Jump to content

la Fée Verte

Iskreni članovi
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

About la Fée Verte

  • Birthday 10/23/1918

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    bottom!

Profile Fields

  • Gender
    Female

la Fée Verte's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Zanimljivo, njega sam uvijek preskakala kao pisca.. Ili mi se nije dalo da čitam ili su kritike na njegova djela bile osrednje po podsticaju... E sad ga moram krenuti čitati definitivno.. Počevši od Rijeke Stiks pa nadalje...[:
  2. Imam osjećaj da je tema Ateizam na bilo kom forumu i u bilo kojoj raspravi besmislena. Niti će teisti uvjeriti ateiste, niti obratno. Za vjernika ni jedan dokaz o postojanju Boga nije potreban, dok za bezbožnika ni jedan nije moguć. Tako da ne vidim poentu. elem.. (obožavam ovaj tekst) :]
  3. Vladislav Dacešin Ubjedljivo najjači hiperrealista.. Lik je naslikao sopstvenog sina kako se izliježe iz jajeta, perfektno. Od ovih poznatijih, Klimtova djela i Boshova. Renesansu.. hm, ne volim, sve je tu zastupljena gej muskulatura+crkveni motivi..(naravno, postoje djela koja su stvarno izvanredna) Impresionizam mi je u biti jedna velika mrlja.. bože moj, svako ima drugačiji ukus. Kubizam, futurizam, avangarda ima više promašaja nego dobrih djela... bar po meni. Dalija ne volim, neosporno, lik ima rad savršen, ali sam pojam Dali mi je pjuk (prva asocijacija- govna i wc šolje)
  4. Nema ga metar i zhelja da poraste.. O Dzoiju da ne govorim, ko dijete od 10 godina, zhgoljav, nikakav... metar 60 i neshto.
  5. Hvala.. Bash cju da probam.. (: Kad nije ni prokuvavanje kleke, vrbe i ostalog drvecja i zelja pomoglo, nadam se da ovo hocje.
  6. Ala gotive.... platim 30 evra da me ubiju..
  7. Već kad je ovakva tema.. Interesuje me ima li ko kakav savjet za preparate protiv peruti? Imam suvu kožu, išla sam dermatolozima. Nema potrebe da vam pišem šta sve nisam koristila, trenutno pravim losion od korjena kleke i vrbe.. mada uopšte ne pomaže.
  8. Pardon... lapsus calami. mene su pustili.. na koncert.. na koji, kako sam čula zabranjeno unošenje voice recording i ostalih multimedijalnih stvarčica. Nadam se da seru.
  9. Meni su pustili... al kad su vidjeli koja je to satanarija, rekli su da moram na mentalno prochishcjavanje, idem na Zvezde Granda u subotu, po kazni.
  10. Rac.. zajebacje kao i proshli put. Nishta od tog koncerta.. osjecjam.
  11. Jeste Najti, Djeva!!! Znači ti si bezbjedan... Taj WoW sam vidjela kod druga, izgleda mi malo komplikovano..
  12. Uh, Najti... A možda me pogodi intelekt, pa šta će majka moja jadna sa mnom??? =) Škorpion u horoskopu.
  13. Slično, Lik je pokušao da izađe iz kola, otvorio je vrata.. ja sam naišla biciklom... ma ni vidjela.. samo sam prošla kroz njih. Od bicikla i vrata nije ostalo ništa,naravno. A od sve ironije lik se valjao od smijeha dok sam se ja tamo negdje u prašini valjala od bolova.
  14. "Munje"... i "IV chovek". Ove kultne, "Ko to tamo peva" i "Maratonci trche pochasni krug" necju ni da spominjem.. <:
  15. Jebg, sry... lijena sam, ne chitam stranice.:]] Lele, meni kazhesh, kad mi mamina drugarica dodje i kazhe staroj --ne daj joj van, danas joj je merkur nepovoljan-- Al zato za kilu shecjera i kave sve cje ti recji.. xD
×
×
  • Create New...