Jump to content

la Fée Verte

Iskreni članovi
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by la Fée Verte

  1. Zanimljivo, njega sam uvijek preskakala kao pisca.. Ili mi se nije dalo da čitam ili su kritike na njegova djela bile osrednje po podsticaju... E sad ga moram krenuti čitati definitivno.. Počevši od Rijeke Stiks pa nadalje...[:
  2. Imam osjećaj da je tema Ateizam na bilo kom forumu i u bilo kojoj raspravi besmislena. Niti će teisti uvjeriti ateiste, niti obratno. Za vjernika ni jedan dokaz o postojanju Boga nije potreban, dok za bezbožnika ni jedan nije moguć. Tako da ne vidim poentu. elem.. (obožavam ovaj tekst) :]
  3. Vladislav Dacešin Ubjedljivo najjači hiperrealista.. Lik je naslikao sopstvenog sina kako se izliježe iz jajeta, perfektno. Od ovih poznatijih, Klimtova djela i Boshova. Renesansu.. hm, ne volim, sve je tu zastupljena gej muskulatura+crkveni motivi..(naravno, postoje djela koja su stvarno izvanredna) Impresionizam mi je u biti jedna velika mrlja.. bože moj, svako ima drugačiji ukus. Kubizam, futurizam, avangarda ima više promašaja nego dobrih djela... bar po meni. Dalija ne volim, neosporno, lik ima rad savršen, ali sam pojam Dali mi je pjuk (prva asocijacija- govna i wc šolje)
  4. Nema ga metar i zhelja da poraste.. O Dzoiju da ne govorim, ko dijete od 10 godina, zhgoljav, nikakav... metar 60 i neshto.
  5. Hvala.. Bash cju da probam.. (: Kad nije ni prokuvavanje kleke, vrbe i ostalog drvecja i zelja pomoglo, nadam se da ovo hocje.
  6. Ala gotive.... platim 30 evra da me ubiju..
  7. Već kad je ovakva tema.. Interesuje me ima li ko kakav savjet za preparate protiv peruti? Imam suvu kožu, išla sam dermatolozima. Nema potrebe da vam pišem šta sve nisam koristila, trenutno pravim losion od korjena kleke i vrbe.. mada uopšte ne pomaže.
  8. Pardon... lapsus calami. mene su pustili.. na koncert.. na koji, kako sam čula zabranjeno unošenje voice recording i ostalih multimedijalnih stvarčica. Nadam se da seru.
  9. Meni su pustili... al kad su vidjeli koja je to satanarija, rekli su da moram na mentalno prochishcjavanje, idem na Zvezde Granda u subotu, po kazni.
  10. Rac.. zajebacje kao i proshli put. Nishta od tog koncerta.. osjecjam.
  11. Jeste Najti, Djeva!!! Znači ti si bezbjedan... Taj WoW sam vidjela kod druga, izgleda mi malo komplikovano..
  12. Uh, Najti... A možda me pogodi intelekt, pa šta će majka moja jadna sa mnom??? =) Škorpion u horoskopu.
  13. Slično, Lik je pokušao da izađe iz kola, otvorio je vrata.. ja sam naišla biciklom... ma ni vidjela.. samo sam prošla kroz njih. Od bicikla i vrata nije ostalo ništa,naravno. A od sve ironije lik se valjao od smijeha dok sam se ja tamo negdje u prašini valjala od bolova.
  14. "Munje"... i "IV chovek". Ove kultne, "Ko to tamo peva" i "Maratonci trche pochasni krug" necju ni da spominjem.. <:
  15. Jebg, sry... lijena sam, ne chitam stranice.:]] Lele, meni kazhesh, kad mi mamina drugarica dodje i kazhe staroj --ne daj joj van, danas joj je merkur nepovoljan-- Al zato za kilu shecjera i kave sve cje ti recji.. xD
  16. Holly Marie Combs ima 36-37 godina [: Ovo joj je slika iz mladjih dana. Nisam dozivila Kejtlin kao lijepu.. samo, ona je iz kucje Tulija zar ne bi trebala da bude ridja??? Sto se tice Tiriona, koliko glumaca ima a da su patuljci, mislim na dobre glumce?? Pomeni su jako dobar izbor napravili sa Dinklejdzom, kao da ga je problem pruzniti...
  17. Što se tiče natalnih karti imate na www.astro.com .. možete sami da je napravite, imate objašnjenja položaja planeta i aspekata. I na horoskop.hr Malo je šturo, nisu baš definicije kao kod astrologa.
  18. Naaah.. imam osjećaj da se sve nešto ponavlja iz prethodnih nastavaka.. mada, u biti, nije loš. Funny Games US, je oooodličan film, krajnje nebulozan i frustirajuć.
  19. Ne znam je li bila već.. mrzi me provjeravati. Možda spava Zaboravio sam jutros pesmu jednu ja. Pesmu jednu u snu što sam svu noć slušao: Da je čujem uzalud sam danas kušao, Kao da je pesma bila sreća moja sva. Zaboravio sam jutros pesmu jednu ja. U snu svome nisam znao za buđenja moć, I da zemlji treba sunca, jutra i zore; Da u danu gube zvezde bele odore; Bledi mesec da se kreće u umrlu noć. U snu svome nisam znao za buđenja moć. Ja sad jedva mogu znati da imadoh san. I u njemu oči neke, nebo nečije, Neko lice ne znam kakvo,možda dečije, Staru pesmu,stare zvezde, neki stari dan, Ja sad jedva mogu znati da imadoh san. Ne sećam se ničeg više, ni očiju tih: Kao da je san mi ceo bio od pene, Il' te oči da su moja duša van mene; Ni arije, ni sveg drugog, što ja noćas snih: Ne sećam se ničeg više, ni očiju tih. Ali slutim, a slutiti još jedino znam. Ja sad slutim za te oči da su baš one Što me čudno po životu vode i gone: U snu dođu da me vide šta li radim sam. Ali slutim, a slutiti još jedino znam. Da me vide, dođu oči, i ja vidim tad I te oči, i tu ljubav, i taj put sreće; Njene oči, njeno lice, njeno proleće U snu vidim, ali ne znam što ne vidim sad. Da me vide, dođu oči, i ja vidim tad: Njenu glavu s krunom kose i u kosi cvet, I njen pogled što me gleda kao iz cveća, Što me gleda, što mi kaže da me oseća, Što mi brižno pruža odmor i nežnosti svet, Njenu glavu s krunom kose i u kosi cvet. Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas; Ne znam mesto na kom živi ili počiva; Ne znam zašto nju i san mi java pokriva; Možda spava, i grob tužno neguje joj stas, Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas. Možda spava sa očima izvan svakog zla, Izvan stvari, iluzija, izvan života, I s njom spava, neviđena, njena lepota; Možda živi i doći će posle ovog sna. Možda spava sa očima izvan svakog zla. Pored "Leptiriću šareniću" ovo je jedina pjesma koju znam napamet.
  20. Rammstein- Mein Teil E sad mi nije jasno, jel ono felacio u spotu il šta...??
  21. Svaka čast za Banja Luku.. xtra ste ga odradili. Čak sam i CD dobila besplatno... mi hepi!!
  22. oket.. 'fala..(: Ovih dana sam se malo bacila u kujnu.. jest da mi je kava još uvijek grozna, al trudim se(:
  23. Morat ću to da probam... Mada.. isti mi qrac.. i onako niko ne kuva u kući... Živim na sendvičima i salami.
  24. Imam jednu finu tetu koja služi za tjeranje male djece od kompa, naravno...
×
×
  • Create New...