Jump to content

CrniBombarder

Iskreni članovi
 • Content Count

  280
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 totalno moderan

2 Followers

About CrniBombarder

 • Rank
  Anonimus of Metal
 • Birthday 06/17/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://sumskatvrdjava.dzaba.com/index.htm
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Шума
 1. Лакеји свирају у Букурешту 13.03. ове године.Има ли ко какву информацију о самом `церту, цени карте итд исл итр...?
 2. ОМГ,па ова тема се бели од силног... А ја мислио да сам једини...
 3. Па ако призовеш дух покојног(бог да му душу прости) епископа Јована коме су вицкасти Полапски Словени отфикарили главуџу и заболи је на колац,ценим да се неће сложити са тобом поводом приче о огњу и мачу. Људи,ЗАБОГА,бавите се чињеницама,зар је то толико тешко?Словенско многобоштво је,као и све вере којих више нема(И ЈОШ ЈЕДНОМ НЕМА,РОДНОВЕРНА БРАЋО),пропало зато што је било надјачано чистом силом.Као што су сједињени германи срушили Полабске Словене и њихова веровања,тако је и овде интерес владајуће класе сломио многобожачку веру и приморао је на трансформацију. Нема добрих и лоших вера,апсурдан је такав поглед на ствари.Као што је било оних који су били убеђени да је Молох врло кул баја,тако има и оних који не мисле тако.
 4. То што раде,они раде доста добро,па чак и сјајно.Можда је то мој лични утисак,али њиховој верзији песме ,,Foggy Dew",нема равне,као што нема равне ни Шејновој изведби Матилде. Добар је ресто новог албума.
 5. Ма нема шансе да дођу негде близу(ко је рек`о Егзит).
 6. Што се новог тиче,Сара јебе кеву на прво слушање(тј. јебала је кеву још на `церту)... 'е л' био неко моћда у недељу или јок? (Иначе била је дефинитивно тема,али је вероватно нестала у акцији.)
 7. Значи јебени мрз јебеног албума сам добијо пре јебених два сата и јебено не престајем да јебено вртим јебено ,,Није све тако сиво" који сам случајно пустијо прво. Јебемти,јебемти,јебемти,јебемти и Милета и момке и јебеног госпо`н` Буковског. Јебеш ми све ако не страда која боца вина због овога(а и ти `електоре са њом),како ми само налетеше соним текстом,к`о плазма са фантом у грло.ЖасУ. (Ваљда је добар и остатак албума,али ће потрајати док не избацим факинг песму са рипита...)
 8. Ма све и песма и спот и кревељење и они пропратни звукови.Па онај ко је то одрадио нека оде у пензију,јаче од тога не може... По зилионити пут,ВРХЧИНА!!!!!!!!
 9. У таквој ситуацији би се и ја правио наиван...
 10. Јок,ја!То си ти опет завијао Злајине кедла,па мало димио "харингу".Има две теме.Била је једна,онда је дош`о неко отворио другу,онда је дошла једна страна кењања типа ,,мандрилу има тема",а како овде нема ни Ж од модератора остале су обе теме,па се сада спорадично дижу из мртвих и једна и друга,што целој причи даје врло комичан тон. Иначе,чак су и на тевеу почели тупити о том новом албуму,па мајку му `ОЋЕ ЛИ ИЗАЋ` ВЕЋ ЈЕДНОМ ТО РЕМЕК ДЈЕЛО ТЈ. ДОКЛЕ ЈА ДА ЧЕКАМ????(Што би рек`о Миле:,,Ма нек` чекају људи,родио ми се син!")
 11. Не,најјачи је онај орални секс у пећини.Нема даље.
 12. ,,Тренинг за умирање" Већ је рокнуло хектар ложења на исту на овој теми(или њеном клону).
 13. Па ја би себи пресек`о вене да сам све чит`о по реду. По ко зна који пут,ЗИД(и иза зида) КИК ЕС!!!!!! Хе,хе,хе...серија...We shall see,we shall see...(а кладим се даће стока нешто лоше да одради).
 14. Хе,хе,хе трилогија...Духовит неки младић. Нанервираћемо се ми још ихај. Да ли сам ја једини ретард који је прескакао поглавља или ми се само чини?(Мајку му у томе је једна од дражи књиге.)
 15. ОМГ!!!!!!!!!!! Сама Анастазија ми и није нешто,некако су ми сувише техно.Али зато 9 капија и Скопје у пламену кик ес.
×
×
 • Create New...