Jump to content

Slavic Goddess

Iskreni članovi
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About Slavic Goddess

  • Birthday 08/31/1977

Slavic Goddess's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

6

Reputation

  1. ^Sad sam i ja skontala, hvala u svakom slucaju. Potraga se nastavlja.
  2. vise isprepletanih prica, britanski film, evo preporuke: Late Night Shopping doduse, nisam uspela da ga nadjem na netu da skinem, ako ga neko pronadje ili vec ima link, bila bih jako zahvalna.
  3. Uuuuhhh jbt, ko je ovaj secer? A ja ovom ne bi oprostila...
  4. Znam znam, ali i to je stvar ukusa, mozda te zene vole do budu vislje i makar pojavom dominantnije. Ja licno ne preferiram tako nesto, i takve stvari mogu da se desavaju samo u varijanti "pupak na pupak" . Za "red carpet" varijante u mom zivotu ipak vise volim da musko bude vislje. Mada u mom slucaju visinski standardi Srbije nisu dovoljni
  5. A sad svima koji su poredili visoke zene sa zirafama po samar!
  6. Kupila, preslusala i hmmm. S'obzirom da je ovo moj prvi ozbiljan susret sa ovim bendom, mogu reci da sam zadovoljna, ali verovatno samo zato sto im je pokusaj da zvuce kao "Dead can dance" prilicno dobar. Cini mi se da je doticna Yasmin koja gostuje na albumu Alexandrova sestra, i riba zvuci mnogo dobro. Sve u svemu, album ce da udje na listu ponovnog slusanja (vise puta), a mozda cak prekopam po njihovoj diskografiji (preporuke su vise nego dobrodosle).
  7. E sad... gde ici?! I da li ima nade da ce mozda i nas smrtnike iz Srbije dodati na listu turneje?!
  8. oh.. aj sad malo skenja! Sting - "Be still my beating heart" The Verve - "Sonnet" Delerium - "Silence" Portishead - "Sour times" Morrissey - "Let me kiss you" Arcadia - "Promise" I jos mnogo drugih... ali mozak stao.
  9. Mala napomena za set-listu koju sam postavila na prethodnoj strani; koncert je odrzan 16.02., tako da ko zna mozda postoji mogucnost da ce biti neke izmene. Anyway.... jedva cekam... sad sam se vec unervozila
  10. Evo setliste sa koncerta Malmo, Svedska. Vidimo se 20-og
  11. Svaki iole ozbiljniji filmofil bi morao ovaj film da pogleda bar jednom. http://www.imdb.com/title/tt0276919/ Ipak Evropljani prave bolje filmove od Amera, i Lars je sjajan.
  12. Da li sam ja jedina koju iritira kad Bill kaze "Sookie"?
  13. Hmm... mislim da vredi biti webmaster za Nightwish. Jarmo je imao najbolji rodjendan, definitivno
  14. @chess: Okaj, slazem se, mozda nije najbolja metafora, ali si promasio detalj gde sam spomenula "kad sednes na bicikl posle par godina", no nema veze. Iskreno se nadam da Tuomas nije istrosio svu kreativnost, jos gajim nadu da ce opet malo otkriti nesto u starim stvarima i kombinovati sa novim. Naravno, ne kazem da je DPP los, nikako, samo sto neke stvari zvuce genericki, gde neku pravu emociju mozes da uhavtis na kratko u pojedinim pesmama. (po mom misljenju)
  15. Oh e jbg, stvarno ne znam taj srpskoengleski , hvala
×
×
  • Create New...