Jump to content

Džonee

Iskreni članovi
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Džonee

 1. Dream Theater je Madonna progresiv metala. Napisaću svoje utiske kad budem imao snage i vremena... Pozdav za braću i sestre (doduše, samo dve) po Borku!
 2. ...i sačinjavanje najnovijeg albuma privode kraju, najverovatnije će ga izdati sledeće godine nakon prve ture visibaba... ?
 3. Može mala pomoć? Kako se zove stil pisanja pri kom pisac smešta poentu "između redova"?
 4. Guarana nije dobra za srce.
 5. Jesi, jesi, bez brige... Evo jednog finog tjuna za laku noć...
 6. A stariji albumi nisu komercijala?
 7. Rispekt za temu. Ja fan od malena. Doduše, ona kolaboracija sa Džastinom Timberlejkom i Timbalandom im nije trebala...
 8. Ura za Čurug i jednu Tijanu više među nama! @Night's Blood: I got my eyes on it now...
 9. Džonee

  Pink Floyd

  Ćale ima The Wall i TDSOTM LP-ijeve, i onda sam ih jedan period u početku osnovne svaki, ali svaki dan slušao nakon škole. Sećam se, bio sam tada glavna meta trolovima iz razreda, vraćao sam se kući raštimovanih živaca od klanja sa njima, i onda samo stavim ploču u gramafon, zavalim se u fotelju i sve mi bude cool! Ja tada uopšte nisam razumeo te pesme, ali sam, bez obzira, jako uživao u njima... Sva ostala muzika je dolazila, odlazila, neka se i vraćala, ali je Pink Floyd uvek bio tu! Roger Waters u live varijanti je nešto najbliže PF-u što se da videti, s' toga ja sebi ne mogu da priuštim takav luksuz da to propustim.
 10. Džonee

  Pink Floyd

  'Vala, propustio sam da ga vidim pre 4 godine, i zacrtao sam sebi da mi se to neće ponoviti na njegovoj sledećoj turneji. Pride još što mu je ovo poslednja pre penzije. E da, apropo ove tvoje situacije, citiraću ti razgovor koji sam imao sa nekim ortacima (koji su na istom smeru na faksu) pre 3 godine kada je trebao Slayer da dođe: Ja: "Ej ljudi, guess what, dolazi Slayer 24-og, juna!" Oni: *inicijalno oduševljenje* Ortak #1 ortaku #2: "Sranje, mi tad imamo ispit..." Ortak #2: "Extra! Ne idemo na ispit..." Tako da... Živ bio!
 11. Džonee

  Pink Floyd

  Da se pohvalim malo... http://i1128.photobu...pg?t=1296411123
 12. Ne mogu da verujem da nema teme o ovim legendarnim alternativcima... Baš sam danas nešto krstario JuTubetom, pa sam naišao na njih. Joj, kako sam se samo oduševljavo s' njima k'o klinja kad su ih puštali na 3K-u... Eh, ta vremena... Uživajte! P.S. Kad gledam iz ove perspektive, jasno mi je šta je najveći influens našem Negativu...
 13. Verovatno je baš to taj interview koji je citiran tamo kuda "vodi" moj link. Btw, ako Bog da da bude zdravlja i posla (a daće xD), gledaću ih 6. juna!
 14. Dajte ljudi, zar je važno? Sve je to R'n'R... I mi ga volimo.
 15. Love hurts. Ne znam, ja ulećem u šutku samo kad je pitanje života i smrti... Ali više uživam kada jednostavno samo divljam.
 16. Bra'o Ajlin, brate! :gimmehighfive: Ovo je baš koncert za pogledati sa devojčicom.
 17. Uh, još pitaš... Ma biće nas, napravićemo već neku strategiju za odlazak. Originalna je emotivnija, dok je ova što se prodala bombastičnija i ima bolji solo... Što meni u datom slučaju više paše. Btw, bend Vajtsnejk nije... Album Vajtsnejk jeste, i to teška GLAMČINA!
×
×
 • Create New...