Jump to content

tepsha

Iskreni članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tepsha

  1. Intervju sa Markom Lazicem http://www.bg-anime.com/nuke/modules.php?n...order=0&thold=0
  2. tepsha

    Pink Floyd

    Zaista, sta reci za sinic? Mislim da je Cukic to lepo rekao na kraju: "Magija ponovnog okupljanja PF-a". Bilo je zaista magicno. Posle ovoga, pocecu da verujem u cuda... Jos nesto, nasao sam na Irc-u koncert PF-a iz San Franciska iz 1970-te. Ne znam da li to neko ima, ali ja prvi put cujem za taj snimak. U svakom slucaju, posto ja i dalje veslam na 56k, evo trigera za nekog sa malo jacom vezom: !Rockster Pink Floyd - 1970 - Live In San Francisco.Mpg ::INFO:: 589.5MB 59m2s/352x240 kanal je #mpglovers na undernet-u.
  3. Jel' gledao neko Photon the Idiot, Adventures?
  4. tepsha

    Pink Floyd

    par zanimljivosti... David Gilmour i Douglas Adams su bili dobri prijatelji,i kao poklon za svoj 42. cuveni pisac dobio je sansu da svira sa Pink Floyd-om. Naime na jednom koncertu u Londonu 1994. Adams svira ritam gitaru na pesmama "Brain Damage" i "Eclipse". Adams je takodje zasluzan za ime albuma "Division Bell". Za sve one koji su citali "Autostoperski vodic".....Zona Katastrofe je u stvari Pink Floyd(ili barem neka kosmicka verzija ), a cela ideja sa zakucavanjem broda u sunce je preuzeta iz pesme "Set The Controls For The Heart Of The Sun".
  5. Ima na kanalu #mp3metal na Undernet-u. evo ti triggeri: !Dragonlord Savage Circus - Evil Eyes Ghost Story Cds - 01 - Evil Eyes.mp3 !Dragonlord Savage Circus - Evil Eyes Ghost Story Cds - 02 - Ghost Story.mp3
  6. Dune iz 198-neke sa Kyle Mc Lachlan-om, zbog (po meni), sjajno prenesene atmosfere iz knjige. Jedan od najboljih filmovapo knjizi ikad.
  7. Iskrenio se nadam, posto ono sto sam cuo na sajtu zvuci jako dobro...
  8. Ne citam preterano poeziju, ali definitivno mi je omiljkeni pesnik E.A. Poe, a pesma The Bells
  9. Upravo sam saznao da je izasla board igra Game Of Thrones, ima kompletan opis u Hobby Master-u #4.
  10. tepsha

    Najbolje solaže

    Sve je to lepo, ali vratimo se korenima... Ritchie Blackmore i Jimmy Page su odsvirali najbolje solaze.... Dovoljno je samo reci Child in Time i Stairway To Heaven.
  11. Ako se ne varam sredinom devedesetih Thomen i Piet su osnovali Iron Saviour pa je Thomen izasao posle godinu dana. Nadam se da se prica nece ponviti...
  12. Jordan, Robert - Wot 06 - Lord Of Chaos Polako se priblizavam 10 knjizi
  13. Objasni mi kako imash do epizode 142 kada danas izlazi (juce u Japanu,vec danas u Srbiji ) 135-a epizoda!!!!!!!!!! Upravo se konsultovah sa ortakom koji to skida i distribuira mojoj malenkosti, imam 132 epizode, pomeshao sam sa i InuYashom. Moj bag.
  14. He, he, svidela ti se Jilesponie a? Silmarilion pre svega, pa Song Of Ice & Fire, First Chronicles Of Thomas Covenant i Empire Series.
  15. In Italian language, Dio means God (In Spanish God is Dios and in French God is Dieu). Ronnie supposedly started to use name "Ronnie Dio" in early '60s when he was in a band called "Ronnie Dio & The Prophets". However, he says that he didn't choose the name "Dio" because of its meaning in Italian. In one European music magazine it is stated that he got the idea from some Floridan mafia guy called Johnny Dio. Interestingly, in the movie "Scarface" there appears very shortly someone called Johnny Dio, too. The word "dio" has also a meaning in Hungarian language, where it means "walnut." In Croatian "dio" means "part." BTW. Da li ste znali da je Dio rodjen 10.7.1942., tj. da ima 63 godine
  16. Ronald James Padavona
  17. Mislim da definitivno ne bi bilo problema sa odzivom publike(pogledaj koliko je ljudi doslo na purple, a u kakvom je stanju Gillanov glas), a shto se tice lokacija, Tash kao letnja varijanta, a Pionir ili Hala Sportova kao zimska?
  18. Mislim da su ameri pre par godina u nekoj anketi izabrali Ronnie James Dio-a za najbolji vokal u istoriji metala. Napokon i oni nesto da odrade kako treba
  19. ako se ne vram po D&D pravilniku verovatnoca da sretnes zmaja je oko 2-5% po avanturi, a i kad ga sretnes.... "I wouldn't stand in front of that dragon,son.'Course, I wouldn't stand behind it neither. In fact standing anywhere near that dragon is not much of a plan. Running, now that's a plan!" -Wandering Mage jos da ubace u neku igru da ubijes tarasque-a i sve sam video!
  20. i NWN je po meni obichan hack and slash...dijablo je bar zabavniji.... Mislim stvarno...Frp u kome ubijash zmajeve na gomile.... Uopshteno, mislim da je treca edicija upropashtena totalno...sto kaze jedan moj ortak :"Treca edicija je uradjena za munchkine koji bi da ubijaju zmajeve jednim udarcem." 2nd ed. Rules...Baldur's Gate Rules...
  21. Poceo sam nedavno, sa kamigawom, koristim crveno-plavi deck.
  22. Rainbow - The Temple Of The King ili Catch The Rainbow ili Rainbow Eyes
  23. Mik Box je tu od osnivanja(Gitara), za Lee Kerslake-a(Bubnjara) se moze reci isto, posto je u bendu od 1971 (nije svirao samo na prvom albumu), ostali odradjuju posao... Ono sto po meni najvise skripi je vokal. Bernie Shaw nije los pevac, ali ne moze da se poredi sa nekadasnjim vokalima (David Byron, Ken Hensley). Pored toga sto su bili odlicni pevaci (Hensley je takodje svirao i klavijature i gitaru), njih dvojica su napisali sve najvece hitove Uriah Heep-a.
  24. nove vesti sa sajta: Touched By The Crimson King Late June will see the release of the new Demons & Wizards CD "Touched By The Crimson King" with the following tracks: 1. Crimson King 2. Beneath These Waves 3. Terror Train 4. Seize The Day 5. The Gunslinger 6. Love's Tragedy Asunder 7. Wicked Witch 8. Dorian 9. Down Where I Am 10. Immigrant Song (Led Zeppelin cover) For the digipack release there will be a bonus CD with the following songs: 1. Lunar Lament 2. Wicked Witch (slow version) 3. Spatial Architects 4. Beneath These Waves (radio edit) Contrary to some rumors this is NOT a concept album based on the Dark Tower series of Stephen King, but merely contains some songs related to it. Jason na sajtu moze da se skine demo gunslingera od 1.6mb http://www.blind-guardian.com/media/sounds...linger_edit.mp3
  25. Raymond E. Feist i Janny Wurts su napisali Empire triologiju koja se bavi Kelewanom. Prati Maru iz kuce Akoma kroz tri knjige: Daughter Of The Empire, Servant Of The Empire i Mistress Of The Empire. Knjige su zaista fantasticne. Posebno mi se svidja to sto postoje neki dogadjaji is Riftwar sage opisani iz drugog ugla(npr. Pug-ov bes u koloseumu). BTW: Je si li siguran da je to prevedeno?
×
×
  • Create New...