Jump to content

CrniBombarder

Iskreni članovi
  • Posts

    280
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CrniBombarder

  1. Лакеји свирају у Букурешту 13.03. ове године.Има ли ко какву информацију о самом `церту, цени карте итд исл итр...?
  2. ОМГ,па ова тема се бели од силног... А ја мислио да сам једини...
  3. Па ако призовеш дух покојног(бог да му душу прости) епископа Јована коме су вицкасти Полапски Словени отфикарили главуџу и заболи је на колац,ценим да се неће сложити са тобом поводом приче о огњу и мачу. Људи,ЗАБОГА,бавите се чињеницама,зар је то толико тешко?Словенско многобоштво је,као и све вере којих више нема(И ЈОШ ЈЕДНОМ НЕМА,РОДНОВЕРНА БРАЋО),пропало зато што је било надјачано чистом силом.Као што су сједињени германи срушили Полабске Словене и њихова веровања,тако је и овде интерес владајуће класе сломио многобожачку веру и приморао је на трансформацију. Нема добрих и лоших вера,апсурдан је такав поглед на ствари.Као што је било оних који су били убеђени да је Молох врло кул баја,тако има и оних који не мисле тако.
  4. То што раде,они раде доста добро,па чак и сјајно.Можда је то мој лични утисак,али њиховој верзији песме ,,Foggy Dew",нема равне,као што нема равне ни Шејновој изведби Матилде. Добар је ресто новог албума.
  5. Ма нема шансе да дођу негде близу(ко је рек`о Егзит).
  6. Што се новог тиче,Сара јебе кеву на прво слушање(тј. јебала је кеву још на `церту)... 'е л' био неко моћда у недељу или јок? (Иначе била је дефинитивно тема,али је вероватно нестала у акцији.)
  7. Значи јебени мрз јебеног албума сам добијо пре јебених два сата и јебено не престајем да јебено вртим јебено ,,Није све тако сиво" који сам случајно пустијо прво. Јебемти,јебемти,јебемти,јебемти и Милета и момке и јебеног госпо`н` Буковског. Јебеш ми све ако не страда која боца вина због овога(а и ти `електоре са њом),како ми само налетеше соним текстом,к`о плазма са фантом у грло.ЖасУ. (Ваљда је добар и остатак албума,али ће потрајати док не избацим факинг песму са рипита...)
  8. Ма све и песма и спот и кревељење и они пропратни звукови.Па онај ко је то одрадио нека оде у пензију,јаче од тога не може... По зилионити пут,ВРХЧИНА!!!!!!!!
  9. У таквој ситуацији би се и ја правио наиван...
  10. Јок,ја!То си ти опет завијао Злајине кедла,па мало димио "харингу".Има две теме.Била је једна,онда је дош`о неко отворио другу,онда је дошла једна страна кењања типа ,,мандрилу има тема",а како овде нема ни Ж од модератора остале су обе теме,па се сада спорадично дижу из мртвих и једна и друга,што целој причи даје врло комичан тон. Иначе,чак су и на тевеу почели тупити о том новом албуму,па мајку му `ОЋЕ ЛИ ИЗАЋ` ВЕЋ ЈЕДНОМ ТО РЕМЕК ДЈЕЛО ТЈ. ДОКЛЕ ЈА ДА ЧЕКАМ????(Што би рек`о Миле:,,Ма нек` чекају људи,родио ми се син!")
  11. Не,најјачи је онај орални секс у пећини.Нема даље.
  12. ,,Тренинг за умирање" Већ је рокнуло хектар ложења на исту на овој теми(или њеном клону).
  13. Па ја би себи пресек`о вене да сам све чит`о по реду. По ко зна који пут,ЗИД(и иза зида) КИК ЕС!!!!!! Хе,хе,хе...серија...We shall see,we shall see...(а кладим се даће стока нешто лоше да одради).
  14. Хе,хе,хе трилогија...Духовит неки младић. Нанервираћемо се ми још ихај. Да ли сам ја једини ретард који је прескакао поглавља или ми се само чини?(Мајку му у томе је једна од дражи књиге.)
  15. ОМГ!!!!!!!!!!! Сама Анастазија ми и није нешто,некако су ми сувише техно.Али зато 9 капија и Скопје у пламену кик ес.
  16. Вечерас су Бритси(јбт има факин реклама и оном срању од 24 часа). Шта је у суботу?`80 или нешто сасвим другачије?
  17. Ко је бре напунио ћега,чукнем те у главу,(севнуо је штек)!!!!!!!!!!!!!!! `бем га у курац,ваљда си добро одрадио онај колокви` после оне зезанције од петка(и оних диверзија за бацШа и престоницу западних провинција).
  18. Па никако се опасуљимо од тога(ко је био зато што је био,а ко није зато што није).
  19. `бем ти курац у дупе,ја и мој дуги језик...Свеједно је било кул.
  20. Свети Јебем кол`ки је био кркљанац.Чак и није било лоше,али жвагу је убила,тако да је била паљба још у два.Зајеби.Горе него на `80. У среду домаћица(ваљда нећ` бит` кркљанац).
  21. `церт је,како би то моја ретардирана сестра рекла,бијо:,,Банана". Зашто? I)Таневски је показао да је легенда.Нећу га поредити са Трајковским(Морисоном) јер је то немогуће.Обој`ца имају врх наступ.(Маестрално се играо са оним предњим светлом.Дакле,врх. II)Понављање песама на `церту је шит.Међутим код Мизара то губи смисао,јер се свака песма изводи другачије.Дакле,врх. III)ЗАШТО ЈЕ ЈЕБЕНИ КОНЦЕРТ ТРАЈАО,НИ ЈЕБЕНИХ САТ ВРЕМЕНА.КОЈИ САМ СЕ ЈА КУРАЦ ЦИМАО СА АВАЛЕ У 11 НОЋУ И ПОТОМ СЕ ВУК`О НАЗАД НОЋНИМ СЕЉОБУСОМ,ПРОВЕВШИ 20 МИНУТА У ПИНОСАВИ ПОКУШАВАЈУЋИ ДА НЕ ЗАСПИМ И ПРОМАШИМ СТАНИЦУ(И ОБРНЕМ КРУГ ДО ГРАДА).А ЦЕНА 500 НАСУПРОТ 450 ОД ПРЕ ГОДИНУ ДАНА.Дакле,банана. Пао сам на теме када се Горан појавио са пљугом и пивом,па још кад је окачио сако,сетих се Шејна МекГована и само сам чек`о кад ће му додају високу барску столицу поред микрофана(мислићи неће ваљда,неће ваљда...) Нажалост ништа од Свјат Дримса ништа,а није било ни Армакедона(а таман је било довољно простора да се човек погуби и да том приликом не угрози безбедност осталих присутних,барем не превише). Током "паузе" сам се понадао да ће изаћи други Горан(и одрадити песме са Убавине),али јебага. Закључио сам да се у целој причи,заправо највише зеза Чаповски(торима гитариста). Требали да напомињем да ако неко барата видоје материјалом ... или се то подразумева?
  22. Мрачно је колико су им јаки текстови... ,,Ја сам један од најболеснијих у граду..."
  23. Вратио се Таневски?????Не верујем,док не видим(не чујем).Ваљда ће сад свирати Свјат Дримс. We Shall see,We Shall see....
  24. Ма ,,Ој дужине и ширине екватор и парале горе доље,лево десно екватор и паралеле! На северу смртно је зима, на југу пингвини једу људе, на западу људи људе, а исток се труди да као запад буде"
  25. Који бре сад нови материјал???? `е л` то најављено негде званишно или само буварите? (Крајње је време да се вратим у цивилизацију,нешто се овде сумњиво збива.Paranoia,Paranoia,...)
×
×
  • Create New...