Jump to content

aRmatuRa

Iskreni članovi
  • Posts

    1029
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Everything posted by aRmatuRa

  1. Ne znam koliko su ljudi ispratili, mts i supernova planiraju da povecaju cene paketa od 1. marta. To vazi za sve, cak i za one sto su vec pod ugovrnom obavezom. Morate ih kontaktirat ako hocete da raskinete ugovor ili da zadrzite postojece cene.
  2. 20 i kusur godina sam skontao da je Marco Minnemann za bubnjevima.
  3. Evo ovo ovde, a moglo je i na death ili black. Ako je negde vec kaceno ne zamerajte:
  4. Takodje, bas dosadan album.
  5. Vokal ubi u pojam, ali muzika bas lepa.
  6. Slicna situacija sa Kamacrown-om. Cale kupio krajem 80tih. Linija crkla nakon 10 dana. Cale odneo na reklamaciju, kao znak dobre volje nudili mu drugu marku, model sa CD playerom koji je bio mnogo skuplji, cale nije hteo, opet uzeo isti model sa gramofonom. Linija radila 15ak godina, i dalje je radila, zamenjena linijom sa CDom.
  7. Ja imam Edifier R1280DB, uzeo preko KP nove iz Madjarske za 105e, mada cena im varira. Moj neki licni utisak je da su ok zvucnici. Zvuk je korektan, najveca mana je sto se kod visokih tonova bas cuju "nepravilnosti", tipa ako prsti visoki zvuk na snimku, to se bas cuje, Zvucnici su ispravni, ne probija zvuk, nego je to "prstanje" bas naglaseno. Daljinski je smesan, mada ja ga nisam ni planirao da koristim. Potenciometar za jacinu, visoke i bas je retardiran, imas osecaj da se nista ne menja do ga stelujes. Kvalitet izrade je sasvim korektan za te pare. Sve u svemu zvucnici su solidni, nista epohalno, ali kao sto je vec receno, koliko para toliko i muzike. U klasi od 100 do 130e tesko da se moze dobiti nesto vise.
  8. Dobar novi Gorod, skroz fin album:
×
×
  • Create New...