Jump to content

TOOL

Iskreni članovi
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

About TOOL

  • Birthday 03/02/1987

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    ns

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

2765 profile views

TOOL's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. aa... mozes to da sharujes ? ? ako imas neki upload ?
  2. cuo neko ? treba mi mp3... samo NEMA NIGDEE..uf.. no, inace.. neko cuo za ovaj industrial band ? http://www.youtube.com/watch?v=jRKEErmwo1o meni to zvuci odlicno
  3. to ko da si reko : ne volim jagode, vise volim repu
  4. eh, da , razmisljao sam nesto da promenim te magnete... moze neko da pojasni meni (idiotu) koji su mi magneti idealni za kopiju les paula, pa cu se ja raspitati ko moze da mi ih promeni... edit: e da, i koliko bi me to sve kostalo..dal da planiram to uopste..
  5. a garant si imo fenixa :S xD ... e hvala na odgovoru, znaci, da manim lampasa.. razmislicu jos, kontao sam ovog MG50DFX jer nemam bas vise kesa.. a i za to trebam tek da vidim..ih..ionako dobijam stipendiju xD jos cu videti za ovog AVT50 marshalla.. necu nista manje od 50W drug ima prostor sa bubnjevima.. dobro da si mi ti odgovorio, inace bi neki heavy metalac sa posebnim sluhom i ukusom pokusao da me ubedi kako je marshall samo brend il stavec...ono kao, fender i tu neki line6...ih... u svakom slucaju hvala...
  6. phew.. ok.. prosao sam kroz svaku stranu teme, naravno nisam bas sve citao... trazio sam odgovor, i nisam nasao nista ( mada moze covek dosta nauciti iz vasih postova) zato sad pitam.. elem, odlucio sam da prodam igracku od 15W i kupim nesto dobro..nesto sto kontam da je po mom ukusu, marshalla. imam fenixa, kopiju les paula..jbg kontam niko nije cuo za tu marku..proizvodilo se samo 90te i 91ve.. volim rok i grunge pa sam skontao od ljudi da je ono sto mi treba - lampas. trazio sam po netu o marshallu, i porpilicno nista posebno nisam saznao..jedino da mi se svideo ovaj MG50DFX ... e sad, da li to lampas ????? to nikako da skontam... il imitira lampasa... jbg ne znam, ne razumem se toliko, samo me interesuje kako sad da znam koji je marshall lampas, ili...da nisu svi marshalli lampasi ?il su valvestatovci (citao sam o tome da je to nesto pola-pola..?) ako nisu onda sam postavio urnebesno glupo pitanje za vas profi tonce/elektricare/stavec... ali moram znati, jer bi kupio tako nesto..od 50 W.. naravno combo mi treba, nemam ja tih para za glave... no, unapred hvala
  7. pokidao sam se kad sam video... @topic, jbg najlespi mi je les paul... jednostavan i lep.. ovo ostalo je popala.. sto se izgleda tice..
  8. : | dobar je nin i uvek ce biti...samo kad bi ih neko doveo, kao sto tool dolaze, sto ne bi i ovi ????????????
  9. hvala puno dushane za info. e sad znam da strasno smaram, al me interesuje sad samo za software sledece, registrovao sam ga i kako sam skontao ima taj isti registracioni kod stalno bez obzirra koliko sam ga puta reinstalirao, uninstalirao pa ponovo instalirao.. problem je sto svaki put kad startujem program izbaci mi send error report ili don't send i izadje iz programa.. takodje ako se program slucajno upali ne mogu da mu promenim audio settings jer mi inace izbaci istu tu opciju za don't send i opet mi izadje iz programa... pa me interesuje da nije to mozda zbog registracionog koda ? ili do prokletog windowsa ? ako ovo znaci propast , dal postoji slican program guitar rigu, malo gori..ili cak malo bolji ?
  10. uf probao sam... imam integrisanu zvucnu karticu i zvuk je uzasan.. :C proguglao sam na netu i nasao neki ASIO4ALL program.. i sad svaki put kad poteram guitar rig na ASIO audio settingu iskljci mi program..kao onaj error report sht ... se moze nesto uciniti ?
  11. :/ ehem.. gitara=----=marshal pedala=-----=komp ... :/ glavno pitanje " jel mi treba guitar rig pedala ? jel mogu direkt gitaru u komp da 'nabijem' ?"
  12. nov sam za guitar rig i interesuje me dal je neophodna ona gr pedala ili mogu jednostavno obicnog marshala da nabijem ?
×
×
  • Create New...