Jump to content

Power_girl

Članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Power_girl

  • Birthday June 6

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    137897611

Profile Information

  • Location
    Novi Sad / Sombor

Profile Fields

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

2124 profile views

Power_girl's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Ok ljudi...nije kriva ta osoba sto me je busila,to je definitivno zato sto sam radila kod 2 razlicite i isti simptomi se desili-obilno krvarenje(toliko da se usta pune krvlju i kuglica ne vidi od ugruska).Dakle prvi put sam izgleda bila kod ne toliko pametnog piercera koji nije znao tj znala kako da mi zaustavi to krvarenje pa sam zavrsila na hirurgiji gde je |DOKTOR pokusao da zaustavi ali nije uspeo pa je usio...ocigledno je to bila greska jer su mi sada rekli sta treba da radim... Dakle ako vam se desi to sto i meni NE mojte vaditi nakit,to je greska (nije nikakva vena pogodjena ili nesto slicno) vec jednostavno imate mesnati jezik-kao ja, koji je samim tim vise prokrvljen od obicih,koji natekne vise krvari i duze mu treba da zaraste...ali ako se javi obilno krvarenje kao meni u apotreci kupite par Dicynone ampula,ampulu prolite na piercing i snazno sa obe ruke pritisnite sa obe strane shipkice i to ce zaustaviti krvarenje.To mi nisu znali reci prvi put pa sam zavrsila kako sam zavrsila. Sada je ok,josuvek otecen i ranica "sveza" ali mislim da ide na bolje.Eto,ako imate nekih pitanja u vezi jezika,slobodno...nadam se da nekome mogu pomoci iz mog negativnog iskustva. pozdrav svima!
  2. Za vas koji imate iskustva sa piercingom jezika da li mi mozete reci koliko je normalno da on krvari...ja sam imala piercing pre 5meseci ijako je krvarilo pa su mi morali usiti a sada ga imam dva dana i opet poceo da krvari...imate li neku ideju?
  3. Blago tebi!!! Ja kontam ako mi ova uspe da je prosirim...to mi je isto super....Ah ko neko dete sam kad je to u pitanju.
  4. Ma idem ja u ponedeljak iz NS za BG da ponovim piercing jezika...proslo je 5meseci od onda a i zahladilo je tako da je sad ok Mada nesto kasljem Anyway,smesno je to sto dolazim samo da probusim i begam nazad na predavanje...bice zanimljivo Ajde ljudi,zima je najlepse vreme za to!
  5. Ja sam postala fanatik za piercing...ne znam sta ljudi prave frku oko toga i pitaju tipa "jel boli?" ...Bar ja kad sam isla busiti jezik bol mi je bila poslednja na pameti...ne znam ako nesto zelis valda ne razmisljas na taj nacin Anyway imala sam gadno iskustvo sa tim piercingom...koga zanima neka pita slobodno.Ici cu ponovo da re-piercujem...sta da se radi Sto se tice skarifikacije i brandinga...YES!!! I like it! poz svima!
  6. White snake je cool skroz su dobri.Volim ih. Svaka chast,lepu si grupu odabrao.
  7. Imam taj CD.Shta ja znam...muzika kao muzika je ok a nesvidja mi se kod njih shto jako gotive naciste i to bash istichu.A nisu mi nishta posebno,ali se i ja slazem da je ql shto pevaju na nemachkom.Nisu loshi.
  8. Svakako divan band.I meni je takodje obelezio deo zivota.I sad ih ponekad pustim...nrebih izdvajala omiljenu pesmu al recimo "You could be mine".
  9. Power_girl

    EKV

    Pa naravno da nisu zaboravljeni!Stvarno je shteta shto je umro' Slushate li vi josh EKV?
  10. "sta mislite o njima...meni su uz iron maiden neprevazidjen bend" Judas su dobri ali MAIDENE vishe volim...neznam,valda mi ostalo iz detinjstva
  11. E...dobar je to band skroz.Barem shto se mene tiche nemam nishta protiv njih.
  12. Jako su suuupr. Najbolji album se bash nemoze istaci...kao ni pesma...uglavnom stvarno su dobri.Nomalno. Jel voli neko Stairway to heaven?
  13. N.I.B. i Paranoid su onako kao najbolje onda Ozzy kao pevach i Paranoid. Super su sve teshko se bash odluchiti...
×
×
  • Create New...