Jump to content

Mari

Iskreni članovi
  • Posts

    163
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mari

  1. Mari

    Tool

    Novi Puscifer spot: http://www.rollingstone.com/videos/new-and-hot/puscifer-conditions-of-my-parole-20111024
  2. Mari

    Tool

    Ne samo sto je zvuk bez greske i sto je snimano iz prvog reda u nekom bednom klubu u vreme (po meni) vrhunca Maynardovih pevackih mogucnosti- nego fenomenalno prikazuje njegovo ludilo. To...a i on jbno ne trepce.
  3. Mari

    Tool

    Ne znam da li je neko vec postovao ovo ali imam da kazem samo jedno: FUUUUUUUUUUUUUUU- http://www.youtube.com/watch?v=RhBEgMuLrds&feature=related
  4. Mari

    Tool

    Ja ne mogu da se odlucim koja mi je pesma bolja...Trenutno je The Rapture(Fear is a Mind Killa Mix) na repeat-u. XD
  5. Mari

    Tool

    +1 A sto se tice Puscifera: Odleeep!
  6. Meni ipak malo lici na fotomanipulaciju. Ispravite me ako gresim...
  7. Mari

    Opeth

    Aaaa! Skidaj se...
  8. http://www.imdb.com/title/tt0411765/
  9. A bas sam posla da ga okacim. Fenomenalnooo!
  10. Thomas Woodruff Zeljko Tonsic Maya Kulenovic Laurie Lipton(jebena boginja )
  11. Nema na cemu. Nisu sa primenjenih. Dusanka Komnenic i Vladimir Peric. Poznatiji kao Pera Talent. Ja se ne prepucavam. Nije bitno koliko je ko na temi ili forumu. Kad sam rekla ''lik iz senke'' bila sam pokrenuta tvojim postom koji pocinje sa ''Pa prvo kretenski je da kacim jer ako neko hoce da gleda dobre fotke on ode i gleda''. Da ti pojasnim, nisam imala nameru da te isprozivam, za mene su ''likovi iz senke'' ljudi koji eto POSMATRAJU sa strane ovakve teme , iako su po njima oni koji postuju ''amateri, sa retardiranim fotkama, skotovi, svi koji vrede su otisli, forum je uklet, na drugim forumima nije ovakav slucaj'' itd. i onda se sa vremena na vreme pojave da malo ishejtuju. To je hladan tus. Kofa leda. Cak i meni, iako se ne osecam prozvano. To je negativna energija. A svi znamo da je najlakse lisiti se negativne energije preko interneta. Ne bi postojali trolovi da nije tako.
  12. Sve u svemu, mozes da posedujes i Hasselblad pa da ti fotografije opet ne nose nikakvu poruku, emociju i energiju. Iako su dopadljivi i svima poznati motivi. @Novaliis: To pravilo ti ekskluzivno prenosim od nekoliko najboljih profesora koje znam.
  13. A taman sam se ponadala da na jednoj temi nece biti pretencioznih likova iz senke. @Sugar Overdose: Fenomenalne su ti fotke, pregledala sam skoro sve na flickr-u. @Novaliis: Kad radis ovako nesto, moras da gađas vertikale ili horizontale, zidovi gradjevina ne smeju da ''padaju'' .Moraju biti ili pod strogim pravim uglovima ili primetnije zakrivljeni(ako je fazon takav). http://www.kenrockwell.com/tech/notcamera.htm
  14. Bas je lepa poruka. Analogne su, da. Inace, tako je davno bilo i toliko sam beogradskih parkova obisla tih dana da se stvarno ne secam gde je tacno statua.
  15. Da okacim i ja nesto, da ne ispadne da samo kritikujem. Evo nekoliko mojih starijih experimentalnih fotografija... Candid camera...
  16. @Novaliis : Probaj da 'izravnas' horizont u PS-u(tako ce nestati i ova senka u gornjem levom uglu), steta je da propadnu boje. Ovako dobijam morsku bolest.
  17. Poklon od Gospodina Hoile-a licno.
  18. Meni se takvi experimenti sa fotografijama dopadaju samo ako je ta fotografija materijal za neki plakat ili manipulaciju recimo...a ne gotov proizvod. (Mislim na trecu fotku, prva i druga su mi prelepe. Pristalica sam takve estetike, odatle i Lasse.)
  19. Pocetak spota je obecavao. Sranje je sto nikad ne umeju da iskoriste potencijal morbidnih detalja.
×
×
  • Create New...