,josh malo pa kao da ima distorziju!Nije ni malo chudo shto Bacha nazivaju prvim metalcem. Sem tokate obozavam i sve iz umetnosti bezanja. Kada je u pitanju Paganini,njegov peti kapredjom smatram ni manje ni vishe nego s.a.v.r.sh.e.n.s.t.v.o.m. I ostatak opusa,ne tako veliki nazalost,takodje obozavam...jel moram da napominjem da je i on imao mrachnijih stvari? metal nema dushu???? hocesh reci da tekstovi metala su napravljeni onako bezveze,chisto da postoje i da ne izazivaju nikakvu snaznu i diboku reakciju kod slushaoca? da po kvalilitetu melodije ne mogu da dostignu klasichnu? e pa metal je u tome najvishe i uspeo,ako ne i nadvisio klasiku u brojnim aspektima. evo vam jedno klasichno-metal ostvarenje,ali na klasichnom instrumentu,pa vidite da li je metal samo dranje i udaranje:
  6. da i meni su te trenutno na dzitri(heavy bottom),i sjajne su kao shto sam reko reni bol;do bola. uglavnom sam u C
  7. mt-2 je najbolja pedala ikad napravljena za mjetal!Ako hocete da zvuchite kao Zeppelin ili Maideni onda vam svakako treba neshto drugo,ali za cvrshci mjetal treba mt-2. jeste da je zvuk hladan,metalan,jednostavan,ali zato low rushi sve pred sobom.kao i treble koji dosta podseca na Dime Dist.kao i midL.
  8. mislim da ne postoji nijedna distorzija koju nisam isprobo ili bar preslusho sample na netu.Za tezak metal po meni valjaju te 2,a za ostale pravce -ostale distorzzije.
  9. ja bi voleo da izvedu Left Behind i Slipknot,i shto vishe sa prva 2-3 albuma,i zadovoljan sam.
  10. Mozda je malo optimistichno sa Arenom,ali mislim da ce dodju ljudi...bolje reci deca.S obzirom koliko ima samo trenutno slipknot-lozana,siguran sam da nece proci bez iljade,mozda i vishe.
  11. bilo nekad.... sad-ibanez-guitar rig-zvuchnjak ili Marshall a efekti idu tipa noise gate-mezone-dilej-EQ-chorus volim i da chachkam pitch pedal od dista preporuchujem samo mezone i demon,ostalo sheat
  12. mnoooooogo dobar spot,I must say. Iritira me chinjenica shto ce u UK,FR i GE da sviraju u svakom selu,a ni da gvirnu u Balkan.
  13. Phil jeste dobar,ali Dime je bio n.a.j.b.o.l.j.i.
  14. KEA,RTL,MOP I ...AJFA volim,ostalo sam pobriso.
  15. Dekadent

    Slayer

    ''kesh,kolica i slejerica''
  16. Slejere hocu!Ako ne onda Gojiru.Najverovatnije necu da dodjem ni na ovaj gzit.
  17. zezam se,to zavisi od brzine vuchenja trzalice
  18. Ja ima Dimebagove zicke,ali mi se ne svidja to shto kad ih mutiramm,one nastave da daju i dalje zvuk,naravno tishi,a ja to N.E.C.U!hocu potpunu tishinu...jel mozete da mi preporuchite neke chelichne naravno,zicke kojima malo treba da stanu a mnogo da krenu....dakle crnogorski karakter!
  19. zvuk zavisi i od toga da li se radi noktem,trazlicim,na kojoj zici i gde,najvishli tonovi se dobijaju-logichno blizu magneta,a zavisi i od toga da li si utishao zici sa gornje strane jer onda dobijash samo jedan ton(od trzalice do kobilice)ili ne(onda taj+od trzalice do pochetka)
  20. Thrash je bio popularan 83-91 pa dosadio,pa ondak grunge 91-95 pa dosadio,pa nu 01-05 pa dosadio,i svako vracanje na to ce biti okarkerisano kao promashaj pa makar bilo i dobro.Mislim da ce u mjetalu uskoro da nastupi popularnost avangard-mjetala kao npr Mastodon,Opeth chija je popularanost trenutno u porastu...a kad i taj pravac dosadi svi kolektivno ripamo sa Brankovog ili se overimo.
×
×
  • Create New...