Jump to content

Mari

Iskreni članovi
 • Posts

  163
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Belgrade

Profile Fields

 • Gender
  Female

Mari's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

3

Reputation

 1. Mari

  Tool

  Novi Puscifer spot: http://www.rollingstone.com/videos/new-and-hot/puscifer-conditions-of-my-parole-20111024
 2. Mari

  Tool

  Ne samo sto je zvuk bez greske i sto je snimano iz prvog reda u nekom bednom klubu u vreme (po meni) vrhunca Maynardovih pevackih mogucnosti- nego fenomenalno prikazuje njegovo ludilo. To...a i on jbno ne trepce.
 3. Mari

  Tool

  Ne znam da li je neko vec postovao ovo ali imam da kazem samo jedno: FUUUUUUUUUUUUUUU- http://www.youtube.com/watch?v=RhBEgMuLrds&feature=related
 4. Mari

  Tool

  Ja ne mogu da se odlucim koja mi je pesma bolja...Trenutno je The Rapture(Fear is a Mind Killa Mix) na repeat-u. XD
 5. Mari

  Tool

  +1 A sto se tice Puscifera: Odleeep!
 6. Meni ipak malo lici na fotomanipulaciju. Ispravite me ako gresim...
 7. Mari

  Opeth

  Aaaa! Skidaj se...
 8. http://www.imdb.com/title/tt0411765/
 9. A bas sam posla da ga okacim. Fenomenalnooo!
 10. Thomas Woodruff Zeljko Tonsic Maya Kulenovic Laurie Lipton(jebena boginja )
 11. Nema na cemu. Nisu sa primenjenih. Dusanka Komnenic i Vladimir Peric. Poznatiji kao Pera Talent. Ja se ne prepucavam. Nije bitno koliko je ko na temi ili forumu. Kad sam rekla ''lik iz senke'' bila sam pokrenuta tvojim postom koji pocinje sa ''Pa prvo kretenski je da kacim jer ako neko hoce da gleda dobre fotke on ode i gleda''. Da ti pojasnim, nisam imala nameru da te isprozivam, za mene su ''likovi iz senke'' ljudi koji eto POSMATRAJU sa strane ovakve teme , iako su po njima oni koji postuju ''amateri, sa retardiranim fotkama, skotovi, svi koji vrede su otisli, forum je uklet, na drugim forumima nije ovakav slucaj'' itd. i onda se sa vremena na vreme pojave da malo ishejtuju. To je hladan tus. Kofa leda. Cak i meni, iako se ne osecam prozvano. To je negativna energija. A svi znamo da je najlakse lisiti se negativne energije preko interneta. Ne bi postojali trolovi da nije tako.
 12. Sve u svemu, mozes da posedujes i Hasselblad pa da ti fotografije opet ne nose nikakvu poruku, emociju i energiju. Iako su dopadljivi i svima poznati motivi. @Novaliis: To pravilo ti ekskluzivno prenosim od nekoliko najboljih profesora koje znam.
 13. A taman sam se ponadala da na jednoj temi nece biti pretencioznih likova iz senke. @Sugar Overdose: Fenomenalne su ti fotke, pregledala sam skoro sve na flickr-u. @Novaliis: Kad radis ovako nesto, moras da gađas vertikale ili horizontale, zidovi gradjevina ne smeju da ''padaju'' .Moraju biti ili pod strogim pravim uglovima ili primetnije zakrivljeni(ako je fazon takav). http://www.kenrockwell.com/tech/notcamera.htm
×
×
 • Create New...