Jump to content

Slavic Goddess

Iskreni članovi
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Slavic Goddess

  1. ^Sad sam i ja skontala, hvala u svakom slucaju. Potraga se nastavlja.
  2. vise isprepletanih prica, britanski film, evo preporuke: Late Night Shopping doduse, nisam uspela da ga nadjem na netu da skinem, ako ga neko pronadje ili vec ima link, bila bih jako zahvalna.
  3. Uuuuhhh jbt, ko je ovaj secer? A ja ovom ne bi oprostila...
  4. Znam znam, ali i to je stvar ukusa, mozda te zene vole do budu vislje i makar pojavom dominantnije. Ja licno ne preferiram tako nesto, i takve stvari mogu da se desavaju samo u varijanti "pupak na pupak" . Za "red carpet" varijante u mom zivotu ipak vise volim da musko bude vislje. Mada u mom slucaju visinski standardi Srbije nisu dovoljni
  5. A sad svima koji su poredili visoke zene sa zirafama po samar!
  6. Kupila, preslusala i hmmm. S'obzirom da je ovo moj prvi ozbiljan susret sa ovim bendom, mogu reci da sam zadovoljna, ali verovatno samo zato sto im je pokusaj da zvuce kao "Dead can dance" prilicno dobar. Cini mi se da je doticna Yasmin koja gostuje na albumu Alexandrova sestra, i riba zvuci mnogo dobro. Sve u svemu, album ce da udje na listu ponovnog slusanja (vise puta), a mozda cak prekopam po njihovoj diskografiji (preporuke su vise nego dobrodosle).
  7. E sad... gde ici?! I da li ima nade da ce mozda i nas smrtnike iz Srbije dodati na listu turneje?!
  8. oh.. aj sad malo skenja! Sting - "Be still my beating heart" The Verve - "Sonnet" Delerium - "Silence" Portishead - "Sour times" Morrissey - "Let me kiss you" Arcadia - "Promise" I jos mnogo drugih... ali mozak stao.
  9. Mala napomena za set-listu koju sam postavila na prethodnoj strani; koncert je odrzan 16.02., tako da ko zna mozda postoji mogucnost da ce biti neke izmene. Anyway.... jedva cekam... sad sam se vec unervozila
  10. Evo setliste sa koncerta Malmo, Svedska. Vidimo se 20-og
  11. Svaki iole ozbiljniji filmofil bi morao ovaj film da pogleda bar jednom. http://www.imdb.com/title/tt0276919/ Ipak Evropljani prave bolje filmove od Amera, i Lars je sjajan.
  12. Da li sam ja jedina koju iritira kad Bill kaze "Sookie"?
  13. Hmm... mislim da vredi biti webmaster za Nightwish. Jarmo je imao najbolji rodjendan, definitivno
  14. @chess: Okaj, slazem se, mozda nije najbolja metafora, ali si promasio detalj gde sam spomenula "kad sednes na bicikl posle par godina", no nema veze. Iskreno se nadam da Tuomas nije istrosio svu kreativnost, jos gajim nadu da ce opet malo otkriti nesto u starim stvarima i kombinovati sa novim. Naravno, ne kazem da je DPP los, nikako, samo sto neke stvari zvuce genericki, gde neku pravu emociju mozes da uhavtis na kratko u pojedinim pesmama. (po mom misljenju)
  15. Oh e jbg, stvarno ne znam taj srpskoengleski , hvala
  16. Mozda glupo pitanje ili sam ja nesto ocigledno propustila, ali... sta je "Uansa"? I po cemu tacno Anette kida Tarju? (pitanje bez namere da stajem na jednu ili drugu stranu, samo me interesuje) Neko je nabacio temu kako su momci zaboravili i/ili ne znaju da sviraju starije NW stvari. E pa, i kad sednes na bicikl posle par godina sve je nekako nesigurno i sporo, i imas utisak da ces svaki sekund pasti, tako ja kontam da je i sa muzikom. Nemam pojma o sviranju bilo kog od instrumenata, ali starije stvari zvuce komplikovano, i kontam da bi im trebalo vremena da ih ponovo provezbaju i udju u tehniku, da bi ih odsvirali uzivo. A s'obzirom da je ova turneja trajala skoro 2 godine, nisam sigurna da su bas imali vremena za vezbu. Mozda (sigurno) su trebali da pripreme malo veci izbor za potencijalne set liste i da ih malo cesce menjaju, jer malo je smor oticu na youtube i roniti po silnim linkovima sa ove turneje i izvuci mozda 22 pesme koje uvek isto zvuce, cak su i njihovi komentari isti. Fali malo vise maste na turneji. Ova tema je skroz simpaticna, gde god se vodi prica o NW, uvek se vrti jedno te isto, ali kontam da tako mora i da ce to potrajati jos neko duze vreme.
  17. Da, 15$. Ja sam koristila moneybookers.com, i funkcionise. I ja bih ga verovatno downloadovala, ali i dalje volim da imam CD i da pomognem neafirnisani bend koji iza sebe nema label.
  18. Drago mi je! Nema link za download, samo to sto je na youtube i na last.fm. Nepoznati su, i nema puno CD-ova u opticaju. Jedva cekam da moj CD stigne. Prosla sam kroz pakao bez paypal-a da ga narucim, ali uspelo je!
  19. Lik Olivie Dunham mi je i dalje slab, i mislim da su promasili u izboru glumice. Istina, poprevlja se u drugoj sezoni, ali nista spektakularno. Ali zato su tu Peter, Walter i Astrid prilicno dobri. Mislim da serija ima sjajan potencijal i da je prva sezno bila vise kao opipavanje u mraku, sada konacno pale svetlo i krecu se u dobrom pravcu.
  20. Evo male preporuke, Kanadski bend Anemonia prvi album "Moonlit Numina". Recimo da su sympho/operetic/gothic whatever metal (ne obracam paznju na zanr kada mi se nesto svidja) Album je nastajao par godina, ali konacno su nasli pravu pevacicu i muzicare da pesme zvuce kako treba (po mom misljenju) Za sada sam cula samo tri stvari, posto CD jos uvek putuje iz Kanade. Album cover je uradila jedna sjajna i neverovatno talentovana meksikanka, obozavam njene radove. Pa eto, ko voli nek' izvoli. Trenutno omiljena stvar od tri ponudjene na last.fm : Anemonia na youtube , imaju postavljene i linkove sa jednog nastupa. Last.fm link mozete videti u mom "potpisu".
  21. Cula "U.S.C.H." i "Kirosana" i smrzla se! kakav sjajan atak na mozak! hocu jos!
  22. WARNING - "Footprints" I am not feeling the green burning flame, As I gaze back along footprints you have made. And I am not dreaming of more than you have shown. You are not a foundation, You are not a stone. But I'm afraid of the way that I'm feeling; Afraid of this new understanding now; Afraid for the beauty within me, And that which I hold within my hand. And this is the ultimate secret, That many before me have ever known. So capture me while I am weakest; I want to know, I want to know. Here I am wide open, surrendering to your side; I have laid down my armour, I have no sword at my side. I leave behind me the ruins of the fortress I swore to defend; I leave behind me foundations; I'll leave you a man I'll need you to mend. And through all the battles around me I never believed I would fight. Yet here I stand, a broken soldier, Shivering, naked, in your winter light.
  23. Trebali su zavrsiti sa sestom sezonom, ovo sada gubi svaki sarm!
×
×
  • Create New...