Jump to content

Litthia

Iskreni članovi
 • Content Count

  593
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2 bijedan

About Litthia

 • Rank
  Anonimus of Metal

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/miss_moonspell
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Bg, Kv

Profile Fields

 • Gender
  Female
 1. Sjajno, hvala ti. To sam i htela.
 2. Aj preporuke, neki bend koji u svojoj muzici koristi violinu? Nešto kao My Dying Bride.
 3. Da, da. Znam. Stvarno savršena knjiga. Mogla bih uvek da je čitam.
 4. Kakvi manijaci... Lepota umetnosti i jeste u tome što od besmisla možeš da napraviš filozofiju. :) Nisu normalni, gluposti li... Ali, svejedno, mora se poslušati.
 5. Da, da. Obožavam Draconian... Ali kakvo je to ime, kog đavola, baš je idiotsko. Poslušaću, baš me zanima, sigurno je dobro.
 6. Šta je "Doom:VS" i zašto ja za to ne znam?
 7. NW sam počela da slušam 2005.god, ali nikad ih nisam nešto posebno volela. Uglavnom su mi se dopadali zbog vokala, a muzika mi se nikad nije preterano sviđala (mada ima albuma koji su jako dobri u svakom smislu). Kad je Tarja otišla, postali su mi totalno nezanimljivi. Pre svega, zato što slušam potpuno drugačiju muziku, a ona je uspela da privuče moju pažnju, čak iako je taj bend daleko od stvari koje ja volim.
 8. Ta priča je odavno prevaziđena.Ako neko misli da je NW ikada bio gotik, on nema pojma ni o čemu. A sa druge strane, to što ja mislim da NW sada zvuči očajno, jeste moj utisak i ako ću da kažem da nisu metal, opet- moja stvar. Uostalom, uopšte ne slušam takvu muziku, NW je bio izuzetak, ali eto i sa tim je gotovo, tako da me detalji o sadašnjem radu ovog i sličnih bendova ne interesuju ni najmanje.
 9. Obožavam njihovu verziju. Novi album, ništa posebno. Termination Bliss je meni najbolji. The Greatest Fight On Earth, Virtue To Vice, Tongues, Termination Bliss...
 10. Ta pesma i jeste citirana.
 11. Ima jedna sjajna priča o tome... Zove se ”Crvene marke sa likom Lenjina”, preporučujem. U tome i jeste lepota poezije, što svako može da je približi sebi i da joj značenje kakvo god želi. I naravno da piščeva poruka nije bitna, možda je bitna za kritiku dela, ali nije bitna za tumačenje koje bi uvek trebalo da bude lično. U stvari, nije da bi trebalo, to nekako dolazi spontano, rekla bih.
 12. Ja sam ovo čula od druga, a najmanji problem je saznati takve stvari, nije to nikakva tajna.
 13. Ja sam mislila da je baba u pitanju, tako sam ja čula... I da su rekli nešto u smislu- “Mi osećamo pesmu na taj način, na vama je da je osetite na svoj...” Sad, koliko je to tačno, ne znam.
 14. Izborni na filološkom? I, kakav je taj predmet?
×
×
 • Create New...