Jump to content

Mena13Suvari

Iskreni članovi
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-112 loš

About Mena13Suvari

 • Rank
  Anonimus of Metal

Profile Information

 • Location
  Milky Way Galaxy

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2154 profile views
 1. Novi album je, well, užasan. Možda je samo "Gore" još dosadniji od njega. Ovako sam ih ja poređao: White Pony Diamond Eyes S/T Saturday Night Wrist Around The Fur Adrenaline Koi No Yokan Gore/Ohms ne mogu ni da slušam.
 2. Ugh, The Serenity of Suffering je imao previše pesma sa sličnim aranžmanima i sporim refrenima, mada je imao i par OK stvari. Ovde su malo iskulirali sa heavy metalom i melodijom i odmah je bolje. Što se Dejvisa, tiče, posle dužeg vremena ima i dobre tekstove, što je zbog situacije i očekivano.
 3. Odličan album. Muzički ni ona prethodna dva nisu bila loša, ali nije bilo generalne "ideje" o čemu se to radi, već je to samo bio skup nekih tamo pesama. Ovaj album ima temu, ima koncept ima poruku i napisan je sa znatno više inspiracije. Par prijatnih iznenađenja u aranžmanima. Najbolji od povratka Head-a.
 4. Доказ да се код нас никада није свирао ну-метал (ни мало старији жанрови али ајде). Типично неразумевање жанра, бесмислене импровизације које само откривају све техничке недостатке пре него "раскош" тобожњег талента. Држи се ти сине народњака и Iron Maidena, ово пролази само тамо.
 5. Бар да ти је оригиналан пост, то са геј конотацијом је већ искоришћено. И наравно да се мода и трендови морају пратити, лако можеш да ризикујеш да изгледаш овако.
 6. Ма де си баш мене нашао на семантику да ухватиш? Битан је тај контекст у који си ставио ту ситуацију (осим ако ниси геј из доминантно геј окружења па ти је океј да наводиш такве примере као примере великог задовољства). Наравно, не мислим да си ти расиста у правом смислу те речи (нико од нас није нити то може да буде), ми у Србији генерално само мрзимо одређене етничке групе али то је увек мотивисано историјом, никада предрасудама. Али зна се да су фанови Pantere људи у гадном проблему, најчешће у маскирним панталонама, са дволитром у парку.. И најчешће су јако бесни а из овог или оног раз
 7. Лепо сам вас назвао расистичким сељачинама а ти си у само две реченице успео да утврдиш да сам у праву Да слушаш квалитетни nu-metal, требало би ти барем 5-6. Препоручујем ти један врхунски албум.
 8. Сасвим солидан албум, радује повратак коренима, тј. nu-metalu. Одувек сам њихове ране почетке сматрао више повољним околностима као и чињеници да је тамо свирао Logan тада (Robb је и тада био у nu-metal фазону, гледали сте ваљда сви наступ Dynamo 1995), тек када је он отишао је кренула права ствар. Са тиме што је Imperium врхунски албум, мени се "The Blackening" свидео до пола, брзо су ми те солаже досадиле. Supercharger је врхунски nu-metal албум али то се у Србији никада није слушало, код нас су и дан-данас закон Iron Maiden и прва четири албума Metallice. Могу да се кладим да клинци и дан-
 9. Ниси ме разумео, ја сам и рекао да је Metallica озбиљнији бенд. Небитно, прошао ме је бес. Изашао спот за "Take Me", та ми је песма доста симпатична, макар се разликује од остатка албума. Мање су се трудили а понекад мање испадне више.
 10. Untouchables није исто што и TALITM, ту је још и било занимљивих делова. Углавном, писали смо то и раније - најбољи албум KoRna је "Follow the Leader", све друго је подложно расправама и укусу. Мени је, рецимо, "Untitled" при врху. Неко је споменуо и Metallicu. Далеко је KoRn од Metallice, они су у једном тренутку постали врло озбиљан бенд (Load), нажалост касније су схватили да је 90% њихове публике састављено од 16-годишњих друштвених аутсајдера тако да су сада под старе дане Tribute самих себе од пре 30 година. Али добро, за те паре...
 11. У праву си, и баш је "Take A Look In A Mirror" мени убедљиво најгори албум KoRna. Као да слушам једну исту песму 13 пута, ту реално има материјала за 2-3 добре песме а они од тога направили албум. Чак ми је и онај грозни Korn III... бољи јер Манки повремено има добре рифове, увек сам га ценио као музичара.
 12. Реално... Прилично досадно. Добро је што су гитаре у првом плану, то и јесте најбољи део албума. Остали јако слабо, текстови песама након "Untitleda" су у тоталном каналу. Мало ме нервирају ови "велики" и мелодични рефрени. Мада, након оних силних синглова и нисам очекивао неко изненађење, прошло је њихово.
 13. То је повезано једно са другим. Фанови Аце Лукаса су готово увек 100% идиоти, значи не металци који се "спрдају" већ они што иду у кафане и концерте. Слипнот има цео тај вајб "аутсајдера" и лузера, моронске песме попут 555-666, people=shit и сличне. Моментално су ме одбили, чак и када сам био клинац којем је битно само да "грува гитара". Они и Pantera су ми посебно одвратни, мада и они слепци, Lamb of God такође ту спадају. Навео бих и Godsmack,али они су превише јадни да би их уопште сматрао бендом.
 14. Колико само мрзим Кори Тејлора и Slipknot, њихови фанови су ближи и сличнији дизелашима него металцима, него обично немају толико пара и храбрости да буду криминалци. Али то на страну, ово лоше копирање спотова у стилу Toola је поприлично јадно. Сама песма и није лоша осим овог кретена али добро.
×
×
 • Create New...