Jump to content

blage_veze

Iskreni članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by blage_veze

  1. http://www.youtube.com/watch?v=f3RLCFUfBtU&feature=youtu.be :mhihi:
  2. Ako je brutalno u smislu vrste muzike ne mora da znaci da je dobro, ako je brutalno po pitanju kvaliteta onda ok. Ja sam se nadao da postoji mogucnost da je Trevor bio saucesnik Tim-u pa da ih corkiraju dozivotno obojicu, da dobijemo dva extra benda, ovako ovaj idiot ce opet sve da usere. Mogu momci da prave najbolju muziku na svetu sa onim konjem jednostavno ne vredi. Od Darkness In The Light, ne verujem da moze mnogo bolje, jednostavno to je plafon sa ovakvim vokalom, i pored toga odlican album.
  3. blage_veze

    Xentrix

    jedan od mojih omiljenih bendova, kad je to bilo krajem 80-tih pocetkom 90-tih, sjajno.
  4. blage_veze

    Anthrax

    opet ukusi (uostalom koga briga, svako slusa ono sto voli te izrazito glupo iznositi ovakve komentare) , SF meni jedan od boljih bendova, proslogodisnji album jedan od boljih.
  5. blage_veze

    Anthrax

    Jon ne napusta Shadows Fall samo pomaze na turneji, sto znaci jos uvek se ne zna ko ce biti novi gitarista. po meni dobar izbor.
  6. blage_veze

    Anthrax

    Album produkciski nista posebno, nije uzas nije vrhunski, Anthrax prestao da slusam 1990 poceo opet 2011 Mislim da je to dovoljno. Fala bogu te su najurili onog busa da mozemo da slusamo i ovakve najdrljavije pesme sa pravim pevacem. Ono sto je bilo izmedju nije Anthrax, taj bend je trebao da se zove drugacije, ovo kakvo je sada mozda nije nesto ali je Anthrax.
  7. album ispod svakog ocekivanja.
  8. extra mi je, znam da ce mnogi napljuvati da je mekano. meni vise odgovara sto ima vise pevanja manje growlovanja, jedan od boljih ove godine.
  9. posto ja ne'am pojma ko je Danilo a predpostavljam da ga ti znas, slobodno mu reci da smanji onog ulratora skroz samo kvari extra mjuz, usput ako neko ima poslednja dva albuma karaoke, nemog' vise da slusam onog deronju, usra sve!
  10. album je odlican, izgleda samo ja volim ovaj bend
  11. ona dvojica su se prodali cim su otisli iz vio-lence
  12. ne slusam mjuz tipa ovoga, al' album nije los a sa druge strane nit' je preterano dobar, moz' se slusa Itoxicated 0:47-0:50 ovo isto k'o Shakira, Scabbia slusala preko leta Loca, Loca
  13. blage_veze

    Anthrax

    posto sam prestao da slusam ovaj bend 1993 pa hvala bogu decekah da celavi odperja, par utisaka ... na prvo slusanje sam bio prilicno razocaran, mada posle 2-3 dana vrtenja ima tu zaista dobrih pesama. istina kako se album blizi kraju sve je grdje i grdje. jednostavno nisam ocekivao da ce biti na nivou starog anthrax-a (ja ne znam ni jedan bend koji svira 200 god a izdaje bolje albume od onih kada su pocinjali). sve u svemu nije ovo za pljuvanje nikako.
  14. blage_veze

    Exodus

    i jedna nova pesmica хттп://www.mediafire.com/download.php?xzd4zdzj1dj
  15. cini se ipak najlosije izdanje do sada, ipak nedostatak Doug Harrington-a (nazalost preminulog) i jednog od glavnih srafova se ipak oseca, ali neka lepo je da bend opet radi i da su nasli snagu posle svega da nastave!
  16. gledao ga dva puta na kolarcu sta reci sem sjajno ko nije gledao ovo mora da vidi bez obzira na stil ko koji preferira
  17. najzad najavljen "Land Of Freaks" za 21.10.2009. nek se nose u ka trebalo je da izadje jos na prolece, bas jedva cekam! kakve ce ludorije brbljivi svedjanin da predstavi
  18. kake 8 bitne haha ovo je bolje a tek solo, sala mala
  19. 1.oko 17 godina, a sviram u skladu sa svojim nickom 2.dovoljno je onoliko vremena koliko zelis da budes upucen, pametni ljudi rekli sto nesto vise znas svesniji si da si veca neznalica 3.sluh se ostri i brusi vremenom, tako da to nije presudna stvar
  20. 1.Nuno Bettencourt 2.Ron Thal 3.Mattias "IA" Eklundh 4.Steve Stevens 5.Eddie Van Halen
  21. sto bi u prevodu trebalo da znaci da se ni sam nisi preterano cimao, prema tome ...
  22. tak sad shvatam koliko si ti mlad Ride The Lightning '84 il' sam ja Highlender
×
×
  • Create New...