Jump to content

Queensryche-girl

Iskreni članovi
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Queensryche-girl

  1. http://www.youtube.com/watch?v=aLR_bSzPTiY
  2. Nekako ide uz ovo kisno vreme.. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q2NT3O1dlGY
  3. Ne znam,pitaj kolegu ,on ih je prvi spomenuo... Mozda ima neke neispunjene fantazije.
  4. Pa ako su srednovecne ne pise im F22 u kartonu ,toliko depresivne nisu ... Ustvari ,ne bih znala ,pitaj neku ,na tom polju se bas ne snalazim.U brak kao instituciju ne verujem.
  5. Dobro je,ne moram da vucem nikakvu kamencugu sa sobom da te opalim u glavu.Samo cu se posluziti istom iz temelja... Neponovljiva ?Ah,dobro je dakle nema sanse da zametnu na tebe ....sada mi je laknulo ! <3 Dusu,pa sadaaaaaa..diskutabilno !! Necu moci da spavam nocas,mislicu na tebe ...kakve mi slatke muke samo zadajes !
  6. Pa ako cemo ziveti u Notingemu ,nema mnogo da brines Nisam znala da ti je rezidencija tamo,sta cu bolje u zivotu ? Ah,dragi ne brini ,sve dok im se * inteligencija * ne baci na tebe,nema sta da brines .. A da li sam lepa ? Pa sad ,znas kako kazu ? Sve je u ocima posmatraca.Tako da ako iz prve ne vidis kako treba ..uzmi koje pivo i razrogaci oci ...posle 5,6 piva ili mozda 10 ima da ti budem najlepsa na svetu ..
  7. Pih,ne znam da glumim pa to ti je,kako me provalis na keca ! Vec biram vencanicu ..i lepim slike nase buduce dece u spomenar,isecam nam slike i spajam...nisam sigurna jos kako ce da izgledaju ali samo neka budu pametna na mene ,lepa na mene,snazna na mene...i sigurna u sebe na tatu ..
  8. Nee ja sam ta koja je insistirala na tome :-) Sama pomisao na te pipke me uzbudii vise nego klise '50 nijansi sive'... rekao je da sa nama nije sve kako treba,posebno na cybergoth zurkama,mislio je da su oni ludi za gas maskama i ostalim propratnim efektima...ali onda je skontao odakle je sve poteklo-
  9. Nee...to je ono kada si rasista i 'vaspitali' su te da je zena samo za 'ono' i da ti pere noge i mesi pitu,a zelis da zivis u naprednoj zemlji i da prosperiras bar do toga da budes covek sirokih svatanja ali onda kada dodje o teme o seksu to ti je tabu i nije hriscanski :-) pa shvatis da si 'sedi gdi si,ni za gdi si nisi' ..Ili ne shvatis jer ti je zivot na ovom forumu sve :-)
  10. Nado Natasa je drugarica koja ih uzgaja Uzgaja,kako glupo zvuci.Kao da su biljke.
  11. ahahahh nisu kinezi nego japanac i korejanac...i imala sam decka japanca,solo pevaca i jos visokog 183 I veruj mi to o *malom proseku *,bar sto se tice njega ,uopste nije tacno ...za ostale ne znam
  12. Moja Antigona izasla danas u Magazinu Politike
  13. Ali samo na tvoju. I nemoj vise molim te zaljubicu se u tebe ..
  14. Charlie Parker, Herbie Henckok .Glenn Miller ,Django Reinhardt,Max Roach,Dizzy Gillespie,Duke Ellington ,Benny Goodman, Milis Davis, Sarah Vaughan,Mika Paris, DAVID SANBORN <3 ,Aziza Mustafa Zadeh,Hiromi Uehara,Tsuyoshi Yamamoto Trio,Ella Fitzgerald,Dianne Reeves,NIna Simone,Lizz Wright... njih bih izdvojila na prvu misao..
  15. Hvala na prosvetljenju.Sada ne znam kako cu dalje u zivotu jer ne mislim kao ti :-D
  16. Sestra se zahvaljuje na komplimentu..8kg,malo smo reducirali ishranu :-)
  17. Kao film The Expendables, puno buke,gomila dobrih glumaca,prica ZERO.
  18. Nisam zelela biti bas toliko surova.Mozda zavaravam sebe.Ali imas pravo.Nikako ne bih zelela da je to prva knjiga koju sam procitala.
  19. Zasto mora da je kukast?Od njega se pravi bolji sapun ili sta ? Mogla bih da kacim do sutra Ah,da sutra je vec danas..
  20. Ji-Sub So Heath Ledger Dong-Won-Kang Denzel Washington David Duchovny Rick Mora
×
×
  • Create New...