Jump to content

Zvončica

Iskreni članovi
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zvončica

  1. E, ovo je slično, nije isto, ne znam jel ima tema... Ja razmišljam o tetovaži... Već duže vreme!
  2. INAČE, JA MOJU LUSILI MNOGO VOLIM, ALI POLUDEH OD NJE! Kako ste ih naučili dok su bili mali da se "to ne radi po celom stanu"?
  3. Tata! Tata! Gori nam kuća! Požuri i tiho, da ne probudiš mamu!
  4. Pred mojim vratima teška depresija, pred tvojim vratima crknuti pas! http://www.youtube.com/watch?v=of6Rvwk8npA&feature=PlayList&p=124BD56603922C55&playnext=1&playnext_from=PL&index=13
  5. Zvončica

    Sms Poruke

    Ne treba ti kredit, free je!
  6. Ulazi čovek i pet shop i kaže prodavcu: - Dajte mi 346 bubašvaba, 43 pauka, 37 miševa i četiri pauka. Zapanjen prodavac: - Držimo samo paukove i miševe. A šta će vam zaboga bubašvabe i pacovi? - Ma, gazda me upravo izbacio iz stana i rekao mi da ga ostavim u istom stanju u kakvom sam ga i našao!
  7. Zvončica

    Sms Poruke

    Slažem se da je bolesno, ali ljudi svašta rade, plaćaju detektive, čitaju tuđe mail-ove, pisma, pa što ne bi sms?
  8. Rumunski film, komedija, pre par godina bio na Festivaku autorskog filma, to je sve što znam, ako slučajno neko može da pomogne, mada sumnjam?
  9. Izvinjavam se! Dva tipa razgovaraju o tradiciji i braku te jedan reče: - Ja nisam imao sex sa svojom suprugom dok se nismo venčali. A ti? - Ne znam. Kako reče da se ona zove?
  10. Zvončica

    Sms Poruke

    Da, samo treba dobro razmisliti da li želiš da to uradiš! Ko zna šta sve može da se otkrije!
  11. Zvončica

    Sms Poruke

    Ovo važi samo za mts pretplatnike. Inače, podrazumeva se da taj neko ima pristup tvom mobilnom telefonu (ne nosiš ga sa sobom kad se tuširaš). Dakle, procedura je sledeća: Ako koristi MTS, sa tog telefona pošalji poruku "PRIJAVA" na broj 7779. Dobićeš odgovor. Sve pobriši. Onda na isti broj pošalješ COPY#tvoja mail adresa. Opet sve pobrišeš. Sledećih mesec dana, sve poruke koje pošalje ili primi ćeš dobiti na tvoj mail.
  12. Zvončica

    Sms Poruke

    Bolje se pripazite sa tim porukama, jel znate da postoji mogućnost čitanja tuđih poruka preko mail-la?
  13. http://www.istokpavl...acima-i-google/
  14. Experiment - nemački film, na donjem linku ima inf. o filmu. http://www.german-fi...php?film_id=543
  15. Ovo je jedna simpatična komedijica, nije nikakva dubokoumna priča, ali je dobra za opuštanje, a još i ako volite Umu Turman, onda je to to.
  16. Sreli se Mujo i Haso nakon dugo godina i pita Haso Muju: - Kako su ti sinovi, šta rade? - Mašala, prvi mi je sin modni dizajner, drugi frizer, treći maneken. - A četvrti? - I on je isto peder!
  17. Meni ovo http://www.youtube.com/watch?v=Pr6DTg8o61E zvuči extra, mada nisam sigurna u koju temu bih ga svrstala, a vidim da je neko gore pomenuo mađarske igre.
×
×
  • Create New...