Jump to content

BluesRocker

Iskreni članovi
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BluesRocker

  1. Možda je problem što ne voziš auto pa ti se isprazni akumulator, a majstori te nalože samo da ti uzmu pare?
  2. Misliš dede? JBT, ne sećam se da sam video babu da vozi kola kod nas, ali zato deda koliko hoćeš za volanom.
  3. Pa kad ste me prizvali Šalješ mi postove na skype Nego oće neko demantovati ovo za nov mercedes? Jbt, moj Logan star 6 godina ne troši ni kap ulja a nova mečka da troši?
  4. Nije firma nego učiteljica u penziji. Treba znati kako se kupuje polovan auto, a ljudi se uglavnom upecaju na prvi auto koji im prodavac pokaže, provoza ih, a pošto nisu vozili ništa bolje od zastave njima je to u prvom momentu super. Ja ne kažem da je moja kupovina bila pametna, ali kupio sam auto star 5 godina koji je prešao 29.000km. E sad što je Dacia u pitanju Veliki servis sam ja uradio sa zakašnjenjem od 2 godine (trebao je prethodni vlasnik) i koštao me je 150€ sve - ruke i delovi. Još sam morao da promenim pločice i sastružem diskove ali i to me je izašlo oko 20€, sitnica. Najslabija tačka auta je limarija koja je dosta osetljiva, ali valjda će izdržati još 4-5 godina dok ga ne zamenim za noviji auto. Edit: najbolja kupovina polovnog auta je da se kupi benzinac koji je kupljen nov u Srbiji, servisiran redovno u našim servisima i nije mu ugrađen plin.
  5. Majstor malo kenja. Kakvo ulje, kakvi bakrači. Možda fiatov škart traži sitne popravke već posle par godina, ali nema šta nov auto da troši ulje. Ako imaš nov auto i voziš ga kao što ja vozim (mada sam ja kupio polovan) nema šta da popravljaš bar 10 godina, samo redovan servis. Nisu ni svi automobili istog kvaliteta, japanac recimo kupiš i ne misliš, može da pređe skoro milion km bez generalne, samo ako se redovno servisira, onako kako kaže proizvođač.
  6. Polovnjak neću da kupim jer ne želim da se družim sa majstorima. Više volim da svoje slobodno vreme bolje iskoristim. Meni uopšte nije bitno koliko ima konja, šta ima od opreme, kako se otvara rezervoar. Samo da to ide kako treba ako ga dobro održavam i da me odveze gde treba.
  7. Taj za 3000 mora da je u perfektnom stanju inače ga ne bi prodavali
  8. Jedine su mi opcije to i Sandero, a ne zna se koji je više opljuvan. Onaj sandero od 7777€ mi je delovao kao super ponuda, ali posle ove teme nisam više pametan.
  9. Toyota nije loša, ali je Honda bar za klasu iznad. Čak bih pre kupio Subaru neko Toyotu. Mada, mislim da nije Naguzov problem kvalitet VW, nego činjenica da su polovni automobili koje nam uvaljuju uglavnom sa nekom manom. Bilo da su kradeni, ili lupani, ili vraćana kilometraža, ili prećutano da je rađena generalka. Suviše je to veliki rizik. Dođe mi da kupim novi punto classic sa povlašćenim kreditom, samo kad bih imao neki krš da uvaljam za popust od 1000€. Eto šta žene jedino zanima.
  10. Ja se baš ne razumem preterano u automobile, ali ne bih se upuštao u avanturu kupovine polovnog forda. Čuo sam da je jedan taksista kupio polovnog Mondea i prve nedelje mu otišla radilica (šta god to bilo ) zato što je cepao 200 na sat. Ja se uglavnom raspitam kod taksista koji puno prelaze kojim su kolima zadovoljni. Uglavnom su to Honda Accord, bilo kakav Audi makar star 25 godina, Pasat, čak i pomenuta Marea JTD. Naravno da je najvažnije izabrati ispravan i očuvan auto.
  11. Sad vozi 4-orku sa 3 vrata
  12. Ako vas ima za jedan taksi, mozda mozete da date taxisti 1000 din (1200 uzimaju kad voze 4 osobe u linijskom taksiju, verujem da bi vecina pristala za 1000) da vas vrati u Beograd. Povratna karta za voz se ne isplati, jer kosta isto kao da kupujes 2 karte tako da je ukupan popust 0% .
  13. Gde im se nalazi prodajno mesto? Ja sam nasao samo adresu Bulevar Zorana Đinđića 77, ne znam da l im je to prodajno mesto. Je l ima jos neko u gradu?
  14. Imam ja dosta. Kolika je cena jednog? Nisam u toku.
  15. Ja osim Vujanića ne vidim da imamo još jednog vrhunskog pleja. Po meni je Teodosić nedovršen igrač, Bojan Popović takođe. Vule Avdalović se nedovoljno kreće i ne razigrava igrače. Jarić je takođe previše statičan za pleja. S druge strane Kamings je nekoliko godina igrao za srpske klubove i mogao bi bez problema da dobije državljanstvo Srbije, a sumnjam da ima šanse da zaigra za Amere. Što se tiče njegovog kvaliteta, prošle godine je bio fenomenalan sa Partizanom u Evroligi a sad igra za Makabi. Takođe ne vidim nikakav problem u tome što je Amerikanac. Sigurno da bi više poštovao našu državu i reprezentaciju od većine naših "zvezda".
  16. Pavlović je već odbio, ne da mu ćaća. Kaže da neće da igra iz inata jer 2005. nije ušao među prvih 12. Moj izbor: Vujanić / Kamings Tripković / Tepić Stojaković / Veličković Mačvan / Aleksandrov Krstić / Miličić
  17. U tome i jeste uzrok naših neuspeha. Naše mlađe selekcije su osvojile zlato gde god su mogle prošlog leta. Samo nam ostaju seniori, a i tu smo mogli proći malo bolje da smo imali sreće. Nijednu utakmicu nas neko nije razbio, jednostavno nismo imali sreće. Moje lično mišljenje je da treba da igraju samo oni koji to žele pa šta god uradimo svaka čast.
  18. S kojim igračima smo bili prvaci sveta? Divac potekao iz lige SFRJ, Stojaković, Jarić i Gurović iz grčke lige, Bodiroga iz SFRJ i Italije. Iz lige SRJ su ponikli Vujanić, Tomašević, Koturović, Drobnjak, Radmanović, Rakočević i Čabarkapa. Drobnjak i Čabarkapa su iz Crne Gore tako da naša reprezentacija od njih ne bi imala koristi.
  19. Sigurno da je NLB liga jače takmičenje od 1. lige Srbije. Jako takmičenje stvara igrače.
  20. Šta nam vrede košarkaški centri kad nijedan nema para da izdržava profesionalnu ekipu? Uvek se priča o nekim centrima u unutrašnjosti pa se na kraju svede na beogradsku tramvaj ligu bez gledalaca. Mene svakako ne zanima da gledam Ergonom iz Niša bilo protiv Partizana ili Zdravlja iz Leskovca. Više volim da gledam Real, Barselonu i Panatinaikos. Utakmice protiv Ergonoma neće pomoći Partizanu da se pripremi za jake evroligaške utakmice.
  21. Zašto to nije dobro za našu košarku? Makabi je višestruki prvak Evrope i to je dobro za izraelsku košarku. Za našu košarku je dobro što ima Partizan koji se redovno takmiči u Evroligi. Šta bi bilo da nemamo nijednog predstavnika? Što se tiče reprezentacije, bilo je logično da padnemo posle toliko godina dominacije. Sledi logična smena generacija, ali za nekoliko godina ćemo ponovo biti u vrhu.
  22. U drugim državama ne vidiš policiju dok nešto ne zabrljaš, samo kod nas je policijska racija stari narodni običaj, da se neko ne zapita što mora svakih 10 godina da kupuje novu ličnu kartu.
×
×
  • Create New...